Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.

15-08-08

09:19
Δε νομιζω πως θα ρωτησω κατι καν. Και τα 44 και 48 της kleftra ειναι προσβλητικα, και δεν της εβαλα αρνητικη ουτε εγω ο ιδιος....αλλά εσυ θελεις να βαλεις αρνητικη στο δικο μου και μονο. Αυτη η διαφορά, μιλαει απο μονη της. Και δεν ειναι μεμονωμενο φαινομενο (το να υπαρχουν προσβλητικα ποστ απο πολλους και να γινεται επιλογη στο μοιρασμα κουφετίων)
Σας εχω ξαναπει. Σεβαστα ολα τα κριτηρια (επειδη σεβομαι το δικαιωμα να τα εχετε, οχι οτι ειναι ολα σεβαστα σαν κριτηρια, μη τρελαθουμε), αλλά να εχετε και το θαρρος να δεχεστε την κριτικη σας. Αν καποιοι δε μπορουν να πουν "ναι ειμαι προκατειλλειμενος/ναι αντιπαθω τον ταδε/ναι συμπαθω τον ταδε" τη στιγμη που εμφανως δεν εχουν ιδια μετρα και σταθμα για ολους, τοτε δε μπορουμε να παιρνουμε σοβαρα υποψιν μας τις ψηφους αυτες.Κοινώς, χρησημοποιοντας το συστημα (που εχει σκοπο την βελτιωση του φορουμ) με τετοιο τροπο, το υποβαθμιζουν.
Τα υπολοιπα σε pm.![]()
Δεν θα σχολιάσω κι εγώ το ότι εμμέσως πλην σαφώς κατηγορείς συνεχώς και πολύ κόσμο για μεροληψία καθώς και ότι θεωρείς ότι εσύ έχεις το αλάθητο όταν κάποιος σου βάζει αρνητική.
Το μόνο που έχω να πω (όχι σε σένα αλλά γενικώς, κι απλά παίρνω την ευκαιρία με το ποστ σου) είναι ότι στάσεις σαν αυτές και σαν τις στάσεις που έχουν εξελιχθεί στην κουβέντα και στάσεις που εξελίσσονται πάντα όταν γίνεται τέτοιου είδους συζήτηση, είναι αυτές που τελικά κάνουν το σύστημα των αρνητικών, απαγορευτικό στο να γίνει ορατό όσο και να το θέλουν οι αντιμνς!!!
Αλίμονο αν ο κάθε ένας που θα έβαζε αρνητική σε ένα ποστ έπρεπε μετά να απολογείται, να έπρεπε να απαντάει σε ποστ των ποστ, να έπρεπε να δεχτεί να αλλάξει γνώμη και να αποδεχτεί ότι έχει και λάθος κριτήριο, να ανταλλάσσει πμ λες και δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει μέσα στο φόρουμ και να σπαταλάει τον πολύτιμο χρόνο του στο να εξηγεί αυτό που για τον ίδιο είναι αυτονόητο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.