crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2006 στις 16:34 Η crazyhelen: #41 05-06-06 16:34 Καλή μου ΚΟΥΕ, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ζωή σου από δω και στο εξής να είναι ένα όνειρο, όπως τα όνειρα που βλέπουμε εμείς τα κοριτσάκια στις πολύ μικρές ηλικίες, γεμάτα υποσχέσεις για ένα υπέροχο αύριο..... Στο σπιτικό σου να ακούγονται μόνο γέλια χαράς & ευτυχίας, και πολύ πολύ σύντομα μωρουδίστικα λογάκια...... Κάθε καλό Για σήμερα Και για πάντα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2006 στις 18:09 Ο Jason93 έγραψε: #42 05-06-06 18:09 Να ζήσετε,να είστε πάντα ερωτευμένοι και καλούς απογόνους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 06:03 Ο KoRaKi έγραψε: #43 07-06-06 06:03 Να ζησετε με υγεια και ο,τι αλλο επιθυμειτε! Εχετε κανονισει ταξιδι μελιτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 09:02 Η Subject to change: #44 07-06-06 09:02 Καλέ!! Πως και δεν έχω γράψει εδώ νωρίτερα;;; Αιντάα... στον κόσμο μου είμαι πάλι! ΚΟΥΕ μου να ζήσετε , να μην σβήσει ποτέ αυτό που νιώθετε και να κάνετε πολλά όμορφα και πανέξυπνα μοντεράκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:43 Ο lost_in_space: #45 07-06-06 10:43 Να ζήσετε @ Michelle μέχρι να φτάσουν σε κάποια ηλικία τα μοντεράκια θα έχει κατέβει η Ομάδα Ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 21:57 Η Stalitsa έγραψε: #46 07-06-06 21:57 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία πάνω από όλα, ευτυχία, πολλά πολλά και όμορφα παιδάκια και όλη σας η ζωή να είναι γεμάτη μόνο από όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές!!! Ότι ομορφότερο και καλύτερο υπάρχει σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!! Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 22:56 Η Κακή Επιρροή: #47 07-06-06 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Click για ανάπτυξη... ω ναι!!! επισης μπορεις και να γραφτεις και στις σόλες απ τα παπoύτσια μου αν το επιθυμείς! Συνεχίζω να σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας! Με έχετε σκλαβώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 23:04 Η Stalitsa έγραψε: #48 07-06-06 23:04 Ναί ναί ναί!!!!!!! Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2006 στις 23:42 Η Vkey έγραψε: #49 09-06-06 23:42 Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2006 lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή μου ΚΟΥΕ, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ζωή σου από δω και στο εξής να είναι ένα όνειρο, όπως τα όνειρα που βλέπουμε εμείς τα κοριτσάκια στις πολύ μικρές ηλικίες, γεμάτα υποσχέσεις για ένα υπέροχο αύριο..... Στο σπιτικό σου να ακούγονται μόνο γέλια χαράς & ευτυχίας, και πολύ πολύ σύντομα μωρουδίστικα λογάκια...... Κάθε καλό Για σήμερα Και για πάντα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2006 στις 18:09 Ο Jason93 έγραψε: #42 05-06-06 18:09 Να ζήσετε,να είστε πάντα ερωτευμένοι και καλούς απογόνους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 06:03 Ο KoRaKi έγραψε: #43 07-06-06 06:03 Να ζησετε με υγεια και ο,τι αλλο επιθυμειτε! Εχετε κανονισει ταξιδι μελιτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 09:02 Η Subject to change: #44 07-06-06 09:02 Καλέ!! Πως και δεν έχω γράψει εδώ νωρίτερα;;; Αιντάα... στον κόσμο μου είμαι πάλι! ΚΟΥΕ μου να ζήσετε , να μην σβήσει ποτέ αυτό που νιώθετε και να κάνετε πολλά όμορφα και πανέξυπνα μοντεράκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:43 Ο lost_in_space: #45 07-06-06 10:43 Να ζήσετε @ Michelle μέχρι να φτάσουν σε κάποια ηλικία τα μοντεράκια θα έχει κατέβει η Ομάδα Ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 21:57 Η Stalitsa έγραψε: #46 07-06-06 21:57 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία πάνω από όλα, ευτυχία, πολλά πολλά και όμορφα παιδάκια και όλη σας η ζωή να είναι γεμάτη μόνο από όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές!!! Ότι ομορφότερο και καλύτερο υπάρχει σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!! Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 22:56 Η Κακή Επιρροή: #47 07-06-06 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Click για ανάπτυξη... ω ναι!!! επισης μπορεις και να γραφτεις και στις σόλες απ τα παπoύτσια μου αν το επιθυμείς! Συνεχίζω να σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας! Με έχετε σκλαβώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 23:04 Η Stalitsa έγραψε: #48 07-06-06 23:04 Ναί ναί ναί!!!!!!! Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2006 στις 23:42 Η Vkey έγραψε: #49 09-06-06 23:42 Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2006 lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζήσετε,να είστε πάντα ερωτευμένοι και καλούς απογόνους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 06:03 Ο KoRaKi έγραψε: #43 07-06-06 06:03 Να ζησετε με υγεια και ο,τι αλλο επιθυμειτε! Εχετε κανονισει ταξιδι μελιτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 09:02 Η Subject to change: #44 07-06-06 09:02 Καλέ!! Πως και δεν έχω γράψει εδώ νωρίτερα;;; Αιντάα... στον κόσμο μου είμαι πάλι! ΚΟΥΕ μου να ζήσετε , να μην σβήσει ποτέ αυτό που νιώθετε και να κάνετε πολλά όμορφα και πανέξυπνα μοντεράκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:43 Ο lost_in_space: #45 07-06-06 10:43 Να ζήσετε @ Michelle μέχρι να φτάσουν σε κάποια ηλικία τα μοντεράκια θα έχει κατέβει η Ομάδα Ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 21:57 Η Stalitsa έγραψε: #46 07-06-06 21:57 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία πάνω από όλα, ευτυχία, πολλά πολλά και όμορφα παιδάκια και όλη σας η ζωή να είναι γεμάτη μόνο από όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές!!! Ότι ομορφότερο και καλύτερο υπάρχει σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!! Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 22:56 Η Κακή Επιρροή: #47 07-06-06 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Click για ανάπτυξη... ω ναι!!! επισης μπορεις και να γραφτεις και στις σόλες απ τα παπoύτσια μου αν το επιθυμείς! Συνεχίζω να σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας! Με έχετε σκλαβώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 23:04 Η Stalitsa έγραψε: #48 07-06-06 23:04 Ναί ναί ναί!!!!!!! Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2006 στις 23:42 Η Vkey έγραψε: #49 09-06-06 23:42 Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2006 lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζησετε με υγεια και ο,τι αλλο επιθυμειτε! Εχετε κανονισει ταξιδι μελιτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 09:02 Η Subject to change: #44 07-06-06 09:02 Καλέ!! Πως και δεν έχω γράψει εδώ νωρίτερα;;; Αιντάα... στον κόσμο μου είμαι πάλι! ΚΟΥΕ μου να ζήσετε , να μην σβήσει ποτέ αυτό που νιώθετε και να κάνετε πολλά όμορφα και πανέξυπνα μοντεράκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:43 Ο lost_in_space: #45 07-06-06 10:43 Να ζήσετε @ Michelle μέχρι να φτάσουν σε κάποια ηλικία τα μοντεράκια θα έχει κατέβει η Ομάδα Ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 21:57 Η Stalitsa έγραψε: #46 07-06-06 21:57 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία πάνω από όλα, ευτυχία, πολλά πολλά και όμορφα παιδάκια και όλη σας η ζωή να είναι γεμάτη μόνο από όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές!!! Ότι ομορφότερο και καλύτερο υπάρχει σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!! Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 22:56 Η Κακή Επιρροή: #47 07-06-06 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Click για ανάπτυξη... ω ναι!!! επισης μπορεις και να γραφτεις και στις σόλες απ τα παπoύτσια μου αν το επιθυμείς! Συνεχίζω να σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας! Με έχετε σκλαβώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 23:04 Η Stalitsa έγραψε: #48 07-06-06 23:04 Ναί ναί ναί!!!!!!! Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2006 στις 23:42 Η Vkey έγραψε: #49 09-06-06 23:42 Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2006 lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ!! Πως και δεν έχω γράψει εδώ νωρίτερα;;; Αιντάα... στον κόσμο μου είμαι πάλι! ΚΟΥΕ μου να ζήσετε , να μην σβήσει ποτέ αυτό που νιώθετε και να κάνετε πολλά όμορφα και πανέξυπνα μοντεράκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:43 Ο lost_in_space: #45 07-06-06 10:43 Να ζήσετε @ Michelle μέχρι να φτάσουν σε κάποια ηλικία τα μοντεράκια θα έχει κατέβει η Ομάδα Ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 21:57 Η Stalitsa έγραψε: #46 07-06-06 21:57 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία πάνω από όλα, ευτυχία, πολλά πολλά και όμορφα παιδάκια και όλη σας η ζωή να είναι γεμάτη μόνο από όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές!!! Ότι ομορφότερο και καλύτερο υπάρχει σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!! Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 22:56 Η Κακή Επιρροή: #47 07-06-06 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Click για ανάπτυξη... ω ναι!!! επισης μπορεις και να γραφτεις και στις σόλες απ τα παπoύτσια μου αν το επιθυμείς! Συνεχίζω να σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας! Με έχετε σκλαβώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 23:04 Η Stalitsa έγραψε: #48 07-06-06 23:04 Ναί ναί ναί!!!!!!! Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2006 στις 23:42 Η Vkey έγραψε: #49 09-06-06 23:42 Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2006 lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζήσετε @ Michelle μέχρι να φτάσουν σε κάποια ηλικία τα μοντεράκια θα έχει κατέβει η Ομάδα Ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 21:57 Η Stalitsa έγραψε: #46 07-06-06 21:57 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία πάνω από όλα, ευτυχία, πολλά πολλά και όμορφα παιδάκια και όλη σας η ζωή να είναι γεμάτη μόνο από όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές!!! Ότι ομορφότερο και καλύτερο υπάρχει σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!! Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 22:56 Η Κακή Επιρροή: #47 07-06-06 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Click για ανάπτυξη... ω ναι!!! επισης μπορεις και να γραφτεις και στις σόλες απ τα παπoύτσια μου αν το επιθυμείς! Συνεχίζω να σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας! Με έχετε σκλαβώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 23:04 Η Stalitsa έγραψε: #48 07-06-06 23:04 Ναί ναί ναί!!!!!!! Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2006 στις 23:42 Η Vkey έγραψε: #49 09-06-06 23:42 Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2006 lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία πάνω από όλα, ευτυχία, πολλά πολλά και όμορφα παιδάκια και όλη σας η ζωή να είναι γεμάτη μόνο από όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές!!! Ότι ομορφότερο και καλύτερο υπάρχει σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!! Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 22:56 Η Κακή Επιρροή: #47 07-06-06 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Click για ανάπτυξη... ω ναι!!! επισης μπορεις και να γραφτεις και στις σόλες απ τα παπoύτσια μου αν το επιθυμείς! Συνεχίζω να σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας! Με έχετε σκλαβώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 23:04 Η Stalitsa έγραψε: #48 07-06-06 23:04 Ναί ναί ναί!!!!!!! Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2006 στις 23:42 Η Vkey έγραψε: #49 09-06-06 23:42 Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2006 lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ??? Click για ανάπτυξη... ω ναι!!! επισης μπορεις και να γραφτεις και στις σόλες απ τα παπoύτσια μου αν το επιθυμείς! Συνεχίζω να σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας! Με έχετε σκλαβώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 23:04 Η Stalitsa έγραψε: #48 07-06-06 23:04 Ναί ναί ναί!!!!!!! Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2006 στις 23:42 Η Vkey έγραψε: #49 09-06-06 23:42 Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2006 lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναί ναί ναί!!!!!!! Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2006 στις 23:42 Η Vkey έγραψε: #49 09-06-06 23:42 Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2006 lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουέ μου είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω!Αχ κοπέλα μου χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ!(γμτ τι χάνω για να μην μπαίνω!) Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα....Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το σύντροφό σου και να γεράσετε μαζί....Και να κάνετε πολλά πολλά παιζάκια....Αναλαμβάνω να γίνω η δασκάλα τους Βίον ανθόσπαρτον κι ένα τραγούδι που μου έρχεται και σας το αφιερώνω είναι αυτό που λέει : Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει σου τʼ ορκίζομαι ξανά πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά πιο πολύ θα σʼ αγαπάω και λογάκια τρυφερά στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά. Στα εβδομήντα εννιά όταν θα ʼσαι γιαγιά θα σε παίρνω απʼ το χέρι και μαζί σιγά σιγά θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά. Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 03:05 Η lilith έγραψε: #50 18-06-06 03:05 Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 13:22 Ο cuto έγραψε: #51 18-06-06 13:22 ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχομαι να ζησετε μια ονειρεμενη ζωη,γεματη χαρουμενες στιγμες εσυ κ ο συντροφος σου!να ξυπνας καθε μερα διπλα του με ενα χαμογελο ευτυχιας ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...κ καποια στιγμη,μετα απο πολλαααα πολλααα χρονια να κοιταξεις πισω κ να ευχαριστησεις το θεο που σε αξιωσε να ζησεις μια τετοια ζωη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος1087 Νεοφερμένο μέλος Ο νικος1087 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2006 στις 23:46 Ο νικος1087: #52 18-06-06 23:46 Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και και ευτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:09 Η Oralee έγραψε: #53 19-06-06 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Αντε τι να σας κάνω.... ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα 30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο ) στις 8 το βραδυ Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει (ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοι χωρις παρεξηγηση ε? ) δεχομεθα ευχες Click για ανάπτυξη... Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 12:13 Η ladycat έγραψε: #54 19-06-06 12:13 καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 13:30 Η Κακή Επιρροή: #55 19-06-06 13:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ! Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε! Click για ανάπτυξη... wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!! δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!! και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις Αρχική Δημοσίευση από ladycat: καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε? Click για ανάπτυξη... λεω να μην το κάνω αυτό... του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2006 στις 16:19 Ο Hunter έγραψε: #56 19-06-06 16:19 απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απορω πως δεν ειδα αυτο το θεμα νωριτερα.............. ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:58 Η Aayla έγραψε: #57 20-06-06 11:58 Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φχαριστώ που μού'δειξες το δρόμο, ΚΕ μου! Λοιπόν, και πάλι... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!! ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:10 Η prime έγραψε: #58 20-06-06 12:10 Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εύχομαι ο έρωτας σας να μείνει πάντα νέος και να κάνετε πολλά πολλά . Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο... Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 12:37 Η Resident Evil: #59 20-06-06 12:37 ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΝΑ ζήσετε, να ευτηχήσετε, καλούς απογόνους ΚΑΙ κάθε μέρα ευτυχισμένη για πολλά πολλά χρόνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2006 στις 23:33 Η Giovanna έγραψε: #60 07-07-06 23:33 αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αχ καλο μου!!!!!!!!!!!!!! Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει... να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!! σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.