17-07-23
16:50
Τα νεύρα μου
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,388 μηνύματα.
17-07-23
19:14
Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Δροσιά και ανακούφιση θαλάσσης, εκνευρισμός από το κολλημένο αλάτι και την παραμονή στο ΚΤΕΛ
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
18-07-23
23:04
Σοκαρισμένη .. χθες ήμουν μια χαρά υγιής και τώρα αυτό ... Και απορώ πως ...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,388 μηνύματα.
18-07-23
23:10
Σα γάτα που κοιμάται στο μαρμάρινο πάτωμα.. Τελικά μια χαρά βολικό είναι
juste un instant
Επιφανές μέλος
Guest 220514
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
20-07-23
13:50
Θέλω να ξεράσω.
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,878 μηνύματα.
21-07-23
15:28
μια μυστηριώδης κλίμακα συναισθημάτων
και αυτός ο παλμός στο στήθος
Ανεξήγητη αίσθηση που
όμως έχει αυτό το κάτι που μου αρέσει..
και αυτός ο παλμός στο στήθος
Ανεξήγητη αίσθηση που
όμως έχει αυτό το κάτι που μου αρέσει..
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
22-07-23
07:22
Έτοιμος για να αντιμετωπίσω τον καύσωνα...
23-07-23
23:36
Εκνευρισμένη.
Δεν θα σου δίνω αναφορά τι κάνω και τι δεν κάνω. Πρόβλημα σου αν το θεωρείς άδικο, πες τα σε αυτούς που φτιάχνουν το πρόγραμμα. Είχα πει δεν θα ασχοληθώ, θα κάνω την δουλειά μου κ θα μένω έξω από τέτοια αλλά καταντάει κουραστικος αυτός ο καθημερινός έλεγχος... Ούτε υπεύθυνη ούτε προϊσταμένη είσαι ... Έλεος πια ...
Δεν θα σου δίνω αναφορά τι κάνω και τι δεν κάνω. Πρόβλημα σου αν το θεωρείς άδικο, πες τα σε αυτούς που φτιάχνουν το πρόγραμμα. Είχα πει δεν θα ασχοληθώ, θα κάνω την δουλειά μου κ θα μένω έξω από τέτοια αλλά καταντάει κουραστικος αυτός ο καθημερινός έλεγχος... Ούτε υπεύθυνη ούτε προϊσταμένη είσαι ... Έλεος πια ...
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- nearos
- rafaela11
- Reader
- Μήτσος10
- jellojina
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.