Πώς αισθάνεστε;

• Thread starter Thread starter Guest 709611
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Είπα να μη με ενοχλήσουν. Και δεν άκουσαν.

Τώρα που θα χάσουν τη γη κατω απο τα ποδια τους, τωρα σίγουρα θα ακουσουν.
Basileios_Boulgaroktonos.jpg
Αυτό το πράγμα...να είσαι άλλος τη μέρα κι άλλος τη νύχτα...θ' αργήσω πολύ να το καταλάβω...

Τα σέβη μου...Αποσύρομαι...Δεν σηκώνω ούτε γάντια, ούτε χρυσό, από κάτω, σήμερα. Πονάει το χέρι μου...

Αυτό το πράγμα...να είσαι άλλος τη μέρα κι άλλος τη νύχτα...θ' αργήσω πολύ να το καταλάβω...

Τα σέβη μου...Αποσύρομαι...Δεν σηκώνω ούτε γάντια, ούτε χρυσό, από κάτω, σήμερα. Πονάει το χέρι μου...
Τα πόστς σου απέναντί μου έχουν μια περίεργη οικειότητα, σα να επιβάλλεις ένα δικαίωμα επάνω μου να με καταλάβεις, σα να είχα την υποχρέωση να γινω κατανοητός ή και συνεπής στη συμπεριφορά μου.

Γράψε κάτι με το χέρι που δεν πονάει: "It's not gonna happen"

Τα πόστς σου απέναντί μου έχουν μια περίεργη οικειότητα, σα να επιβάλλεις ένα δικαίωμα επάνω μου να με καταλάβεις, σα να είχα την υποχρέωση να γινω κατανοητός ή και συνεπής στη συμπεριφορά μου.

Γράψε κάτι με το χέρι που δεν πονάει: "It's not gonna happen"
Με συγχωρείς πολύ, λοιπόν... :) Το χιούμορ μου δεν γίνεται πάντα αντιληπτό. Δεν θα επαναληφθεί...Στο λόγο μου...

Με συγχωρείς πολύ, λοιπόν... :) Το χιούμορ μου δεν γίνεται πάντα αντιληπτό. Δεν θα επαναληφθεί...Στο λόγο μου...
Δεν είμαι σε διάθεση γέλιου αυτή τη στιγμή αγαπητή μου φίλη. Εχω απασφαλίσει πλέον και καίω. Και δεν υπάρχει επιστροφή.

Καλό το οτι θα τηρήσεις το λόγο σου. Σώζονται αυτοί στο τέλος της ιστορίας να ξερεις.

Confused Little Girl GIF

pyravlos.jpg

Back