Πώς αισθάνεστε;

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
Κουρασμένη σωματικά, τα 'παιξα λίγο σήμερα

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,207 μηνύματα.
Stressed Over It GIF by HULU

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,423 μηνύματα.
Εχω φάει ενα τανκς μπεργκερ, έχω έρθει κι εχω γινει εγκυος χελώνα αναποδογυρισμενη.

Δε μπορω να κουνηθω, να εδω θα μείνω κι ύστερα θα λιποθυμήσω.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,320 μηνύματα.
Επιτέλους την βρήκα!
Χαρά και συγκίνηση.. :redface:

Μου κάνει ακόμα! :D

1716569097866.png

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1,227 μηνύματα.
Σκ@#€

Η

Σιωπη

Η

Μουδιασμένη

Η

θωλουρα

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,375 μηνύματα.
πρεζακιας

Donatella

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Donatella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,950 μηνύματα.
νυσταγμένος.

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,540 μηνύματα.
Πιεσμένος

Τελευταία επεξεργασία:

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,533 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
αγουροξυπνημένος :yawn::morning1:

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,320 μηνύματα.
1717162839984.png