tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι - αμέ ??
μπες στις ιστοσελίδες των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές και διάβασε βιογραφικά υποψηφίων ώστε να
ξέρεις τι να (μην) κάνεις αύριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια πείνα και μια βαρεμάρα μαζί.. Άκου εκεί όλη η υπολοιπη οικογένεια χλαπακιάζει σε ταβερνούλα και εγώ εδώ να "διαβάζω".. Αυτά ειναι!!
Γκρίνιααααααααα παντουυυυυυ....
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι - αμέ ??
μπες στις ιστοσελίδες των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές και διάβασε βιογραφικά υποψηφίων ώστε να
ξέρεις τι να (μην) κάνεις αύριο
Απαπαπαπα! Εγώ δεν κάνω τέτοια πράματα. Βαριέμαι.
Άλλο;
Έχω κάτι πιάτα στο νεροχύτη μου άμα θες.Απαπαπαπα! Εγώ δεν κάνω τέτοια πράματα. Βαριέμαι.
Άλλο;
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος
deppy
Νεοφερμένος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Τι πα να πει "εισαι ο ταδε"... Μπινελίκι κι ας είσαι κι ο Θεος... Όταν εμένα μου βγαίνει ο κώ στο διάβασμα εδώ πέρα, δε θα μου υψώνουν κεφάλι, ΚΑΝΕΙΣ!
Για δε ρε... εξυπνάδες όλοι....
Η δε άλλη ήθελε να τη διαβάσω Αποτίμηση, λες και εγώ δεν έχω μαθήματα να δώσω ή λες και της είμαι κανας γκόμενος ή αδερφός της... κι όταν της ζήτησα εγώ σημειώσεις "θα δούμε"
ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ!
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος
(σσσσστ.... μη φωνάζετε.... ο βάλντερ έχει και θα μας αρχίσει στα )
Εγώ πάλι νευριάζω όταν φτιάχνω βαλίτσες. Μα γιατί να μην διακτινίζονται μόνα τους τα πράγματά μου στον προορισμό μας;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Υγ.Αλλα πως γινεται να βλεπεις τηλεοραση και να καθεσαι και στον υπολογιστη, δεν το καταλαβαινω...
Αισθανομαι...
Ξενερωμενος...
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Πανεύκολα! ειδικά αν η τηλεόραση είναι στον υπολογιστή ).
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Μην βαλεις ANT1 τα πραγματα θα γινουν χειροτερα...
Υγ.Αλλα πως γινεται να βλεπεις τηλεοραση και να καθεσαι και στον υπολογιστη, δεν το καταλαβαινω...
Πφφφ.... άντρας! Δεν μπορεί να κάνει 2 πράγματα ταυτόχρονα!
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Τενεκεδες, παιδι μου. Αχρειαστα οντα...Πφφφ.... άντρας! Δεν μπορεί να κάνει 2 πράγματα ταυτόχρονα!
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλέπω το ''My name is Sam'' στο Star, πως να αισθάνομαι; :/
Την ειχα δει παρα πολυ παλια αυτη την ταινια και θυμαμαι οτι δε με ειχε ενθουσιασει... το μονο που πραγματικα ξεχωρισα ηταν η ερμηνεια του.. απιστευτη
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ε ναι, μπορείς να βλέπεις τηλεόραση, να βάφεις τα νύχια σου (των ποδιών!) και να μιλάς στο τηλέφωνο!Πφφφ.... άντρας! Δεν μπορεί να κάνει 2 πράγματα ταυτόχρονα!
Σκασμένος αισθάνομαι! Έχω πιάσει γκόμενο το Open Office με τόση δουλειά.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Να ήξερα και πως τα καταφέρα να αρρωστήσω, καλά θα ήταν..
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
Έχω πιάσει γκόμενο το Open Office με τόση δουλειά.
Τί να πουν και κάτι άλλοι που απατάνε το έτερον ήμισυ με το άλλο το Office? (το 7 τρομάρα του!) quelle decadence!
Kajira, περαστικά!
borat
Επιφανές μέλος
Τζίζους, μόλις ξύπνησα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- jellojina
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- Μήτσος10
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.