Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-12-21
14:44
Αυτό το πράγμα...να είσαι άλλος τη μέρα κι άλλος τη νύχτα...θ' αργήσω πολύ να το καταλάβω...Είπα να μη με ενοχλήσουν. Και δεν άκουσαν.
Τώρα που θα χάσουν τη γη κατω απο τα ποδια τους, τωρα σίγουρα θα ακουσουν.View attachment 90951
Τα σέβη μου...Αποσύρομαι...Δεν σηκώνω ούτε γάντια, ούτε χρυσό, από κάτω, σήμερα. Πονάει το χέρι μου...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
28-12-21
14:53
Τα πόστς σου απέναντί μου έχουν μια περίεργη οικειότητα, σα να επιβάλλεις ένα δικαίωμα επάνω μου να με καταλάβεις, σα να είχα την υποχρέωση να γινω κατανοητός ή και συνεπής στη συμπεριφορά μου.Αυτό το πράγμα...να είσαι άλλος τη μέρα κι άλλος τη νύχτα...θ' αργήσω πολύ να το καταλάβω...
Τα σέβη μου...Αποσύρομαι...Δεν σηκώνω ούτε γάντια, ούτε χρυσό, από κάτω, σήμερα. Πονάει το χέρι μου...
Γράψε κάτι με το χέρι που δεν πονάει: "It's not gonna happen"
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
28-12-21
14:54
Guest 709611
Επισκέπτης
28-12-21
14:58
Με συγχωρείς πολύ, λοιπόν... Το χιούμορ μου δεν γίνεται πάντα αντιληπτό. Δεν θα επαναληφθεί...Στο λόγο μου...Τα πόστς σου απέναντί μου έχουν μια περίεργη οικειότητα, σα να επιβάλλεις ένα δικαίωμα επάνω μου να με καταλάβεις, σα να είχα την υποχρέωση να γινω κατανοητός ή και συνεπής στη συμπεριφορά μου.
Γράψε κάτι με το χέρι που δεν πονάει: "It's not gonna happen"
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
28-12-21
15:02
Δεν είμαι σε διάθεση γέλιου αυτή τη στιγμή αγαπητή μου φίλη. Εχω απασφαλίσει πλέον και καίω. Και δεν υπάρχει επιστροφή.Με συγχωρείς πολύ, λοιπόν... Το χιούμορ μου δεν γίνεται πάντα αντιληπτό. Δεν θα επαναληφθεί...Στο λόγο μου...
Καλό το οτι θα τηρήσεις το λόγο σου. Σώζονται αυτοί στο τέλος της ιστορίας να ξερεις.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
28-12-21
15:52
Eye of the Tiger ακριβως
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
28-12-21
19:25
mataioths
Δραστήριο μέλος
Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
28-12-21
19:49
Γελοία
Guest 709611
Επισκέπτης
28-12-21
20:50
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
28-12-21
23:07
Be nice or leave που λεν και στο χωριό μου
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-12-21
23:12
Υπαρχει και μια τριτη εκδοχη περα απο το Be nice or leave, τα γράφεις ολα εκει που ξερεις, και έφτιαξε η μερα!! Τοσο απλα!Be nice or leave που λεν και στο χωριό μου
View attachment 91062
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- jellojina
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- Μήτσος10
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.