crazyhelen
Διάσημο μέλος

Στο σπιτικό σου να ακούγονται μόνο γέλια χαράς & ευτυχίας, και πολύ πολύ σύντομα μωρουδίστικα λογάκια......
Κάθε καλό
Για σήμερα
Και για πάντα.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να ζησετε με υγεια και ο,τι αλλο επιθυμειτε! Εχετε κανονισει ταξιδι μελιτος?
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΚΟΥΕ μου να ζήσετε

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

@ Michelle μέχρι να φτάσουν σε κάποια ηλικία τα μοντεράκια θα έχει κατέβει η Ομάδα Ε!

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ???

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ω ναι!!! επισης μπορεις και να γραφτεις και στις σόλες απ τα παπoύτσια μου αν το επιθυμείς!Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa:Σημείωση: Μπορώ να έχω 3 κουφέτα από τον δίσκο με τα στέφανα παρακαλώ???![]()
![]()

Συνεχίζω να σας ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας!
Με έχετε σκλαβώσει

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Και κουφέτα και το όνομα μου στα πα*****ια παρακαλώ!!!!

Ευχαριστώωωωωω!!!!

Vkey
Επιφανές μέλος

Στα εβδομήντα εννιά
όταν θα ʼσαι γιαγιά
τίποτα δε θα ʼχει αλλάξει
σου τʼ ορκίζομαι ξανά
πως για μένα θα ʼσαι πάντα δεκαεννιά.
Στα εβδομήντα εννιά
όταν θα ʼσαι γιαγιά
πιο πολύ θα σʼ αγαπάω
και λογάκια τρυφερά
στο αυτάκι θα σου λέω ψιθυριστά.
Στα εβδομήντα εννιά
όταν θα ʼσαι γιαγιά
θα σε παίρνω απʼ το χέρι
και μαζί σιγά σιγά
θα πηγαίνουμε τα βράδια σινεμά.
Μακάρι να είστε έτσι όλοι σας τη ζωή....

lilith
Δραστήριο μέλος

Σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, όπως τώρα..., μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και να κάνετε τα όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα...
cuto
Νεοφερμένο μέλος

νικος1087
Νεοφερμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Αντε τι να σας κάνω....
ας ανοιξω τελικά και το σχετικό θεμα![]()
30 Ιουνιου (νταλα κατακαλοκαιρο) στις 8 το βραδυ
![]()
Το που και με ποιον.. μονο σε ΠΜ αν ενδιαφερεται καποιος να ερθει![]()
(ε δε θα το ανακοινωσω και σε οοοοοοοοοοοολο το στεκι.. κυκλοφορουν κι ασχετοιχωρις παρεξηγηση ε?
)
δεχομεθα ευχες![]()
Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ!
Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε!

ladycat
Δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

wow! αυτό κι αν ειναι παρατήρηση!!!Αρχική Δημοσίευση από kajira:Δεν σας ξέρω, αλλά παρατήρησα πως η μέρα του γάμου σου θα είναι η μέρα που θα κλείνεις ένα χρόνο ως εγγεγραμένο μέλος στο φόρουμ!
Να ζήσετε, ό,τι ποθείτε!
![]()
δεν το είχα προσεξει!!! Tks που μου το υπέδειξες!!
και φυσικά ευχαριστώ και για τις ευχες σου, και εσένα κι όλους όσους συνεχίζουν να με τιμουν χαρίζοντας μου τις

λεω να μην το κάνω αυτό...Αρχική Δημοσίευση από ladycat:καλε κυρια κακη επιροη μην ξεχασετε να του πατησετε το ποδι εεεεεε?
του παταω ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κάλους καθημερινά έτσι κι αλλιως.. ας τον αφήσω μια μέρα ήσυχο τον δόλιο... δεν του φτανει που με παντρεύεται... να τον πατήσω κι όλας?

Hunter
Περιβόητο μέλος

ΚΕ απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτηχισμενοι, με πολλα παιδακια και εναν ερωτα που θα κρατησει αιωνες.

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν, και πάλι...
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!

ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ...καλούς απογόνους!!!

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

και να κάνετε πολλά πολλά

Ό,οοοοοοοοοτι καλύτερο...
Και την ημέρα του γάμου να πάνε όλα καλά και να τη χαρείς στο απόλυτο

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Βιον ανθόσπαρτον! αχ τικριμα που δε το δα νωριτερα να ρθω να σου πεταξω δυο σακουλια ρυζι στο κεφαλι! ακου εκει λεει να μην τον πατησει...

να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!
σαγαπω πολυ πολυ και το ξερεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.