EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Οχι με τρελαινε εμενα προσωπικά και τρελαινε και τον αλλον. Δεν το εγραψα σωστα δεν ηταν μπουνιες νταξει δεν παιζαμε μποξ σφαλιαρες δυνατες ηταν.Αυτό το είχα ανέκαθεν απορία, επειδή το έχω ξανακούσει.
Όταν λέτε μπουνίδι, εννοείτε μπουνιά - γροθιά κανονική; με δύναμη; και πού; πώς; δε σας πιάνουν τα γέλια ξέρω γω; δεν πονάτε;
(συνεχίστε κανονικά το παιχνίδι)
Εχεις μεθυσει να γίνεις πτωμα?
Clap!
Οχι δε γελουσαμε απο αυτο κι αν μας εβγαινε να γελασουμε δεν κοβοταν η ροη του "προγραμματος"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Οταν η σφαλιάρα δεν είναι αρκετή και χρειάζεσαι ένα σπασμένο ζυγωματικο για να νιώσεις την απόλυτη ηδονή.Αυτό το είχα ανέκαθεν απορία, επειδή το έχω ξανακούσει.
Όταν λέτε μπουνίδι, εννοείτε μπουνιά - γροθιά κανονική; με δύναμη; και πού; πώς; δε σας πιάνουν τα γέλια ξέρω γω; δεν πονάτε;
(συνεχίστε κανονικά το παιχνίδι)
Εχεις μεθυσει να γίνεις πτωμα?
Οχι, έχω πιει πολύ αλλά παντα σταματούσα στο όριο του εμετού ή αφού ξερασω, το οποίο σε μένα δεν έχει σχέση με το να μην μπορώ να σηκωθώ ή να μην ξέρω τι λέω και τι κάνω. Έχω κουβαλήσει όμως χοντρό φίλο μου που ήταν πτώμα. Not an easy thing.
Τι θα συνιστούσε αιτία διαζυγίου για σένα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Τι θα ηθελες να κανεις σε ενα πρωτο ραντεβου?
Guest 699855
Επισκέπτης
That's enough!Οταν η σφαλιάρα δεν είναι αρκετή και χρειάζεσαι ένα σπασμένο ζυγωματικο για να νιώσεις την απόλυτη ηδονή.
Οχι, έχω πιει πολύ αλλά παντα σταματούσα στο όριο του εμετού ή αφού ξερασω, το οποίο σε μένα δεν έχει σχέση με το να μην μπορώ να σηκωθώ ή να μην ξέρω τι λέω και τι κάνω. Έχω κουβαλήσει όμως χοντρό φίλο μου που ήταν πτώμα. Not an easy thing.
Τι θα συνιστούσε αιτία διαζυγίου για σένα;
It overwhelms me!
@Agaphbou ΄Εχεις κι εσύ βρε κοριτσάκι μου κάτι απορίες ...
Συνεχίστε!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

@EvanescenceQ ένα χαλαρό μεσημεριανο-απογευματινό καφεδάκι έτσι χαλαρά, κουβεντούλα και βόλτα με τα πόδια μέχρι να μ' αφήσει σπίτι μου. Όσο πρέπει για να σπάσει ο πάγος, χωρίς να έχεις όλη αυτή την πίεση του "να βαφτώ, να στολιστώ, να πάμε κάπου ρομαντικά" κλπ.
Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα ξηρασίας που είχες από τότε που ξεκίνησες να είσαι σεξουαλικά ενεργός;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

1 χρονος ηταν ολοκληρος επειδη ειχα πεσει θυμα οπως εγραψα και πηγα σε ψυχολογο.Αλλιως με τιποτα δε θα ξαναεκανα σχεση ξανα.Αρσενικο ζωγραφιστο δεν ηθελα να δω για να καταλαβεις.Και ευτυχως με βοηθησε μου βγηκε αυτο που ειμαι τωρα

Τι θα ηθελες να αποκτησεις?
Guest 209912
Επισκέπτης
Αγαπημενη ράτσα σκύλου.
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πηγαινες με 17χρονη/17χρονο; (νομικα επιτρεπεται)
Guest 875331
Επισκέπτης
Τι καινουριες ασχολιες εχεις αποκτησει στην καραντινα;
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μπορούσες, θα έτρωγες τη θέση κάποιου άλλου στη σειρά εμβολιασμού, προκειμένου να επιστρέψεις στις κανονικές σου ασχολίες?
Guest 090132
Επισκέπτης
Ε μάλλον όχι.Αν μπορούσες, θα έτρωγες τη θέση κάποιου άλλου στη σειρά εμβολιασμού, προκειμένου να επιστρέψεις στις κανονικές σου ασχολίες?
Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανες αυτην την χρονιά;
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι φοβάσαι περισσότερο;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Τι θα ρωτούσες αν θα μπορούσες να τηλεφωνήσεις με τον μελλοντικό σου εαυτό από το έτος 2050?
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι σου λείπει περισσότερο αυτόν τον καιρό;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
αλλα κανουμε υπομονη thats allΕαν ειχες εναν κλωνο του εαυτο σου τι θα ηθελες να κανει?
Guest 090132
Επισκέπτης
Πως ξεκολλάς από άτομο που αδιαφορεί για την ύπαρξή σου;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Αν μπορούσες να ξαναζήσεις τον τελευταίο χρόνο, θα άλλαζες τις αποφάσεις σου?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Έχεις συνουσιαστεί σε κάποιο (ας το πούμε) "μη συνηθισμένο" χώρο;
Κι αν ναι, πού;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Όχι
Ποιος σε εκνεύρισε τελευταία φορά και γιατί;
Guest 209912
Επισκέπτης
Ποιος σε εκνεύρισε τελευταία φορά και γιατί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- charmander
- Kate1914
- Joji
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Μήτσος10
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool