Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 11:41 Η Niyia έγραψε: #501 07-11-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... +10000000 (κ λίγα μηδενικά έβαλα) Το έχουν κ άλλες, μην ανησυχείς... Εδώ εγώ απλώνω ρούχα κ προσέχω να μανταλάκια να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα (έλεος!!)...τι μου λές τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 14:57 Η Molka έγραψε: #502 07-11-07 14:57 Δεν θυμάμαι με ποιον έλεγα για την Jack Daniel's sauce των Friday's, αλλά θυμήθηκα ότι το πιάτο που τιμώ κάθε φορά λέγεται Jack Daniel's Burger! Και μία επιπλέον πληροφορία, η sauce λέγεται Jack Daniel's Glaze! Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 20:35 Η Giovanna έγραψε: #503 07-11-07 20:35 φιλε μου, εδω ειμαστε!!!!!!!!!! Jack Daniel's sauce των Friday's, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!! δεν υπαρχει φορα, το 6μηνο περιπου, που να μην παιρνω ΠΑΝΤΑ κατι με Jack Daniel's !!! συνηθως, παιρνω αυτο το ορεκτικο, τα κοτοπουλακια... αχ τι μου κανες τωραααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Molka έγραψε: #504 07-11-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: φιλε μου, εδω ειμαστε!!!!!!!!!! Jack Daniel's sauce των Friday's, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!! δεν υπαρχει φορα, το 6μηνο περιπου, που να μην παιρνω ΠΑΝΤΑ κατι με Jack Daniel's !!! συνηθως, παιρνω αυτο το ορεκτικο, τα κοτοπουλακια... αχ τι μου κανες τωραααα... Click για ανάπτυξη... Αχ πώς σε νιώθω! Εγώ βέβαια λίγο πιο συχνά από μια φόρα το εξάμηνο, αλλά εντάξει, εγώ είμαι και ζωάδι Ποια ορεκτικά καλή μου, αν δεν το φας με κρεατάκι ζουμερό, καλοψημένο, δεν νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:40 Ο BrokenHeart: #505 07-11-07 21:40 "Ώρες ώρες" με πιάνει και καθαρίζω όλο το δωμάτιο μου. Όταν διαβάζω ή κάθομαι στο Pc θέλω το δωμάτιο μου να είναι καθαρό και περιποιημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:43 Ο Lorien έγραψε: #506 07-11-07 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Το έχουν κ άλλες, μην ανησυχείς... Εδώ εγώ απλώνω ρούχα κ προσέχω να μανταλάκια να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα (έλεος!!)...τι μου λές τώρα Click για ανάπτυξη... Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:00 Η Giovanna έγραψε: #507 07-11-07 23:00 αχ θυμηθηκα και κατι αλλο ΠΟΛΥ κουλο. μαρεσει να καθαριζω πατωμα με χαρτοπετσετα!!! οχι οποιο κι οποιο πατωμα ομως, μονο δυο τρια συγκεκριμενα του σπιτιου μου.. που εννοειται δεν εχουν και μεγεθος γηπεδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:33 Η Niyia έγραψε: #508 07-11-07 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοοοοοοοοοοχι... δεν είναι τόσο απλό σε παρακαλώ, χρησιμοποιώ είτε παράγωγά τους (π.χ. σε ροζ ρούχο, βάζω κόκκινο ή λευκό μανταλάκι) είτε ουδέτερα (π.χ. λευκό που δένει με όλα)... κ επίσης, πρέπει όλα τα μανταλάκια που στερεώνουν το ρούχο να έχουν το ίδιο χρώμα, έτσι? ΥΣ.: ΛΟΛΛΛΛ...κ μετά πήγα κατευθείαν στο ψυχιατρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η Giovanna έγραψε: #509 15-11-07 11:47 δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... +10000000 (κ λίγα μηδενικά έβαλα) Το έχουν κ άλλες, μην ανησυχείς... Εδώ εγώ απλώνω ρούχα κ προσέχω να μανταλάκια να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα (έλεος!!)...τι μου λές τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 14:57 Η Molka έγραψε: #502 07-11-07 14:57 Δεν θυμάμαι με ποιον έλεγα για την Jack Daniel's sauce των Friday's, αλλά θυμήθηκα ότι το πιάτο που τιμώ κάθε φορά λέγεται Jack Daniel's Burger! Και μία επιπλέον πληροφορία, η sauce λέγεται Jack Daniel's Glaze! Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 20:35 Η Giovanna έγραψε: #503 07-11-07 20:35 φιλε μου, εδω ειμαστε!!!!!!!!!! Jack Daniel's sauce των Friday's, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!! δεν υπαρχει φορα, το 6μηνο περιπου, που να μην παιρνω ΠΑΝΤΑ κατι με Jack Daniel's !!! συνηθως, παιρνω αυτο το ορεκτικο, τα κοτοπουλακια... αχ τι μου κανες τωραααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Molka έγραψε: #504 07-11-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: φιλε μου, εδω ειμαστε!!!!!!!!!! Jack Daniel's sauce των Friday's, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!! δεν υπαρχει φορα, το 6μηνο περιπου, που να μην παιρνω ΠΑΝΤΑ κατι με Jack Daniel's !!! συνηθως, παιρνω αυτο το ορεκτικο, τα κοτοπουλακια... αχ τι μου κανες τωραααα... Click για ανάπτυξη... Αχ πώς σε νιώθω! Εγώ βέβαια λίγο πιο συχνά από μια φόρα το εξάμηνο, αλλά εντάξει, εγώ είμαι και ζωάδι Ποια ορεκτικά καλή μου, αν δεν το φας με κρεατάκι ζουμερό, καλοψημένο, δεν νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:40 Ο BrokenHeart: #505 07-11-07 21:40 "Ώρες ώρες" με πιάνει και καθαρίζω όλο το δωμάτιο μου. Όταν διαβάζω ή κάθομαι στο Pc θέλω το δωμάτιο μου να είναι καθαρό και περιποιημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:43 Ο Lorien έγραψε: #506 07-11-07 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Το έχουν κ άλλες, μην ανησυχείς... Εδώ εγώ απλώνω ρούχα κ προσέχω να μανταλάκια να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα (έλεος!!)...τι μου λές τώρα Click για ανάπτυξη... Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:00 Η Giovanna έγραψε: #507 07-11-07 23:00 αχ θυμηθηκα και κατι αλλο ΠΟΛΥ κουλο. μαρεσει να καθαριζω πατωμα με χαρτοπετσετα!!! οχι οποιο κι οποιο πατωμα ομως, μονο δυο τρια συγκεκριμενα του σπιτιου μου.. που εννοειται δεν εχουν και μεγεθος γηπεδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:33 Η Niyia έγραψε: #508 07-11-07 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοοοοοοοοοοχι... δεν είναι τόσο απλό σε παρακαλώ, χρησιμοποιώ είτε παράγωγά τους (π.χ. σε ροζ ρούχο, βάζω κόκκινο ή λευκό μανταλάκι) είτε ουδέτερα (π.χ. λευκό που δένει με όλα)... κ επίσης, πρέπει όλα τα μανταλάκια που στερεώνουν το ρούχο να έχουν το ίδιο χρώμα, έτσι? ΥΣ.: ΛΟΛΛΛΛ...κ μετά πήγα κατευθείαν στο ψυχιατρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η Giovanna έγραψε: #509 15-11-07 11:47 δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θυμάμαι με ποιον έλεγα για την Jack Daniel's sauce των Friday's, αλλά θυμήθηκα ότι το πιάτο που τιμώ κάθε φορά λέγεται Jack Daniel's Burger! Και μία επιπλέον πληροφορία, η sauce λέγεται Jack Daniel's Glaze! Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 20:35 Η Giovanna έγραψε: #503 07-11-07 20:35 φιλε μου, εδω ειμαστε!!!!!!!!!! Jack Daniel's sauce των Friday's, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!! δεν υπαρχει φορα, το 6μηνο περιπου, που να μην παιρνω ΠΑΝΤΑ κατι με Jack Daniel's !!! συνηθως, παιρνω αυτο το ορεκτικο, τα κοτοπουλακια... αχ τι μου κανες τωραααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Molka έγραψε: #504 07-11-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: φιλε μου, εδω ειμαστε!!!!!!!!!! Jack Daniel's sauce των Friday's, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!! δεν υπαρχει φορα, το 6μηνο περιπου, που να μην παιρνω ΠΑΝΤΑ κατι με Jack Daniel's !!! συνηθως, παιρνω αυτο το ορεκτικο, τα κοτοπουλακια... αχ τι μου κανες τωραααα... Click για ανάπτυξη... Αχ πώς σε νιώθω! Εγώ βέβαια λίγο πιο συχνά από μια φόρα το εξάμηνο, αλλά εντάξει, εγώ είμαι και ζωάδι Ποια ορεκτικά καλή μου, αν δεν το φας με κρεατάκι ζουμερό, καλοψημένο, δεν νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:40 Ο BrokenHeart: #505 07-11-07 21:40 "Ώρες ώρες" με πιάνει και καθαρίζω όλο το δωμάτιο μου. Όταν διαβάζω ή κάθομαι στο Pc θέλω το δωμάτιο μου να είναι καθαρό και περιποιημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:43 Ο Lorien έγραψε: #506 07-11-07 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Το έχουν κ άλλες, μην ανησυχείς... Εδώ εγώ απλώνω ρούχα κ προσέχω να μανταλάκια να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα (έλεος!!)...τι μου λές τώρα Click για ανάπτυξη... Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:00 Η Giovanna έγραψε: #507 07-11-07 23:00 αχ θυμηθηκα και κατι αλλο ΠΟΛΥ κουλο. μαρεσει να καθαριζω πατωμα με χαρτοπετσετα!!! οχι οποιο κι οποιο πατωμα ομως, μονο δυο τρια συγκεκριμενα του σπιτιου μου.. που εννοειται δεν εχουν και μεγεθος γηπεδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:33 Η Niyia έγραψε: #508 07-11-07 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοοοοοοοοοοχι... δεν είναι τόσο απλό σε παρακαλώ, χρησιμοποιώ είτε παράγωγά τους (π.χ. σε ροζ ρούχο, βάζω κόκκινο ή λευκό μανταλάκι) είτε ουδέτερα (π.χ. λευκό που δένει με όλα)... κ επίσης, πρέπει όλα τα μανταλάκια που στερεώνουν το ρούχο να έχουν το ίδιο χρώμα, έτσι? ΥΣ.: ΛΟΛΛΛΛ...κ μετά πήγα κατευθείαν στο ψυχιατρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η Giovanna έγραψε: #509 15-11-07 11:47 δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φιλε μου, εδω ειμαστε!!!!!!!!!! Jack Daniel's sauce των Friday's, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!! δεν υπαρχει φορα, το 6μηνο περιπου, που να μην παιρνω ΠΑΝΤΑ κατι με Jack Daniel's !!! συνηθως, παιρνω αυτο το ορεκτικο, τα κοτοπουλακια... αχ τι μου κανες τωραααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Molka έγραψε: #504 07-11-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: φιλε μου, εδω ειμαστε!!!!!!!!!! Jack Daniel's sauce των Friday's, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!! δεν υπαρχει φορα, το 6μηνο περιπου, που να μην παιρνω ΠΑΝΤΑ κατι με Jack Daniel's !!! συνηθως, παιρνω αυτο το ορεκτικο, τα κοτοπουλακια... αχ τι μου κανες τωραααα... Click για ανάπτυξη... Αχ πώς σε νιώθω! Εγώ βέβαια λίγο πιο συχνά από μια φόρα το εξάμηνο, αλλά εντάξει, εγώ είμαι και ζωάδι Ποια ορεκτικά καλή μου, αν δεν το φας με κρεατάκι ζουμερό, καλοψημένο, δεν νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:40 Ο BrokenHeart: #505 07-11-07 21:40 "Ώρες ώρες" με πιάνει και καθαρίζω όλο το δωμάτιο μου. Όταν διαβάζω ή κάθομαι στο Pc θέλω το δωμάτιο μου να είναι καθαρό και περιποιημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:43 Ο Lorien έγραψε: #506 07-11-07 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Το έχουν κ άλλες, μην ανησυχείς... Εδώ εγώ απλώνω ρούχα κ προσέχω να μανταλάκια να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα (έλεος!!)...τι μου λές τώρα Click για ανάπτυξη... Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:00 Η Giovanna έγραψε: #507 07-11-07 23:00 αχ θυμηθηκα και κατι αλλο ΠΟΛΥ κουλο. μαρεσει να καθαριζω πατωμα με χαρτοπετσετα!!! οχι οποιο κι οποιο πατωμα ομως, μονο δυο τρια συγκεκριμενα του σπιτιου μου.. που εννοειται δεν εχουν και μεγεθος γηπεδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:33 Η Niyia έγραψε: #508 07-11-07 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοοοοοοοοοοχι... δεν είναι τόσο απλό σε παρακαλώ, χρησιμοποιώ είτε παράγωγά τους (π.χ. σε ροζ ρούχο, βάζω κόκκινο ή λευκό μανταλάκι) είτε ουδέτερα (π.χ. λευκό που δένει με όλα)... κ επίσης, πρέπει όλα τα μανταλάκια που στερεώνουν το ρούχο να έχουν το ίδιο χρώμα, έτσι? ΥΣ.: ΛΟΛΛΛΛ...κ μετά πήγα κατευθείαν στο ψυχιατρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η Giovanna έγραψε: #509 15-11-07 11:47 δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: φιλε μου, εδω ειμαστε!!!!!!!!!! Jack Daniel's sauce των Friday's, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!! δεν υπαρχει φορα, το 6μηνο περιπου, που να μην παιρνω ΠΑΝΤΑ κατι με Jack Daniel's !!! συνηθως, παιρνω αυτο το ορεκτικο, τα κοτοπουλακια... αχ τι μου κανες τωραααα... Click για ανάπτυξη... Αχ πώς σε νιώθω! Εγώ βέβαια λίγο πιο συχνά από μια φόρα το εξάμηνο, αλλά εντάξει, εγώ είμαι και ζωάδι Ποια ορεκτικά καλή μου, αν δεν το φας με κρεατάκι ζουμερό, καλοψημένο, δεν νιώθεις τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:40 Ο BrokenHeart: #505 07-11-07 21:40 "Ώρες ώρες" με πιάνει και καθαρίζω όλο το δωμάτιο μου. Όταν διαβάζω ή κάθομαι στο Pc θέλω το δωμάτιο μου να είναι καθαρό και περιποιημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:43 Ο Lorien έγραψε: #506 07-11-07 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Το έχουν κ άλλες, μην ανησυχείς... Εδώ εγώ απλώνω ρούχα κ προσέχω να μανταλάκια να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα (έλεος!!)...τι μου λές τώρα Click για ανάπτυξη... Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:00 Η Giovanna έγραψε: #507 07-11-07 23:00 αχ θυμηθηκα και κατι αλλο ΠΟΛΥ κουλο. μαρεσει να καθαριζω πατωμα με χαρτοπετσετα!!! οχι οποιο κι οποιο πατωμα ομως, μονο δυο τρια συγκεκριμενα του σπιτιου μου.. που εννοειται δεν εχουν και μεγεθος γηπεδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:33 Η Niyia έγραψε: #508 07-11-07 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοοοοοοοοοοχι... δεν είναι τόσο απλό σε παρακαλώ, χρησιμοποιώ είτε παράγωγά τους (π.χ. σε ροζ ρούχο, βάζω κόκκινο ή λευκό μανταλάκι) είτε ουδέτερα (π.χ. λευκό που δένει με όλα)... κ επίσης, πρέπει όλα τα μανταλάκια που στερεώνουν το ρούχο να έχουν το ίδιο χρώμα, έτσι? ΥΣ.: ΛΟΛΛΛΛ...κ μετά πήγα κατευθείαν στο ψυχιατρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η Giovanna έγραψε: #509 15-11-07 11:47 δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Ώρες ώρες" με πιάνει και καθαρίζω όλο το δωμάτιο μου. Όταν διαβάζω ή κάθομαι στο Pc θέλω το δωμάτιο μου να είναι καθαρό και περιποιημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 21:43 Ο Lorien έγραψε: #506 07-11-07 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Το έχουν κ άλλες, μην ανησυχείς... Εδώ εγώ απλώνω ρούχα κ προσέχω να μανταλάκια να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα (έλεος!!)...τι μου λές τώρα Click για ανάπτυξη... Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:00 Η Giovanna έγραψε: #507 07-11-07 23:00 αχ θυμηθηκα και κατι αλλο ΠΟΛΥ κουλο. μαρεσει να καθαριζω πατωμα με χαρτοπετσετα!!! οχι οποιο κι οποιο πατωμα ομως, μονο δυο τρια συγκεκριμενα του σπιτιου μου.. που εννοειται δεν εχουν και μεγεθος γηπεδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:33 Η Niyia έγραψε: #508 07-11-07 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοοοοοοοοοοχι... δεν είναι τόσο απλό σε παρακαλώ, χρησιμοποιώ είτε παράγωγά τους (π.χ. σε ροζ ρούχο, βάζω κόκκινο ή λευκό μανταλάκι) είτε ουδέτερα (π.χ. λευκό που δένει με όλα)... κ επίσης, πρέπει όλα τα μανταλάκια που στερεώνουν το ρούχο να έχουν το ίδιο χρώμα, έτσι? ΥΣ.: ΛΟΛΛΛΛ...κ μετά πήγα κατευθείαν στο ψυχιατρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η Giovanna έγραψε: #509 15-11-07 11:47 δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Το έχουν κ άλλες, μην ανησυχείς... Εδώ εγώ απλώνω ρούχα κ προσέχω να μανταλάκια να έχουν το ίδιο χρώμα με τα ρούχα (έλεος!!)...τι μου λές τώρα Click για ανάπτυξη... Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:00 Η Giovanna έγραψε: #507 07-11-07 23:00 αχ θυμηθηκα και κατι αλλο ΠΟΛΥ κουλο. μαρεσει να καθαριζω πατωμα με χαρτοπετσετα!!! οχι οποιο κι οποιο πατωμα ομως, μονο δυο τρια συγκεκριμενα του σπιτιου μου.. που εννοειται δεν εχουν και μεγεθος γηπεδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:33 Η Niyia έγραψε: #508 07-11-07 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοοοοοοοοοοχι... δεν είναι τόσο απλό σε παρακαλώ, χρησιμοποιώ είτε παράγωγά τους (π.χ. σε ροζ ρούχο, βάζω κόκκινο ή λευκό μανταλάκι) είτε ουδέτερα (π.χ. λευκό που δένει με όλα)... κ επίσης, πρέπει όλα τα μανταλάκια που στερεώνουν το ρούχο να έχουν το ίδιο χρώμα, έτσι? ΥΣ.: ΛΟΛΛΛΛ...κ μετά πήγα κατευθείαν στο ψυχιατρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η Giovanna έγραψε: #509 15-11-07 11:47 δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ θυμηθηκα και κατι αλλο ΠΟΛΥ κουλο. μαρεσει να καθαριζω πατωμα με χαρτοπετσετα!!! οχι οποιο κι οποιο πατωμα ομως, μονο δυο τρια συγκεκριμενα του σπιτιου μου.. που εννοειται δεν εχουν και μεγεθος γηπεδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2007 στις 23:33 Η Niyia έγραψε: #508 07-11-07 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοοοοοοοοοοχι... δεν είναι τόσο απλό σε παρακαλώ, χρησιμοποιώ είτε παράγωγά τους (π.χ. σε ροζ ρούχο, βάζω κόκκινο ή λευκό μανταλάκι) είτε ουδέτερα (π.χ. λευκό που δένει με όλα)... κ επίσης, πρέπει όλα τα μανταλάκια που στερεώνουν το ρούχο να έχουν το ίδιο χρώμα, έτσι? ΥΣ.: ΛΟΛΛΛΛ...κ μετά πήγα κατευθείαν στο ψυχιατρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η Giovanna έγραψε: #509 15-11-07 11:47 δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Και εννοείται οτι αν δεν ταιριαζει το χρωμα βαφεις το μανταλακι και το στεγνωνεις με πιστολάκι. Click για ανάπτυξη... Όοοοοοοοοοοοοοοχι... δεν είναι τόσο απλό σε παρακαλώ, χρησιμοποιώ είτε παράγωγά τους (π.χ. σε ροζ ρούχο, βάζω κόκκινο ή λευκό μανταλάκι) είτε ουδέτερα (π.χ. λευκό που δένει με όλα)... κ επίσης, πρέπει όλα τα μανταλάκια που στερεώνουν το ρούχο να έχουν το ίδιο χρώμα, έτσι? ΥΣ.: ΛΟΛΛΛΛ...κ μετά πήγα κατευθείαν στο ψυχιατρείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η Giovanna έγραψε: #509 15-11-07 11:47 δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δε μπορω με τιποτα να μου "πατανε" τα μαλλια οταν κοιμαμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Η Niyia έγραψε: #510 15-11-07 11:54 ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΛΟΛΛΛΛ εγώ δε μπορώ με τπτ να νιώθω τα μαλλιά μου στο σβέρκο όταν κοιμάμαι, γιαυτό τα απλώνω πάνω στο μαξιλάρι (σαν τραχανά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:18 Η Giovanna έγραψε: #511 15-11-07 14:18 τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελευταια εχω μανια με την ανακυκλωση. αλλα μανια λεμε! ανακυκλωνω και ενα ποστιτ, ας πουμε, δεν το πεταω. και αμα δω παρατημενο μπουκαλι στο δρομο, και ξερω οτι εχει κοντα ειδικο καδο, το μαζευω και το ανακυκλωνω και αυτο.. ειμαι καλα γιατρε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 14:44 Ο Great Chaos: #512 15-11-07 14:44 Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ!!! Ναι, ε; Το πιστέψατε; Πάντως εγώ έτσι νομίζω. Οι υπόλοιποι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Πως είμαι δηλαδή τόσο παράξενος ολόκληρος, που η έννοια της παραξενιάς χάνει την αξία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 03:03 Ο Lorien έγραψε: #513 16-11-07 03:03 Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 14:39 Η Oralee έγραψε: #514 16-11-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Καποτε ειχα ριξει μια ματια σε μερικες σελιδες του τοπικ. Μαλλον υπαρχει μια ασαφεια στο τι ειναι παραξενια, μια και τα μισα ποστ δε μιλουσαν για κατι παραξενο... Click για ανάπτυξη... Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2007 στις 17:03 Η Giovanna έγραψε: #515 16-11-07 17:03 παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παραξενια ειναι οτι εχεις εσυ και θεωρεις οτι ειναι λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο. μπορει και να μην ειναι, απλα εσυ μπορει να εχεις αυτη την εντυπωση. αυτο με την ανακυκλωση που ειπα... ο κοσμος η κανει ανακυκλωση, η δεν κανει. αυτο που κανω εγω μου φαινεται οτι ειναι παραξενια-χωρις να ειναι κατι αρνητικο για μενα, τουλαχιστον απο οσο το αντιλαμβανομαι εγω.. οποτε, καθαρα υποκειμενικα απαντας λορι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 20:42 Ο Lorien έγραψε: #516 23-11-07 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ωχ, φαντάσου πόσο παράξενος θα είσαι εσύ! Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παραξενος , νταξει ; Giovanna : Δε νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμος ο ορισμος που εδωσες. Αν το "παραξενο" το θεωρησουμε 100% υποκειμενικο, τοτε καπου χανει την εννοια της η λεξη η ιδια. "Λιγο πιο abnormal απο το φυσιολογικο" λες. Και πιο ειναι το φυσιολογικο ; Αυτο που κανουν οι πολλοι, ειναι μια απαντηση. Μια αλλη ειναι, αυτο που makes sense, ειναι μια αλλη. Αμα ριξεις μια ματια, εχει καμποσα που ειναι υπερβολη να χαρακτηριζονται παραξενα. Ισως απλά τα παιδια θελουν να γραψουν για τον εαυτο τους και να μοιραστουν καποια πραγματα, οχι οτι πιστευουν στ'αληθεια οτι καποια απο αυτα ειναι οντως παραξενα. Αλλωστε αν ηταν οντως, θα μασταν η πιο αλλοκοτη ομαδα ανθρωπων σε φορουμ έβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2007 στις 22:43 Η Κακή Επιρροή: #517 23-11-07 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όταν μαγειρεύω δεν θέλω να είναι μπάχαλο η κουζίνα... Όλα τα υλικά είναι σε σειρά και όταν χρησιμοποιηθεί το σκεύος και δεν το θέλω θα το πλύνω εκείνη την στιγμή... 'Η αν πέσει κάτι πάνω στο πάγκο θα σκουπιστεί αμέσως... Και μέχρι να γίνει το φαγητό η κουζίνα αστράφτει Πείτε μου ότι το έχουν κι άλλες αυτό! Click για ανάπτυξη... σαν να γίναμε πολλές οι kitchen maniacs! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:15 Η eilat έγραψε: #518 03-12-07 21:15 1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1)γυμναζομαι 6 μερες τη βδομαδα παση θυσια,αλλιως αισθανομαι χοντρη 2)δεν ακουω ΠΟΤΕ μουσικη οταν ειμαι σπιτι 3)δε μπορω να κοιμαμαι αγκαλια με τον (εκαστοτε) φιλο μου 4)στις τσεπες ολων των μπουφαν μου,παλτο και ζακετων βρισκονται χαρτομαντηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iduna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Iduna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2008 στις 03:05 Η Iduna έγραψε: #519 02-01-08 03:05 Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χειμωνα καλοκαιρι πρεπει να κοιμαμαι με κατι να με καλυπτει ως τους ωμους. Το ενα χερι απ' εξω, το αλλο απο μεσα, τα μαλλια δεν ακουμπανε προσωπο και δε πρεπει να βγαινω εξω απο το σεντονι/παπλωμα/κουβερτα. Επισης το σεντονι που ξαπλωνω πρεπει να ειναι πολυ καλα στρωμενο. Βολικος ανθρωπος δλδ. λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2008 στις 16:47 Η viki_thess: #520 03-01-08 16:47 θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θελω να χει αναμενα φωτα για να κοιμηθω το βραδυ. τουλαχιστον ενα πορτατιφ στο δωματιο. το κιτρινο φως με ζαλιζει και κοιμαμαι σε χρονο dt Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.