16-06-23

12:24
Πρόσεχε δε λεω " Να ωριμάσει " , αλλά να εξελιχθεί ως προσωπικότητα. Σε κάθε περίπτωση το παρελθόν διαμόρφωσε αυτό που είμαστε στο παρόν πχ εγώ έχω γίνει τρομερά υπομονετικό άτομο και επικοινωνιακό μέσω της επαφής μου με παιδιά ( λόγω εργασίας και επαφής με τα δικά μου ) έχω αποκτήσει δεξιότητες και αναπτύξει στοιχεία του χαρακτήρα που αν άλλαζα το παρελθόν πιθανόν θα είχα σήμερα μια διαφορετική εικόνα Σε κάποια σκανδιναβική μάλλον. Τρελαίνομαι για δάση σε συνδυασμό με ε υγρό στοιχείο λιμνης υπάρχει κάτι που απεχθανεσαι παρα πολυυυυ όμως, αλλά θα το έκανες έναντι μεγάλου ποσου;Ναι, και τώρα δεν ειμαι ιδιαίτερα ενεργός στα σοσιαλ. Δεν ενιωθα ποτέ ανετα με το γεγονος ότι μπορούν άνθρωποι να μπαινοβγαίνουν κρυφά στη/από τη ζωή μου.
Σε ποια χώρα θα ήθελες να μεταναστεύσεις αν αυτό ήταν ανάγκη/επιθυμια ξέρω εγώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Άσχετο άλλο το βρίσκω πολυ χαζό σαν απάντηση αυτό, το κονσεπτ να περναει κανεις τα πάνδεινα προκειμένου να ωριμάσει. Όχι, μπορεί εξίσου η και πρισσοτερο θα λεγα να ωρίμασει μέσα από ευχάριστα βιώματα. Εφόσον μπορούμε να αλλαξουμε το παρελθόν , επιλέγουμε να αφαιρέσουμε τα δυσάρεστα κατά τη γνώμη μου.