Το σεντονάκι του Τάσου ποιον άλλον θα κατηγορούσε;

Προχωράω λοιπόν. Λέω όσα είναι να πω γιατί αύριο το μεσημέρι κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι το θύμα των μαφιόζων. Αρχικά για εμένα στο παιχνίδι βασικός ύποπτος ήταν ο Πέτρος. Έγινε ένα περίεργο σκηνικό στην χθεσινή ψηφοφορία. Για εμένα Ντόιτς, Πατρέας, pie maker είναι στο ίδιο στρατόπεδο και αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο των μαφιόζων. Σήμερα η Μελανία σε συνέχεια του χθεσινού αξιώματος σχετικά με την αθωότητά μου με κατηγόρησε ξανά με επιπλέον κίνητρο το γεγονός ότι είπα πως η Χιμέλα δολοφονήθηκε από τους μαφιόζους. Αυτό δεν αλλάζει για εμένα. Την δολοφόνησαν οι μαφιόζοι επειδή ως ΔΑ δεν ήξερε ποιοι ήταν και τους την έμπαινε. Τεσπα. Για να επικυρώσει τη Μελανία ήρθε η Φαίρυ. Έτσι έχουμε την εξής ομάδα. Μαφιόζοι: Πατρέας ο οποίος έφυγε, Μελανία, φαίρυ και παι μέικερ. Η Ντόιτς είτε είναι η πόρνη και παίζει όπως της κατέβει είτε είναι μαφιόζα εκείνη και όχι η φαίρυ. Εναλλακτικά ακόμα και να μην είναι μαφιόζα δεν προσφέρει τιποτα το ουσιώδες για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συν ότι δεν αντικρούει τις κατηγορίες που δέχεται επιχειρηματολογώντας, παρά κρύβεται και παρακολουθεί τα ποστ των άλλων λέγοντας πως φεύγει, ή δεν εμφανίζεται καν όπως έκανε σήμερα, επειδή τη συμβούλευσαν οι συνεργάτες της να κάνει έτσι