Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:24 Η Maggie έγραψε: #21 10-09-06 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμ..... μετά από μερικά επισόδεια... περίπου 20, τελικώς την συμπαθείς (Γύρω στα 24 είναι η σεζόν ) Δε συγρίνεται δε, σε καμία περίπτωση, με την ξανθιά του Miami η οποία είναι μια γλύκα!!! Οκ τελικώς συμφωνώ μαζί σου... Click για ανάπτυξη... Eγώ που έχω δει όλη την 5η σεζόν και μερικά σκόρπια επεισόδια που βάζει η tv ακόμα δεν την εχω συνηθίσει Επίσης πολύ απαίσιος είναι και ο αρχηγός τους...Νομίζει ότι τα ξέριε όλα και πετάει κάτι πατάτες ώρες ώρες που ενώ τα λέει στα σοβαρά,ακύγονται εντελώς γελοία.... Πάντως,άσχετο,από αυτή τη σειρά αυτοί που είναι καλοί (κατά τη γνώμη μου) είναι ο Nick, η άλλη η κοπελιά που συνεργάζεται μαζί του (Sara) και ο Greg !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:33 Η Κακή Επιρροή: #22 10-09-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Eγώ που έχω δει όλη την 5η σεζόν και μερικά σκόρπια επεισόδια που βάζει η tv ακόμα δεν την εχω συνηθίσει Επίσης πολύ απαίσιος είναι και ο αρχηγός τους...Νομίζει ότι τα ξέριε όλα και πετάει κάτι πατάτες ώρες ώρες που ενώ τα λέει στα σοβαρά,ακύγονται εντελώς γελοία.... Πάντως,άσχετο,από αυτή τη σειρά αυτοί που είναι καλοί (κατά τη γνώμη μου) είναι ο Nick, η άλλη η κοπελιά που συνεργάζεται μαζί του (Sara) και ο Greg !!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, χρειάστηκε να δω ΚΑΙ τις 5 σεζόν για να πω ότι εεεε οκ... κάπως την συμπάθησα Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκρίνω ΟΛΟ το team με αυτό του Μαϊάμι... το οποίο έχω δει μόνο 2 σεζόν και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν πολύ πολύ καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:16 Ο MonaXoS έγραψε: #23 10-09-06 15:16 Τώρα μου ήρθε η ιδέα για τον ποιον θα εξαφάνιζα! Τον Mr Hankey και τον Towelie από το Southpark! Τα επεισόδια τους με εκνευρίζουν!!! Παραείναι ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:00 Ο giostau έγραψε: #24 10-09-06 21:00 Αρχική Δημοσίευση από HERITSA: Kαλησπέρα! την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ! Click για ανάπτυξη... Έχω δει μόνο την 1η season, αλλά συμφωνώ απόλυτα!!! Τι βλαμένο παιδί!!! Επίσης τον Michael από το Lost! "Μy boy! I have to save my boy!" Χαλάρωσε ρε μεγάλε λίγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:49 Ο Cancerman: #25 11-09-06 08:49 εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:22 Ο weak and powerless: #26 11-09-06 11:22 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Επίσης τον Michael από το Lost! Click για ανάπτυξη... μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:58 Ο Demelene έγραψε: #27 11-09-06 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Click για ανάπτυξη... Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η evouli έγραψε: #28 13-09-06 15:52 την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:53 Ο giostau έγραψε: #29 13-09-06 15:53 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμ..... μετά από μερικά επισόδεια... περίπου 20, τελικώς την συμπαθείς (Γύρω στα 24 είναι η σεζόν ) Δε συγρίνεται δε, σε καμία περίπτωση, με την ξανθιά του Miami η οποία είναι μια γλύκα!!! Οκ τελικώς συμφωνώ μαζί σου... Click για ανάπτυξη... Eγώ που έχω δει όλη την 5η σεζόν και μερικά σκόρπια επεισόδια που βάζει η tv ακόμα δεν την εχω συνηθίσει Επίσης πολύ απαίσιος είναι και ο αρχηγός τους...Νομίζει ότι τα ξέριε όλα και πετάει κάτι πατάτες ώρες ώρες που ενώ τα λέει στα σοβαρά,ακύγονται εντελώς γελοία.... Πάντως,άσχετο,από αυτή τη σειρά αυτοί που είναι καλοί (κατά τη γνώμη μου) είναι ο Nick, η άλλη η κοπελιά που συνεργάζεται μαζί του (Sara) και ο Greg !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:33 Η Κακή Επιρροή: #22 10-09-06 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Eγώ που έχω δει όλη την 5η σεζόν και μερικά σκόρπια επεισόδια που βάζει η tv ακόμα δεν την εχω συνηθίσει Επίσης πολύ απαίσιος είναι και ο αρχηγός τους...Νομίζει ότι τα ξέριε όλα και πετάει κάτι πατάτες ώρες ώρες που ενώ τα λέει στα σοβαρά,ακύγονται εντελώς γελοία.... Πάντως,άσχετο,από αυτή τη σειρά αυτοί που είναι καλοί (κατά τη γνώμη μου) είναι ο Nick, η άλλη η κοπελιά που συνεργάζεται μαζί του (Sara) και ο Greg !!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, χρειάστηκε να δω ΚΑΙ τις 5 σεζόν για να πω ότι εεεε οκ... κάπως την συμπάθησα Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκρίνω ΟΛΟ το team με αυτό του Μαϊάμι... το οποίο έχω δει μόνο 2 σεζόν και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν πολύ πολύ καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:16 Ο MonaXoS έγραψε: #23 10-09-06 15:16 Τώρα μου ήρθε η ιδέα για τον ποιον θα εξαφάνιζα! Τον Mr Hankey και τον Towelie από το Southpark! Τα επεισόδια τους με εκνευρίζουν!!! Παραείναι ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:00 Ο giostau έγραψε: #24 10-09-06 21:00 Αρχική Δημοσίευση από HERITSA: Kαλησπέρα! την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ! Click για ανάπτυξη... Έχω δει μόνο την 1η season, αλλά συμφωνώ απόλυτα!!! Τι βλαμένο παιδί!!! Επίσης τον Michael από το Lost! "Μy boy! I have to save my boy!" Χαλάρωσε ρε μεγάλε λίγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:49 Ο Cancerman: #25 11-09-06 08:49 εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:22 Ο weak and powerless: #26 11-09-06 11:22 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Επίσης τον Michael από το Lost! Click για ανάπτυξη... μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:58 Ο Demelene έγραψε: #27 11-09-06 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Click για ανάπτυξη... Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η evouli έγραψε: #28 13-09-06 15:52 την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:53 Ο giostau έγραψε: #29 13-09-06 15:53 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Eγώ που έχω δει όλη την 5η σεζόν και μερικά σκόρπια επεισόδια που βάζει η tv ακόμα δεν την εχω συνηθίσει Επίσης πολύ απαίσιος είναι και ο αρχηγός τους...Νομίζει ότι τα ξέριε όλα και πετάει κάτι πατάτες ώρες ώρες που ενώ τα λέει στα σοβαρά,ακύγονται εντελώς γελοία.... Πάντως,άσχετο,από αυτή τη σειρά αυτοί που είναι καλοί (κατά τη γνώμη μου) είναι ο Nick, η άλλη η κοπελιά που συνεργάζεται μαζί του (Sara) και ο Greg !!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, χρειάστηκε να δω ΚΑΙ τις 5 σεζόν για να πω ότι εεεε οκ... κάπως την συμπάθησα Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκρίνω ΟΛΟ το team με αυτό του Μαϊάμι... το οποίο έχω δει μόνο 2 σεζόν και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν πολύ πολύ καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:16 Ο MonaXoS έγραψε: #23 10-09-06 15:16 Τώρα μου ήρθε η ιδέα για τον ποιον θα εξαφάνιζα! Τον Mr Hankey και τον Towelie από το Southpark! Τα επεισόδια τους με εκνευρίζουν!!! Παραείναι ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:00 Ο giostau έγραψε: #24 10-09-06 21:00 Αρχική Δημοσίευση από HERITSA: Kαλησπέρα! την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ! Click για ανάπτυξη... Έχω δει μόνο την 1η season, αλλά συμφωνώ απόλυτα!!! Τι βλαμένο παιδί!!! Επίσης τον Michael από το Lost! "Μy boy! I have to save my boy!" Χαλάρωσε ρε μεγάλε λίγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:49 Ο Cancerman: #25 11-09-06 08:49 εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:22 Ο weak and powerless: #26 11-09-06 11:22 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Επίσης τον Michael από το Lost! Click για ανάπτυξη... μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:58 Ο Demelene έγραψε: #27 11-09-06 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Click για ανάπτυξη... Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η evouli έγραψε: #28 13-09-06 15:52 την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:53 Ο giostau έγραψε: #29 13-09-06 15:53 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα μου ήρθε η ιδέα για τον ποιον θα εξαφάνιζα! Τον Mr Hankey και τον Towelie από το Southpark! Τα επεισόδια τους με εκνευρίζουν!!! Παραείναι ηλίθια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:00 Ο giostau έγραψε: #24 10-09-06 21:00 Αρχική Δημοσίευση από HERITSA: Kαλησπέρα! την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ! Click για ανάπτυξη... Έχω δει μόνο την 1η season, αλλά συμφωνώ απόλυτα!!! Τι βλαμένο παιδί!!! Επίσης τον Michael από το Lost! "Μy boy! I have to save my boy!" Χαλάρωσε ρε μεγάλε λίγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:49 Ο Cancerman: #25 11-09-06 08:49 εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:22 Ο weak and powerless: #26 11-09-06 11:22 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Επίσης τον Michael από το Lost! Click για ανάπτυξη... μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:58 Ο Demelene έγραψε: #27 11-09-06 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Click για ανάπτυξη... Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η evouli έγραψε: #28 13-09-06 15:52 την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:53 Ο giostau έγραψε: #29 13-09-06 15:53 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HERITSA: Kαλησπέρα! την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ! Click για ανάπτυξη... Έχω δει μόνο την 1η season, αλλά συμφωνώ απόλυτα!!! Τι βλαμένο παιδί!!! Επίσης τον Michael από το Lost! "Μy boy! I have to save my boy!" Χαλάρωσε ρε μεγάλε λίγο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:49 Ο Cancerman: #25 11-09-06 08:49 εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:22 Ο weak and powerless: #26 11-09-06 11:22 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Επίσης τον Michael από το Lost! Click για ανάπτυξη... μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:58 Ο Demelene έγραψε: #27 11-09-06 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Click για ανάπτυξη... Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η evouli έγραψε: #28 13-09-06 15:52 την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:53 Ο giostau έγραψε: #29 13-09-06 15:53 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:22 Ο weak and powerless: #26 11-09-06 11:22 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Επίσης τον Michael από το Lost! Click για ανάπτυξη... μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:58 Ο Demelene έγραψε: #27 11-09-06 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Click για ανάπτυξη... Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η evouli έγραψε: #28 13-09-06 15:52 την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:53 Ο giostau έγραψε: #29 13-09-06 15:53 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giostau: Επίσης τον Michael από το Lost! Click για ανάπτυξη... μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:58 Ο Demelene έγραψε: #27 11-09-06 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Click για ανάπτυξη... Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η evouli έγραψε: #28 13-09-06 15:52 την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:53 Ο giostau έγραψε: #29 13-09-06 15:53 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: μιλάμε για άνθρωπο-σκυρόδεμα... Click για ανάπτυξη... Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η evouli έγραψε: #28 13-09-06 15:52 την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:53 Ο giostau έγραψε: #29 13-09-06 15:53 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την ξανθότατη και βλακότατη κορούλα του Τζακ Μπάουερ Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:53 Ο giostau έγραψε: #29 13-09-06 15:53 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: ποιος ειναι ο τζακ μπαουερ;;; Click για ανάπτυξη... Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:54 Η evouli έγραψε: #30 13-09-06 15:54 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giostau: Ο πρωταγωνιστής της σειράς 24.... Click για ανάπτυξη... oh.. thanx for the info.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:57 Ο Insomniac: #31 15-09-06 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cancerman: εγω ηθελα να εξαφανιστει η Αννα Λουσια απο το Lost και η επιθυμια μου πραγματοποιηθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Spoilers παίδες μην ξεχνιόσαστε! Πωπω ευτυχώς δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος! Click για ανάπτυξη... ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cancerman Δραστήριο μέλος Ο Cancerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 407 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο Cancerman: #32 15-09-06 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: ...Too late! (Αν και συμφωνουσα με την επιθυμια, δεν ηξερα για την πραγματοποιηση ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:10 Η lilith έγραψε: #33 15-09-06 15:10 ***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
***** Toν αχάρηστο... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:54 Ο weak and powerless: #34 15-09-06 21:54 καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καρντιά μου, σύνελθε asap~! Αν μπορούσατε,από σειρά ή ταινία ποιον χαρακτήρα θα εξαφανίζατε?! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #35 18-09-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: καρντιά μου, σύνελθε asap~! Click για ανάπτυξη... Δε σε συμφέρει να συνέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η mania έγραψε: #36 24-09-07 11:56 Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την σελίνη απο την Λάμψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο tserno έγραψε: #37 24-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Την σελίνη απο την Λάμψη Click για ανάπτυξη... Τη λάμψη γενικώς!!!!! Ευκολα την Julia απο το nip tuck..... Είναι η πηγη του κακου αυτη η γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johny_619 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:43 Ο Johny_619: #38 24-09-07 20:43 την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
την μαρκέλα απο την μαρία η άσχημη...πόσο μου τι δίνει...[smilie=10,40,14] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Guest 990498: #39 25-09-07 10:50 Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τη κόρη του Τζακ Μπάουερ στο 24. Όλο βλακείες κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαΐου 2008 στις 23:48 Ο Guest 990498: #40 29-05-08 23:48 Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πλέον τον Τζον Λοκ, στο lost, έχει αρχίσει άσχημα να μου τη δίνει στα νεύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.