kalypso
Περιβόητο μέλος
οτι δεν αγαπαω τον εαυτο μου... τον βασανιζω ωρες ωρες
τον αγαπάς μωλε απλά πρέπει να φέρεις το όριό σου λίιιιγο πιο κοντά σε σενα, ώστε να μην υπομένεις πράγματα που δεν χρειάζεται να υπομένεις. το ξέρεις αυτό κατα βάθος και το κάνεις κιόλας! μην περιμένεις όμως να φτάνεις στο αμήν κάθε φορά...
ήρεμη είμαι.. και confident.πώς αισθάνεστε;
όλα καλά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος
τον αγαπάς μωλε απλά πρέπει να φέρεις το όριό σου λίιιιγο πιο κοντά σε σενα, ώστε να μην υπομένεις πράγματα που δεν χρειάζεται να υπομένεις. το ξέρεις αυτό κατα βάθος και το κάνεις κιόλας! μην περιμένεις όμως να φτάνεις στο αμήν κάθε φορά...
ήρεμη είμαι.. και confident.
όλα καλά
καλε αρχισα να φοβαμαι μπας και γνωριζομαστε απο καμια αλλη ζωη?? πως γινεται αυτο??
ειναι πολυ ωραιο να σε καταλαβαινουν τελικα και σπανιο
χαιρομαι που εισαι ηρεμη και ολα ειναι καλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς αισθάνεστε;
...σαν κάτοχος MSc! omg και 3 lol!
metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
ανγχωμενη στο full.αυριο εχω συναυλια κιθαρα και απο τοανγχος μου θα σκονταψω σιγουρα,θα παιξω φαλτσες αν και ξερω το κομματι καλα.ΠΑΕΙ ΤΟ SMELLS LIKE TEEN SPIRIT
Σχολική γιορτή; Σας ικετεύω μην το βιάσετε...
borat
Επιφανές μέλος
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Την επομενη φορα που μου μιλησει ανθρωπος νομιζω οτι θα γαβγισω
love_angel
Επιφανές μέλος
moonlight
Διάσημο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι δεν ειναι σχολικη γιορτη.ειναι παρασταση της μουσικης σχολησΣχολική γιορτή; Σας ικετεύω μην το βιάσετε...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ώρα να πάω να κάνω τα πλάνα, πράξη! Πέσε να σε φάω Οικονομετρία!
borat
Επιφανές μέλος
Ναι, ναι, είμαι στη δουλειά μου.
love_angel
Επιφανές μέλος
Ophelia
Διάσημο μέλος
Και όλα αυτά γιατί θέλει ο Κωστάκης να κάνει ομιλία στο Πεδίον του Άρεως. Χθες πάλι, ήταν ο Γιωργάκης... εμείς όμως τι φταίμε να κάνουμε διαφορικές εξισώσεις και να ακούμε καραμούζες και εμβατήρια απ' έξω;!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Τα 'χω πάρει άγρια με την ''καταπληκτική'' γραμματεία μας που δεν λέει να βγάλει μια ρημαδοανακοίνωση από το πρωί για το αν έχουμε κανονικά το βράδυ φροντιστήριο. Ήθελα να ξερα, εκτός από το να ρίχνουν πασιέντζες κάνουν και τίποτα άλλο;!
Εεεε... οχι...;
Και όλα αυτά γιατί θέλει ο Κωστάκης να κάνει ομιλία στο Πεδίον του Άρεως. Χθες πάλι, ήταν ο Γιωργάκης... εμείς όμως τι φταίμε να κάνουμε διαφορικές εξισώσεις και να ακούμε καραμούζες και εμβατήρια απ' έξω;!
Ωχ! Και σήμερα;;; Πφφφφφφφφ!!!!!!!!
Έχω πονοκέφαλο! Αντε να τελειώσουν και αυτές οι εκλογές να ησυχάσουμε!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω ποιός/ά/οί θα την πληρώσουν, αλλά δε θέλω πολύ, μια αφορμή μόνο... ΜΙΑ!
Μια μόνο...
Neraida
Επιφανές μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Μου έστειλε ένα μήνυμα μια καθηγήτριά μου
και χάρηκα πάρα πολύ.
Τι γλυκός άνθρωπος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- jellojina
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- Μήτσος10
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.