EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
26-01-22
14:31
Κούρασα...
Σας κούρασα, με κούρασα, με κούρασαν όλα.
Βαρέθηκα να περιμένω, να κάνω υπομονή! Πονάει το σώμα μου απ' αυτά που νιώθω στην ψυχή μου! Κουράστηκα να περιμένω αγκαλιές κι επιθυμίες που δεν έρχονται. Να κοιμάμαι τα βράδια και το πρωί να λέω καλημέρα σε αυτά που δεν έρχονται... Aυτό.
(Συγγνώμη που με ανέχεστε επανειλημμένως)
Βαρέθηκα να περιμένω, να κάνω υπομονή! Πονάει το σώμα μου απ' αυτά που νιώθω στην ψυχή μου! Κουράστηκα να περιμένω αγκαλιές κι επιθυμίες που δεν έρχονται. Να κοιμάμαι τα βράδια και το πρωί να λέω καλημέρα σε αυτά που δεν έρχονται... Aυτό.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
14:36
Κούρασα...
Βαρέθηκα να περιμένω, να κάνω υπομονή! Πονάει το σώμα μου απ' αυτά που νιώθω στην ψυχή μου! Κουράστηκα να περιμένω αγκαλιές κι επιθυμίες που
δεν έρχονται. Να κοιμάμαι τα βράδια και το πρωί να λέω καλημέρα σε αυτά που δεν έρχονται... Aυτό.
Εεεεελα μωρεεε
Σε αγαπαμε οπως κι αν εισαι,το ξερεις και οτι σε ανεχομαστε μην το ξαναπεις το συγνωμη,αλιμονο εδω μεσα ο καθενας ανεχεται τον αλλον,αμοιβαιο ειναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
26-01-22
14:41
Μάθε να κάνεις υπομονή, γιατί το καλό αργεί να έρθει, αλλά όταν θα έρθει, θα πεις πως άξιζε τον κόπο όλη αυτή η αναμονή!Κούρασα...
Trust me
Άνετα θα έπαιζα. Να τσιμπούσα και κάτι, τόσα θα μου έπεφταν!View attachment 94891
Εεεεελα μωρεεε
Σε αγαπαμε οπως κι αν εισαι,το ξερεις και οτι σε ανεχομαστε μην το ξαναπεις το συγνωμη,αλιμονο εδω μεσα ο καθενας ανεχεται τον αλλον,αμοιβαιο ειναι
View attachment 94894
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
14:44
Αλλαξα το προηγουμενο gif οταν ειναι νοστιμο το φαγητο ετσι τρωω εγω δεςΆνετα θα έπαιζα. Να τσιμπούσα και κάτι, τόσα θα μου έπεφταν!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
26-01-22
14:47
χαχαχαχαχαχα έκλαψαΑλλαξα το προηγουμενο gif οταν ειναι νοστιμο το φαγητο ετσι τρωω εγω δες
Μου θυμίζει και τον εαυτό μου, σε πληροφορώ!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
14:48
Αν δεν απολαυσουμε και το φαγητο οπως μας αρεσει εμ?χαχαχαχαχαχα έκλαψα
Μου θυμίζει και τον εαυτό μου, σε πληροφορώ!
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
26-01-22
14:50
Κούρασα...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
26-01-22
14:53
Πεστα κορίτσι μου!! Να αγιάσει το στόμα σου!Αν δεν απολαυσουμε και το φαγητο οπως μας αρεσει εμ?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
26-01-22
19:08
Έλαβα ένα τέτοιο αλλά δεν είμαι η Κάρι στο Νιού Γιορκ γ@μω το κερατάκι μου
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- jellojina
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- Μήτσος10
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.