Guest 090132
Επισκέπτης
Ποια είναι η σχέση σου με το αλκοόλ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Εκανα παλια αλλα το εκοψα ευτυχώς70 για να χωράνε όλες οι προσωπικότητές μου
Ποια είναι η σχέση σου με το τσιγάρο;
Ποια ειναι η σχεση σου με το αλκοολ?η ιδια ερώτηση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ποιο είναι το πιο άχρηστο πράγμα που έχεις μέσα στο σπίτι σου;
Guest 515609
Επισκέπτης
Επιτραπέζιο τζακάκι και καλά, λειτουργεί με κάτι σαν πετρέλαιο αλλά δεν το έχω ανάψει ποτέ.
Ίδια ερώτηση.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιο φαγητό δε σου αρέσει και το ξέρεις αλλά μια στο τόσο δοκιμάζεις μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις πως δε σου αρέσει;
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
α με προλαβαν
θα ελεγα συκωτια, καθε χρονο προσπαθω τις γιορτες καθε χρονο νιωθω λες και τρωω εμετο
Ποιο ειναι το χειροτερο πραγμα που σου ειχε συμβει στο σχολειο?
Skiyo
Διάσημο μέλος
φρικασέΤα μασελακια που φορούσα στο γυμνάσιο. Τώρα που τα λέμε, μάλλον καιρός να τα πετάξω.
Ποιο φαγητό δε σου αρέσει και το ξέρεις αλλά μια στο τόσο δοκιμάζεις μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις πως δε σου αρέσει;
μια απουσία επειδή του έστριψε το μυαλό του μαθηματικο και δεν έφταιγα σε τιποτα εγώ αλλα τελικα δεν μου εβαλε απουσια εμενα γενικα ημουν καλος και χαμηλων τονων μαθητης και δεν εχω παρει καμια απουσια κατι αλλο χειροτερο δεν μου εγινε δεν εχω μπλεξει σε καυγα ή να δεχθω bullyingτα συγγενικα μου προσωπα... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ενας χαλασμενος εκτυπωτης
α με προλαβαν
θα ελεγα συκωτια, καθε χρονο προσπαθω τις γιορτες καθε χρονο νιωθω λες και τρωω εμετο
Ποιο ειναι το χειροτερο πραγμα που σου ειχε συμβει στο σχολειο?
αν έβγαινε ο τρελός εαυτός σου τι θα εκανες εκεινη τη στιγμη που δεν θα το τολμουσε ο αλλος εαυτος σου;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Πες 1 πράγμα που δεν ξέρουν για σένα οι γονείς σου
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πώς σχεδιάζεις να περάσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Τι θα ηθελες να κανεις τη χρονια που ερχεται?
Guest 090132
Επισκέπτης
Εσύ τι σχέδια έχεις για το 2021;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Τι θα θυμάσαι απο το 2020 περα απο κοβιντ? Τι αλλο?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Με ποιο μέσο σου αρέσει να ταξιδεύεις;
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάσκα χειρουργική μιας χρήσης ή υφασμάτινη;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Χειρουργική like Greys AnatomyΜε μοτοσικλέτα
Μάσκα χειρουργική μιας χρήσης ή υφασμάτινη;
Ενοχος ή αθωος?
Guest 209912
Επισκέπτης
Πόσα παιδιά θέλεις να κανεις όταν μεγαλώσεις;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Αφήνω την ίδια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα
Guest 515609
Επισκέπτης
Πόσες ώρες κοιμάσαι κατά μέσο όρο; Σ'αρέσει να κοιμάσαι πολλές ώρες;
Guest 209912
Επισκέπτης
Τι θα έκανες αν έβλεπες μια γυναίκα να δέρνει έναν στο δρόμο;
Guest 875331
Επισκέπτης
Ποιο ρούχο ή στυλ μισείς να βλέπεις στο άλλο φύλο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- euretra
- Joji
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Μήτσος10
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool