Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.503 εγγεγραμμένα μέλη και 3.572.095 μηνύματα σε 106.218 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 632 άτομα.
Βαρέθηκα να περιμένω, να κάνω υπομονή! Πονάει το σώμα μου απ' αυτά που νιώθω στην ψυχή μου! Κουράστηκα να περιμένω αγκαλιές κι επιθυμίες που δεν έρχονται. Να κοιμάμαι τα βράδια και το πρωί να λέω καλημέρα σε αυτά που δεν έρχονται... Aυτό.
Βαρέθηκα να περιμένω, να κάνω υπομονή! Πονάει το σώμα μου απ' αυτά που νιώθω στην ψυχή μου! Κουράστηκα να περιμένω αγκαλιές κι επιθυμίες που
δεν έρχονται. Να κοιμάμαι τα βράδια και το πρωί να λέω καλημέρα σε αυτά που δεν έρχονται... Aυτό.
Εεεεελα μωρεεε
Σε αγαπαμε οπως κι αν εισαι,το ξερεις και οτι σε ανεχομαστε μην το ξαναπεις το συγνωμη,αλιμονο εδω μεσα ο καθενας ανεχεται τον αλλον,αμοιβαιο ειναι
Βαρέθηκα να περιμένω, να κάνω υπομονή! Πονάει το σώμα μου απ' αυτά που νιώθω στην ψυχή μου! Κουράστηκα να περιμένω αγκαλιές κι επιθυμίες που δεν έρχονται. Να κοιμάμαι τα βράδια και το πρωί να λέω καλημέρα σε αυτά που δεν έρχονται... Aυτό.
View attachment 94891
Εεεεελα μωρεεε
Σε αγαπαμε οπως κι αν εισαι,το ξερεις και οτι σε ανεχομαστε μην το ξαναπεις το συγνωμη,αλιμονο εδω μεσα ο καθενας ανεχεται τον αλλον,αμοιβαιο ειναι
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.