juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1,227 μηνύματα.
02-06-24
16:55
Σ@#$%^&
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,365 μηνύματα.
09-06-24
01:35
αγχωμενος
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,207 μηνύματα.
11-06-24
15:23
Νυσταγμένη
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,388 μηνύματα.
12-06-24
14:08
Κατάρρευση ( σωματική / πνευματική)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,415 μηνύματα.
14-06-24
17:18
Κατεδαφισμένος, τα μπήγω με το παραμικρό και δε μπορω να φαω.
Τι βιώματα ειναι αυτά γαμω την κοινωνία μου; Γι αυτο δε μου δινει παιδί ο Θεος γιατι ξερει τι σκατά μυξοπαρθένα ειμαι.
Τι βιώματα ειναι αυτά γαμω την κοινωνία μου; Γι αυτο δε μου δινει παιδί ο Θεος γιατι ξερει τι σκατά μυξοπαρθένα ειμαι.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
15-06-24
18:25
νιώθω πολύ περίεργα, από ένα περίεργο όνειρο που είδα και δεν το έχω ακόμα αποκωδικοποιήσει. τα σύμβολα εντός του ονείρου συνδέονταν πολλαπλώς με ερεθίσματα και βιώματα. είμαι καταμπερδεμένος.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,388 μηνύματα.
17-06-24
16:45
Στραγγισμενη (από ενέργεια )
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,318 μηνύματα.
17-06-24
17:04
Ανυπόμονος. Περιμένω πως και πως το Σάββατο να πάω στο εξοχικό να δουλέψω χειρονακτικά. Ξεχωρτιάσματα, καζανάκια, στοκαρίσματα, σοβαντίσματα, βαψίματα, πλακάκια, ντουλάπες, συναρμολογήσεις, τοποθετήσεις, κουρτινόξυλα, κουρτίνες, στεγανοποιήσεις, καθαρίσματα...αληθινές δουλειές.
Βαρέθηκα να κάθομαι μπροστά από έναν υπολογιστή και να πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Βαρέθηκα να κάθομαι μπροστά από έναν υπολογιστή και να πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
juste un instant
Επιφανές μέλος
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
22-06-24
01:19
χικ. yolo.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- nearos
- rafaela11
- Reader
- Μήτσος10
- jellojina
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.