LightOfEärendil
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Κι ο ανιψιός μου που μόλις είδε το τεράστιο σαλιγκάρι, το έδειχνε και φώναζε: "Αυτό είναι βάκας, βάκας είναι"! (βλάκας δηλαδή, έχει ένα θέμα με τα σαλιγκάρια...)
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος
_Silence_
Διάσημο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
_Silence_
Διάσημο μέλος
Σοφακι29785
Νεοφερμένος
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
"Μαλακία εσύ, μα πώς είναι δυνατόν", έκανα εγώ προβοκατόρικα...
"Πού να στα λέω", μου αντιγύρισε αυτός.
"Ε πες ρε χαμένε, μας έπρηξες", απαντάω εγώ ανυπόμονα.
"Να λοιπόν, το Σάββατο το βράδυ, βγήκαμε έξω με κάτι φίλους, πήγαμε σ' ένα πολύ ωραίο ουζερί. Φάγαμε καλά, ήπιαμε πολύ, όμως δεν μας έφτανε αυτό κι έτσι ύστερα πήγαμε και σ' ένα μπαράκι. Ήπιαμε, ήπιαμε, να μην στα πολυλογώ, κατά τις έξι η ώρα το πρωί, φτάνω εντελώς λιάρδα στο σπίτι, συνοδευόμενος από έναν φίλο που θα φιλοξενούσα. Ανεβαίνω στον 4ο όροφο, πάω μπροστά στην πόρτα, βγάζω το κλειδί και προσπαθώ να ξεκλειδώσω για να μπω να την πέσω για ύπνο. Έλα όμως που η γαμημένη η πόρτα δεν άνοιγε με τίποτε!! Προσπαθώ, ξαναπροσπαθώ, πάλι τίποτα. Άρχισα να τα παίρνω στην κράνα μιλάμε, μόνο αυτό μου έλειπε, να κλειστώ κι έξω. Ρίχνω μια γροθιά στην πόρτα, από τα νεύρα μου, όταν ξαφνικά ακούω μέσα στο σπίτι κάποιες φωνές. Τρελαίνομαι εντελώς κι αρχίζω να χτυπάω την πόρτα φωνάζοντας έξαλος: Ποιος πούστης είναι μέσα στο σπίτι μου, άνοιξε ρε γαμιώλη, γιατί θα σπάσω την πόρτα!! Και δώσ' του να χτυπάω, να κλωτσάω, πάλι να φωνάζω, μετά βγάζω και το κινητό να καλέσω την αστυνομία, ενώ από μέσα ακούγονται πνιχτές φωνές, συρσίματα και τρομαγμένα επιφωνήματα μικρών παιδιών. Ξαφνικά κι ενώ ετοιμάζομαι να πάρω φόρα και να σπάσω την πόρτα με κλωτσιά, όπως στις αμερικάνικες αστυνομικές σειρές, με σκουντάει από πίσω ο κολλητός μου: "Ρε μαλάκα, εδώ τέταρτος όροφος δεν είναι;", μου λέει ήρεμα. "Ναι, τέταρτος, άσε με κι εσύ με τις ηλίθιες ερωτήσεις σου πρωί πρωί", του απαντάω εγώ συφιλιασμένος. "Ε, ρε μαλάκα, εσύ στον τρίτο δεν μένεις;", μου κάνει με αδιάφορο ύφος εκείνος. Για πότε δικέ μου κατέβηκα κουτρουβαλώντας τη σκάλα και κρύφτηκα στο διαμέρισμά μου, δεν μπορείς να φανταστείς. Σε χρόνο dt που λέμε. Ευτυχώς που δεν είδαν ποιος μαλάκας χτυπούσε πρωινιάτικα την πόρτα τους οι άνθρωποι, έχουν και μικρά παιδιά! Μου φαίνεται πως θα πρέπει να τους αποφεύγω τους από πάνω για κάνα δυο μήνες..."
mel999
Δραστήριο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
Η καρδιά σου του Άδη οικόπεδο
κι η ψυχή σου ένα λάγνο κωλόπαιδο.
(να δεις που αυτός ξεσηκώνει στιχάκια από το παιχνίδι μας "Μπορείς να διαλέξεις τρεις λέξεις που μ' αυτές θα παίξεις;" )
mel999
Δραστήριο μέλος
(Αλλά έχε τόση πλακα η κοπελιά την ώρα που το ρώτησε! Με μια απόλυτή αφέλεια! Ακόμα το θυμάμαι και γελάω )
Myrtle
Διάσημο μέλος
- Κυρία, μου είπαν ότι του χρόνου στη Β' Λυκείου, δεν θα έχουμε μοίρες, αλλά rad. Τι είναι πάλι αυτό;
- Είναι ένας άλλος τρόπος μέτρησης γωνιών. Όπως έχουμε στην θερμοκρασία την κλίμακα Κελσίου και την κλίμακα Fahrenheit.
- Τι είναι αυτό; Μακριά και νύχτα; (far and night)
- ???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.