τι φρικαρετε με τις κυλιομενες?

το σωστο ειναι να καθεσαι στα ΔΕΞΙΑ, τελεια και παυλα. αμα δε σαρεσει να καθεσαι στα δεξια ανθρωπε μου, τοτε βουλωσε το αμα περασω και ευγενικοτατα σε σκουντηξω!
οσο για τις κανονικες σκαλες, σορι αλλα μπουρμπουχα αυτο που λες ειναι ακυρο... δε θα παω εγω απο τις σταθερες επειδη υπαρχουν μερικοι που νομιζουν οτι το μετρο ειναι του μπαρμπα τους...να πανε αυτοι,απλα.
οσο για τις βαλιτσες, 1.ασανσερ και 2. η βαλιτσα στο αποπανω η στο αποκατω σκαλι απο το δικο σου, και αυτη στα δεξια. δεν ενοχλει κανεναν.
τελος, ΒΙΑΖΟΜΑΙ να παρω το συγκεκριμενο τρενο που φευγει 9 και 23 και 49 δευτερολεπτα γιατι ξερετε, αυτο εχει ανταποκριση με τον προαστιακο μου, ο οποιος εχει ανταποκριση με το Ε63, το οποιο εχει ανταποκριση με το τοπικο λεωφορειο, με το οποιο αν καταφερω να παρω, θα ειμαι σε μολις 2 ωρες στη δουλεια μου! Συγνωμη κιολας που δεν αντεχω να χανω λεωφορεια και να ειμαι 3 ωρες στο δρομο αντι για 2...επειδη καποιος δε μπορει να κανει το αυτονοητο..
και οχι, μη μου πειτε να ξυπναω νωριτερα...γιατι δεν μενω ΜΕΣΑ στο μετρο αλλα κοντα σε αυτο, και παω με λεωφορειο το οποιο μπορει να αργησει anyway..!
λοιπον, οποιος ειναι στις κυλιομενες να καθεται ΔΕΞΙΑ αλλιως εγω,o weak and powerless και ο γιωργος θα τον σκουνταμε αιωνιως!