venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Guest 986132
Επισκέπτης

Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Guest 186240
Επισκέπτης

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

absolutely nobody:
not a single bloody soul :
my brain:
We will never sleep 'cause sleep is for the weak
No, we will never rest 'til we're all fucking dead
I refuse! I refuse!
I refuse to close my eyes!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Skiyo
Διάσημο μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι για τους αδύναμους και αν συνεχίσω να πέφτω για ύπνο ενώ 2-3 φωνές μέσα μου μου λένε κάνε αυτό κάνε εκείνο, θα γίνω και εγώ αδύναμος. Τελικά πέφτω για ύπνο.
Εναλλακτικά μερικά βράδυα με πιάνει μια γλυκιά και ζεστή διάθεση. Δεν κάνω κάτι, απλά πέφτω για ύπνο με αυτήν την διάθεση.
Ε και μερικά λίγα βράδυα με πιάνει μια ανησυχία με θέληση όμως και αδράζω τις 2-3 ώρες που έχω μπροστά μου μέχρι να πάει πολύ αργά και κάνω παραγωγικά πράγματα.
Έτσι περνάω τα μεταμεσονύκτια βράδυα μου τους τελευταίους μήνες.

Guest 209912
Επισκέπτης

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Η ώρα είναι 12, ξαπλώνω και λέω πάει και σήμερα ώρα για χαλάρωση. Σκέφτομαι λιγο το μέλλον και τι θα φέρει, πλάθω κανένα σενάριο στο μυαλό μου. Εκεί που πάει να με πάρει ο ύπνος θυμάμαι ότι έχω περάσει το reference της arrayList μόνο στον constructor και δεν είναι live data. Όχι ηρέμησε δεν είναι αυτός ο λόγος που χάνεται ο pointer, θα το κοιτάξουμε αύριο. Πάω να σκεφτώ κανένα κορασιο. Όχι ρε μαλακά αυτό ειναι το πρόβλημα. Αφού παίρνεις την λίστα με http call και δημιουργείς νέο wrapper object κάθε φορά, ο recyclerView πρέπει να έχει το παλιό reference, γιαυτό... Σκάσε γαμωτο να κοιμηθώ ένα βράδυ.... Ζζζζζ... Ζζζζζ...zzz zzz. Zzzzzzzzzz... Όπως έλεγα, αυτός είναι ο λόγος που τελικά δεν ανανεώνεται το View. Πρέπει να ξαναπεράσεις τον νέο από το object και.... Εντάξει οκ οκ σηκώνομαι να το δοκιμάσω. Κάπως έτσι η ώρα πάει 4:15... Every damn time.
Την εισαγωγή μου την έφτιαξες να κάνει ανακατεύθυνση στο homepage ή ακόμη βγάζει error?
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενιγουει, μετά κάνω αυτά που είπε η @Agaphbou .
Guest 209912
Επισκέπτης

Αγάπη είναι πολύ πιεστική αυτή η σχέση, θέλω λίγο το χρονο μου.... ΕΊΠΑ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩΤην εισαγωγή μου την έφτιαξες να κάνει ανακατεύθυνση στο homepage ή ακόμη βγάζει error?
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Αγάπη είναι πολύ πιεστική αυτή η σχέση, θέλω λίγο το χρονο μου.... ΕΊΠΑ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ
Μια ζωή αχαΐρευτος, όλο θα θα θα θα... ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ
Guest 209912
Επισκέπτης

TO EKANA ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΣ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΜια ζωή αχαΐρευτος, όλο θα θα θα θα... ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.