Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:55 Η Vkey έγραψε: #421 14-09-07 17:55 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Δεν μπορω να κοιμηθω εαν ειναι οι ντουλαπες ανοιχτες. Επισης, αποκλειεται ποτε να ξαπλωσω στο κρεβατι εαν εχει εστω και ενα ρουχο πανω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Όπως επίσης δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν έχω ξεντυθεί και δεν έχω ξεβαφτεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Ο Γιώργος έγραψε: #422 14-09-07 18:09 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Δεν μπορω να κοιμηθω εαν ειναι οι ντουλαπες ανοιχτες. Click για ανάπτυξη... Λένε ότι οι ανοιχτές ντουλάπες ευνοούν τις κακές γλώσσες. Αρχική Δημοσίευση από Molka: Επειδή το έχω κάνει κι εγώ μερικές φορές στο παρελθόν, μπορώ να σας εξομολογηθώ ότι το έκανα μόνο για να σπάσω τα νεύρα σε κάποιον που μου είχε μπει στο μάτι, και ανεβαίνοντας τα σκαλιά των κυλιόμενων να τον σπρώξω ελαφρώς.. πολύ ώριμο, I know.. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Paty έγραψε: #423 14-09-07 18:11 τις φακές τις τρώω ως εξής: κόβω τη γωνία της φρατζόλας όσο περίπου δυο φέτες.Αδειάζω τη ψίχα στο πιάτο με τις φακές και ανακατεύω...γεμίζω την άδεια γωνία με φακές από το πιάτο και τρώω από εκεί μέσα...και κάθε φορά που αδειάζει το ψωμάκι(γιατί δε χωράει όλο το πιάτο μονομιάς στο ψωμί) ξαναγεμίζω Στη φασολάδα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βάλω τριμμένη φέτα μέσα.... Τους γίγαντες τους λιώνω μαζί με φέτα με το πιρούνι(τα κάνω νιανιά δλδ) Σιχαίνομαι το ξίδι!!!Ούτε το μπουκάλι δε μπορώ να πιάσω!!! Και μετά με λένε περίεργη!!! Τώρα που το παρατηρώ ένα κόλλημα με τα όσπρια το έχω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:48 Η Molka έγραψε: #424 14-09-07 18:48 Και εγώ κάνω νιανιά το φαγητό μου!!!!!!! Παραθέτω παραδείγματα νιανιών.. Φασολάκια φρέσκα, αρακά, γεμιστά, κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα, γιουβαρλάκια, ιμάμ, (απαραιτήτως με την συνοδεία φέτας όλα τα προηγούμενα, και η ίδια περνάει από διαδικασία νιανιο-ποίησης), παστίτσιο, κοτόπουλο βραστό με πατάτες και σίγουρα μερικά ακόμα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Στο διαιτολόγιο μου, με την γενική έννοια του όρου, δεν υπάρχουν οι λέξεις φασολάδα, γίγαντες, κουκιά, ρεβύθια και όλα τα παρεμφερή όσπρια που έχουν.. σακούλες.. Νι, έτσι έλεγα τον φλοιό που έχουν τα περισσότερα όσπρια όταν ήμουν μικρή Και τώρα έτσι το δικαιολογώ βέβαια όταν η μαμά μου μαγειρεύει κάτι από αυτά, κι εγώ καταλήγω να ψωμολυσσάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:50 Η misslittledevil: #425 14-09-07 18:50 Οταν εχω νευρα, δεν θελω να μου μιλανε. Ουτε για πλακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. am_xmen Νεοφερμένο μέλος Η am_xmen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η am_xmen έγραψε: #426 14-09-07 18:56 Μια πολύ τρελή παραξενιά αν τα σεντόνια του κρεβατιού μου δεν είναι τεντωμένα τελείως δεν μπορώ να ξαπλώσω να κοιμηθώ .... Είμαι ικανή να το ξεστρώσω και να το ξαναστρώσω .... μερικές φορές πιάνω τον ευατό μου και λέω ΕΛΕΟΣ ... Αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η Paty έγραψε: #427 14-09-07 19:31 Να ρωτήσω...υπάρχει κανείς που να είναι παράξενος με τα ζώα?(Και δεν εννοώ συνομιλίες Giovanna και evouli)...Να συχαίνεστε τις τρίχες...να μη θέλετε να σας ακουμπάνε και τέτοια πράγματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:34 Ο deadhead_pirate: #428 14-09-07 19:34 Ναι εγώ........ Μια φίλη μου έχει στο σπίτι της δυο τεράστια σκυλιά και μερικές γάτες και κάθε φορά που πηγαίνω, είναι η χειρότερή μου.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MEFISTOS Νεοφερμένο μέλος Ο MEFISTOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:03 Ο MEFISTOS έγραψε: #429 14-09-07 21:03 και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Δεν μπορω να κοιμηθω εαν ειναι οι ντουλαπες ανοιχτες. Επισης, αποκλειεται ποτε να ξαπλωσω στο κρεβατι εαν εχει εστω και ενα ρουχο πανω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Όπως επίσης δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν έχω ξεντυθεί και δεν έχω ξεβαφτεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Ο Γιώργος έγραψε: #422 14-09-07 18:09 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Δεν μπορω να κοιμηθω εαν ειναι οι ντουλαπες ανοιχτες. Click για ανάπτυξη... Λένε ότι οι ανοιχτές ντουλάπες ευνοούν τις κακές γλώσσες. Αρχική Δημοσίευση από Molka: Επειδή το έχω κάνει κι εγώ μερικές φορές στο παρελθόν, μπορώ να σας εξομολογηθώ ότι το έκανα μόνο για να σπάσω τα νεύρα σε κάποιον που μου είχε μπει στο μάτι, και ανεβαίνοντας τα σκαλιά των κυλιόμενων να τον σπρώξω ελαφρώς.. πολύ ώριμο, I know.. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Paty έγραψε: #423 14-09-07 18:11 τις φακές τις τρώω ως εξής: κόβω τη γωνία της φρατζόλας όσο περίπου δυο φέτες.Αδειάζω τη ψίχα στο πιάτο με τις φακές και ανακατεύω...γεμίζω την άδεια γωνία με φακές από το πιάτο και τρώω από εκεί μέσα...και κάθε φορά που αδειάζει το ψωμάκι(γιατί δε χωράει όλο το πιάτο μονομιάς στο ψωμί) ξαναγεμίζω Στη φασολάδα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βάλω τριμμένη φέτα μέσα.... Τους γίγαντες τους λιώνω μαζί με φέτα με το πιρούνι(τα κάνω νιανιά δλδ) Σιχαίνομαι το ξίδι!!!Ούτε το μπουκάλι δε μπορώ να πιάσω!!! Και μετά με λένε περίεργη!!! Τώρα που το παρατηρώ ένα κόλλημα με τα όσπρια το έχω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:48 Η Molka έγραψε: #424 14-09-07 18:48 Και εγώ κάνω νιανιά το φαγητό μου!!!!!!! Παραθέτω παραδείγματα νιανιών.. Φασολάκια φρέσκα, αρακά, γεμιστά, κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα, γιουβαρλάκια, ιμάμ, (απαραιτήτως με την συνοδεία φέτας όλα τα προηγούμενα, και η ίδια περνάει από διαδικασία νιανιο-ποίησης), παστίτσιο, κοτόπουλο βραστό με πατάτες και σίγουρα μερικά ακόμα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Στο διαιτολόγιο μου, με την γενική έννοια του όρου, δεν υπάρχουν οι λέξεις φασολάδα, γίγαντες, κουκιά, ρεβύθια και όλα τα παρεμφερή όσπρια που έχουν.. σακούλες.. Νι, έτσι έλεγα τον φλοιό που έχουν τα περισσότερα όσπρια όταν ήμουν μικρή Και τώρα έτσι το δικαιολογώ βέβαια όταν η μαμά μου μαγειρεύει κάτι από αυτά, κι εγώ καταλήγω να ψωμολυσσάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:50 Η misslittledevil: #425 14-09-07 18:50 Οταν εχω νευρα, δεν θελω να μου μιλανε. Ουτε για πλακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. am_xmen Νεοφερμένο μέλος Η am_xmen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η am_xmen έγραψε: #426 14-09-07 18:56 Μια πολύ τρελή παραξενιά αν τα σεντόνια του κρεβατιού μου δεν είναι τεντωμένα τελείως δεν μπορώ να ξαπλώσω να κοιμηθώ .... Είμαι ικανή να το ξεστρώσω και να το ξαναστρώσω .... μερικές φορές πιάνω τον ευατό μου και λέω ΕΛΕΟΣ ... Αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η Paty έγραψε: #427 14-09-07 19:31 Να ρωτήσω...υπάρχει κανείς που να είναι παράξενος με τα ζώα?(Και δεν εννοώ συνομιλίες Giovanna και evouli)...Να συχαίνεστε τις τρίχες...να μη θέλετε να σας ακουμπάνε και τέτοια πράγματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:34 Ο deadhead_pirate: #428 14-09-07 19:34 Ναι εγώ........ Μια φίλη μου έχει στο σπίτι της δυο τεράστια σκυλιά και μερικές γάτες και κάθε φορά που πηγαίνω, είναι η χειρότερή μου.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MEFISTOS Νεοφερμένο μέλος Ο MEFISTOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:03 Ο MEFISTOS έγραψε: #429 14-09-07 21:03 και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Δεν μπορω να κοιμηθω εαν ειναι οι ντουλαπες ανοιχτες. Click για ανάπτυξη... Λένε ότι οι ανοιχτές ντουλάπες ευνοούν τις κακές γλώσσες. Αρχική Δημοσίευση από Molka: Επειδή το έχω κάνει κι εγώ μερικές φορές στο παρελθόν, μπορώ να σας εξομολογηθώ ότι το έκανα μόνο για να σπάσω τα νεύρα σε κάποιον που μου είχε μπει στο μάτι, και ανεβαίνοντας τα σκαλιά των κυλιόμενων να τον σπρώξω ελαφρώς.. πολύ ώριμο, I know.. Click για ανάπτυξη... Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Paty έγραψε: #423 14-09-07 18:11 τις φακές τις τρώω ως εξής: κόβω τη γωνία της φρατζόλας όσο περίπου δυο φέτες.Αδειάζω τη ψίχα στο πιάτο με τις φακές και ανακατεύω...γεμίζω την άδεια γωνία με φακές από το πιάτο και τρώω από εκεί μέσα...και κάθε φορά που αδειάζει το ψωμάκι(γιατί δε χωράει όλο το πιάτο μονομιάς στο ψωμί) ξαναγεμίζω Στη φασολάδα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βάλω τριμμένη φέτα μέσα.... Τους γίγαντες τους λιώνω μαζί με φέτα με το πιρούνι(τα κάνω νιανιά δλδ) Σιχαίνομαι το ξίδι!!!Ούτε το μπουκάλι δε μπορώ να πιάσω!!! Και μετά με λένε περίεργη!!! Τώρα που το παρατηρώ ένα κόλλημα με τα όσπρια το έχω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:48 Η Molka έγραψε: #424 14-09-07 18:48 Και εγώ κάνω νιανιά το φαγητό μου!!!!!!! Παραθέτω παραδείγματα νιανιών.. Φασολάκια φρέσκα, αρακά, γεμιστά, κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα, γιουβαρλάκια, ιμάμ, (απαραιτήτως με την συνοδεία φέτας όλα τα προηγούμενα, και η ίδια περνάει από διαδικασία νιανιο-ποίησης), παστίτσιο, κοτόπουλο βραστό με πατάτες και σίγουρα μερικά ακόμα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Στο διαιτολόγιο μου, με την γενική έννοια του όρου, δεν υπάρχουν οι λέξεις φασολάδα, γίγαντες, κουκιά, ρεβύθια και όλα τα παρεμφερή όσπρια που έχουν.. σακούλες.. Νι, έτσι έλεγα τον φλοιό που έχουν τα περισσότερα όσπρια όταν ήμουν μικρή Και τώρα έτσι το δικαιολογώ βέβαια όταν η μαμά μου μαγειρεύει κάτι από αυτά, κι εγώ καταλήγω να ψωμολυσσάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:50 Η misslittledevil: #425 14-09-07 18:50 Οταν εχω νευρα, δεν θελω να μου μιλανε. Ουτε για πλακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. am_xmen Νεοφερμένο μέλος Η am_xmen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η am_xmen έγραψε: #426 14-09-07 18:56 Μια πολύ τρελή παραξενιά αν τα σεντόνια του κρεβατιού μου δεν είναι τεντωμένα τελείως δεν μπορώ να ξαπλώσω να κοιμηθώ .... Είμαι ικανή να το ξεστρώσω και να το ξαναστρώσω .... μερικές φορές πιάνω τον ευατό μου και λέω ΕΛΕΟΣ ... Αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η Paty έγραψε: #427 14-09-07 19:31 Να ρωτήσω...υπάρχει κανείς που να είναι παράξενος με τα ζώα?(Και δεν εννοώ συνομιλίες Giovanna και evouli)...Να συχαίνεστε τις τρίχες...να μη θέλετε να σας ακουμπάνε και τέτοια πράγματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:34 Ο deadhead_pirate: #428 14-09-07 19:34 Ναι εγώ........ Μια φίλη μου έχει στο σπίτι της δυο τεράστια σκυλιά και μερικές γάτες και κάθε φορά που πηγαίνω, είναι η χειρότερή μου.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MEFISTOS Νεοφερμένο μέλος Ο MEFISTOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:03 Ο MEFISTOS έγραψε: #429 14-09-07 21:03 και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τις φακές τις τρώω ως εξής: κόβω τη γωνία της φρατζόλας όσο περίπου δυο φέτες.Αδειάζω τη ψίχα στο πιάτο με τις φακές και ανακατεύω...γεμίζω την άδεια γωνία με φακές από το πιάτο και τρώω από εκεί μέσα...και κάθε φορά που αδειάζει το ψωμάκι(γιατί δε χωράει όλο το πιάτο μονομιάς στο ψωμί) ξαναγεμίζω Στη φασολάδα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βάλω τριμμένη φέτα μέσα.... Τους γίγαντες τους λιώνω μαζί με φέτα με το πιρούνι(τα κάνω νιανιά δλδ) Σιχαίνομαι το ξίδι!!!Ούτε το μπουκάλι δε μπορώ να πιάσω!!! Και μετά με λένε περίεργη!!! Τώρα που το παρατηρώ ένα κόλλημα με τα όσπρια το έχω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:48 Η Molka έγραψε: #424 14-09-07 18:48 Και εγώ κάνω νιανιά το φαγητό μου!!!!!!! Παραθέτω παραδείγματα νιανιών.. Φασολάκια φρέσκα, αρακά, γεμιστά, κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα, γιουβαρλάκια, ιμάμ, (απαραιτήτως με την συνοδεία φέτας όλα τα προηγούμενα, και η ίδια περνάει από διαδικασία νιανιο-ποίησης), παστίτσιο, κοτόπουλο βραστό με πατάτες και σίγουρα μερικά ακόμα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Στο διαιτολόγιο μου, με την γενική έννοια του όρου, δεν υπάρχουν οι λέξεις φασολάδα, γίγαντες, κουκιά, ρεβύθια και όλα τα παρεμφερή όσπρια που έχουν.. σακούλες.. Νι, έτσι έλεγα τον φλοιό που έχουν τα περισσότερα όσπρια όταν ήμουν μικρή Και τώρα έτσι το δικαιολογώ βέβαια όταν η μαμά μου μαγειρεύει κάτι από αυτά, κι εγώ καταλήγω να ψωμολυσσάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:50 Η misslittledevil: #425 14-09-07 18:50 Οταν εχω νευρα, δεν θελω να μου μιλανε. Ουτε για πλακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. am_xmen Νεοφερμένο μέλος Η am_xmen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η am_xmen έγραψε: #426 14-09-07 18:56 Μια πολύ τρελή παραξενιά αν τα σεντόνια του κρεβατιού μου δεν είναι τεντωμένα τελείως δεν μπορώ να ξαπλώσω να κοιμηθώ .... Είμαι ικανή να το ξεστρώσω και να το ξαναστρώσω .... μερικές φορές πιάνω τον ευατό μου και λέω ΕΛΕΟΣ ... Αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η Paty έγραψε: #427 14-09-07 19:31 Να ρωτήσω...υπάρχει κανείς που να είναι παράξενος με τα ζώα?(Και δεν εννοώ συνομιλίες Giovanna και evouli)...Να συχαίνεστε τις τρίχες...να μη θέλετε να σας ακουμπάνε και τέτοια πράγματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:34 Ο deadhead_pirate: #428 14-09-07 19:34 Ναι εγώ........ Μια φίλη μου έχει στο σπίτι της δυο τεράστια σκυλιά και μερικές γάτες και κάθε φορά που πηγαίνω, είναι η χειρότερή μου.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MEFISTOS Νεοφερμένο μέλος Ο MEFISTOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:03 Ο MEFISTOS έγραψε: #429 14-09-07 21:03 και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ κάνω νιανιά το φαγητό μου!!!!!!! Παραθέτω παραδείγματα νιανιών.. Φασολάκια φρέσκα, αρακά, γεμιστά, κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα, γιουβαρλάκια, ιμάμ, (απαραιτήτως με την συνοδεία φέτας όλα τα προηγούμενα, και η ίδια περνάει από διαδικασία νιανιο-ποίησης), παστίτσιο, κοτόπουλο βραστό με πατάτες και σίγουρα μερικά ακόμα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Στο διαιτολόγιο μου, με την γενική έννοια του όρου, δεν υπάρχουν οι λέξεις φασολάδα, γίγαντες, κουκιά, ρεβύθια και όλα τα παρεμφερή όσπρια που έχουν.. σακούλες.. Νι, έτσι έλεγα τον φλοιό που έχουν τα περισσότερα όσπρια όταν ήμουν μικρή Και τώρα έτσι το δικαιολογώ βέβαια όταν η μαμά μου μαγειρεύει κάτι από αυτά, κι εγώ καταλήγω να ψωμολυσσάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:50 Η misslittledevil: #425 14-09-07 18:50 Οταν εχω νευρα, δεν θελω να μου μιλανε. Ουτε για πλακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. am_xmen Νεοφερμένο μέλος Η am_xmen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η am_xmen έγραψε: #426 14-09-07 18:56 Μια πολύ τρελή παραξενιά αν τα σεντόνια του κρεβατιού μου δεν είναι τεντωμένα τελείως δεν μπορώ να ξαπλώσω να κοιμηθώ .... Είμαι ικανή να το ξεστρώσω και να το ξαναστρώσω .... μερικές φορές πιάνω τον ευατό μου και λέω ΕΛΕΟΣ ... Αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η Paty έγραψε: #427 14-09-07 19:31 Να ρωτήσω...υπάρχει κανείς που να είναι παράξενος με τα ζώα?(Και δεν εννοώ συνομιλίες Giovanna και evouli)...Να συχαίνεστε τις τρίχες...να μη θέλετε να σας ακουμπάνε και τέτοια πράγματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:34 Ο deadhead_pirate: #428 14-09-07 19:34 Ναι εγώ........ Μια φίλη μου έχει στο σπίτι της δυο τεράστια σκυλιά και μερικές γάτες και κάθε φορά που πηγαίνω, είναι η χειρότερή μου.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MEFISTOS Νεοφερμένο μέλος Ο MEFISTOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:03 Ο MEFISTOS έγραψε: #429 14-09-07 21:03 και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν εχω νευρα, δεν θελω να μου μιλανε. Ουτε για πλακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
am_xmen Νεοφερμένο μέλος Η am_xmen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η am_xmen έγραψε: #426 14-09-07 18:56 Μια πολύ τρελή παραξενιά αν τα σεντόνια του κρεβατιού μου δεν είναι τεντωμένα τελείως δεν μπορώ να ξαπλώσω να κοιμηθώ .... Είμαι ικανή να το ξεστρώσω και να το ξαναστρώσω .... μερικές φορές πιάνω τον ευατό μου και λέω ΕΛΕΟΣ ... Αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η Paty έγραψε: #427 14-09-07 19:31 Να ρωτήσω...υπάρχει κανείς που να είναι παράξενος με τα ζώα?(Και δεν εννοώ συνομιλίες Giovanna και evouli)...Να συχαίνεστε τις τρίχες...να μη θέλετε να σας ακουμπάνε και τέτοια πράγματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:34 Ο deadhead_pirate: #428 14-09-07 19:34 Ναι εγώ........ Μια φίλη μου έχει στο σπίτι της δυο τεράστια σκυλιά και μερικές γάτες και κάθε φορά που πηγαίνω, είναι η χειρότερή μου.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MEFISTOS Νεοφερμένο μέλος Ο MEFISTOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:03 Ο MEFISTOS έγραψε: #429 14-09-07 21:03 και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια πολύ τρελή παραξενιά αν τα σεντόνια του κρεβατιού μου δεν είναι τεντωμένα τελείως δεν μπορώ να ξαπλώσω να κοιμηθώ .... Είμαι ικανή να το ξεστρώσω και να το ξαναστρώσω .... μερικές φορές πιάνω τον ευατό μου και λέω ΕΛΕΟΣ ... Αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:31 Η Paty έγραψε: #427 14-09-07 19:31 Να ρωτήσω...υπάρχει κανείς που να είναι παράξενος με τα ζώα?(Και δεν εννοώ συνομιλίες Giovanna και evouli)...Να συχαίνεστε τις τρίχες...να μη θέλετε να σας ακουμπάνε και τέτοια πράγματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:34 Ο deadhead_pirate: #428 14-09-07 19:34 Ναι εγώ........ Μια φίλη μου έχει στο σπίτι της δυο τεράστια σκυλιά και μερικές γάτες και κάθε φορά που πηγαίνω, είναι η χειρότερή μου.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MEFISTOS Νεοφερμένο μέλος Ο MEFISTOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:03 Ο MEFISTOS έγραψε: #429 14-09-07 21:03 και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω...υπάρχει κανείς που να είναι παράξενος με τα ζώα?(Και δεν εννοώ συνομιλίες Giovanna και evouli)...Να συχαίνεστε τις τρίχες...να μη θέλετε να σας ακουμπάνε και τέτοια πράγματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:34 Ο deadhead_pirate: #428 14-09-07 19:34 Ναι εγώ........ Μια φίλη μου έχει στο σπίτι της δυο τεράστια σκυλιά και μερικές γάτες και κάθε φορά που πηγαίνω, είναι η χειρότερή μου.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MEFISTOS Νεοφερμένο μέλος Ο MEFISTOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:03 Ο MEFISTOS έγραψε: #429 14-09-07 21:03 και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι εγώ........ Μια φίλη μου έχει στο σπίτι της δυο τεράστια σκυλιά και μερικές γάτες και κάθε φορά που πηγαίνω, είναι η χειρότερή μου.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MEFISTOS Νεοφερμένο μέλος Ο MEFISTOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:03 Ο MEFISTOS έγραψε: #429 14-09-07 21:03 και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και έγω δεν μπορώ τα ζώα. Οχί γενίκος. Στην επαρχία δεν με πείραζουν καθόλου. Στο διαμέρισμά ομως δεν τα αντέχω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 05:31 Η stupid bitch: #430 15-09-07 05:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ το κάνω επίτηδες πια σ' όσους κάθονται μπάστακες στ' αριστερά. Μου φαίνεται θ' αρχίσω να τους βρίζω από εδώ και πέρα. Click για ανάπτυξη... ... γιου νόου σκάλες που είναι δίπλα απ'τις κυλιώμενες..?? εξίσου χρήσιμες και σταθερές..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:01 Η Angie_Ann: #431 15-09-07 07:01 Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:24 Ο weak and powerless: #432 15-09-07 11:24 σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σου κάνει εντύπωση? η αντίδραση του έλληνα βγαίνει στο να το παίξει μάγκας αγνοώντας απλούς κανόνες που απλώς αποσκοπούν στη διευκόλυνση του συνόλου. έτσι, την κατατρόπωσες τώρα την εξουσία που σε καταδυναστεύει, την χτύπησες στο αδύνατο σημείο της :p. μέχρι εκεί φτάνουν τα κότσια του, κατα τα άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:26 Η underwater: #433 15-09-07 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... Όχι, κι άλλοι το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η suspiria έγραψε: #434 15-09-07 11:38 Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί αυτοί που θέλουν να ανέβουν τα σκαλοπάτια δεν πάνε από τις κανονικές; Σιγά την διαφορά χρόνου που έχουν από τις κυλιόμενες. Μόνο και μόνο για να ενοχλήσουν τους άλλους edit: Κι εγώ εκτός Ελλάδας το έμαθα οτι στεκόμαστε στη μία μόνο πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η io-io έγραψε: #435 15-09-07 11:50 Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:29 Η stupid bitch: #436 15-09-07 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ναι αλλά οι κυλιόμενες είναι πιο γρήγορες, δηλαδή επειδή σε κάποιους αρέσει να χαζεύουν την θέα από τα αριστερά θα πρέπει να εκτοπίσουν αυτούς που βιάζονται από τις κυλιόμενες;...Πάντως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στα αριστερά... Click για ανάπτυξη... παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η suspiria έγραψε: #437 15-09-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: παιδιά, εγώ δεν λέω γι'αυτούς που κάθονται ντε και καλά στ'αριστερά.. εγώ έχω φάει μπόλικο σπρωξίδι και στα δεξιά που κάθομαι... ή μου'χει τύχει να κρατάω βαλίτσες,κλπ (πού να τις βάλω? πάνω στο κεφάλι μου..??) και να με σπρώξουν κοιτάζοντάς με σαν ούφο.. τεσπα, εγώ έχω πρόβλημα στα γόνατα και απαγορεύεται ν'ανεβαίνω πολλά σκαλιά, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές πέρα απ'τις κυλιώμενες.. αλλά όχι και να μου γίνονται κάθε φορά τα νεύρα κορδόνια, επειδή κανένας που βιάζεται δεν χρησιμοποιεί τις κανονικές σκάλες και σε βρίζει κι από πάνω είτε κάθεσαι στην άκρη είτε όχι... Click για ανάπτυξη... the greek way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fox Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 198 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:17 Ο Fox έγραψε: #438 15-09-07 17:17 Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2007 weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παραξενιές..;; Περάστε απο δώ... έχουμε τα πάντα! Όταν ξυπνάω δύσκολα να μιλήσω σε κάποιον (τουλάχιστον τα 10 πρώτα λεπτά). Δεν τα πάω καλά με τις τρίχες σε “μέρη” που δεν πρέπει να υπάρχουν… Μια και μόνο τρίχα στο φαγητό μου, μπορεί να μου χαλάσει την μέρα. Από πολύ μικρή ηλικία έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος τα αγγίζει. (Μόνο στο Sex είναι θέμα υπό συζήτηση ). Βγαίνω εκτός εαυτού όταν κάποιος πειράζει ή αλλάζει τα πράγματα μου. Όταν βγαίνω με κάποια, πάντα προσέχω τα παπούτσια που φοράει. (δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως μπορώ να καταλάβω πολλά από αυτό). Κάθε φορά που ανάβω τσιγάρο, ποτέ δεν το καπνίζω μέχρι το τέλος (με αποτέλεσμα φίλοι και γνωστοί να με πειράζουν γιʼ αυτό). "Δεν μπορώ να ζήσω" ούτε μια μέρα χωρίς Internet (Ας ξέρω πως η γραμμή μου είναι ενεργή και ας μην σερφάρω..) Αυτές είναι οι μεγαλύτερες μου παραξενιές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο weak and powerless: #439 15-09-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειναι σημαντικη η διαφορα χρονου, ειδικα οταν βιαζεσαι να προλαβεις τρενο, καθως και ο αριθμος των σκαλιων. Click για ανάπτυξη... αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. burbuja (κι εγώ έχω ορθοπεδικά προβλήματα :p), όταν έχω βαλίτσα, την βάζω μπροστά μου στις κυλιόμενες, δεν ενοχλεί κανέναν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:16 Ο Γιώργος έγραψε: #440 15-09-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: αυτό, τπτ άλλο, ΤΕΛΟΣ. Click για ανάπτυξη... Πόσες φορές έχω χάσει τρένο στην Κατεχάκη γιατί δεν έχουν βάλει κυλιόμενες προς τα κάτω!!! Τι μλκ3ς, στο ρεύμα από το οποίο έρχομαι και οι δύο κυλιόμενες πάνε προς τα κάτω, ενώ σ' αυτό από το οποίο φεύγω και οι δύο πάνε προς τα πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.