Παλέρμο #39 ~ The Godfather

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλά όντως. Λόβερ, αθωώθηκες και μας την έκανες;;; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Loreley

Περιβόητο μέλος

Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,860 μηνύματα.
Δεν μετράνε του cnf.:P

Τζο, η Ντάιτς προφανώς ή θα παρακολουθεί το θέμα ή θα της έχουν πει τι γίνεται και δεν θα έχει μπει για να μην κινήσει υποψίες. :shifty:

Για πες μας και εσύ την άποψη σου για τα σημερινά. :)
Όχι μόνο σπαμάρισμα:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Δεν μετράνε του cnf.:P
Τζο, η Ντάιτς προφανώς ή θα παρακολουθεί το θέμα ή θα της έχουν πει τι γίνεται και δεν θα έχει μπει για να μην κινήσει υποψίες. :shifty:
Mααααααα.:(
Καλά όντως. Λόβερ, αθωώθηκες και μας την έκανες;;; :hmm:
Όλα τα δολοφόνια εσύ ως πολίτης το ξέρεις μαγικά σώπασαν.:whistle:
Κρίμα και θέλω να μας βρίσουν λίγο ακόμα.:P
Ενγ,εμένα με καλεί το Προφίσενσυ θα τα πούμε σε 2 ωρίτσες περίπου.
Μέχρι τότε,
ΤΣΑΓΙΕΡΕΣΣ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Για πες μας και εσύ την άποψη σου για τα σημερινά. :)
Όχι μόνο σπαμάρισμα:P

Θεωρούσα τον Χοακίν ύποπτο λόγω του ξεσπάσματός του αλλά τον φάγανε.
Ο Τάσος καλά έκανε που έβγαλε την τυμβωρυχία γιατί αποκαλύφθηκε η Χιμέλα. :shifty:
Μόλις μπήκα είδα το ποστ της δολοφονίας, και στην αρχή νόμιζα οτι με είχανε φάει αλλά αποκαλύφθηκε πως δεν ήμουν εγώ και ένα ευχάριστο αεράκι με διαπέρασε. Την Διαμάχη Μελ-Χοακίν δεν την παρακολούθησα για πολύ αλλά έχω τσιτώσει τρομερά απο χτες που κάνουν διάκριση στις ηλικίες. :ermm:
Σκεφτόμουν να ψηφίσω Χοακίν για το ξέσπασμα και τον πέταξε έξω η Ούλτρα Πάουερ, και τώρα είμαι μεταξύ Άκη και Ντάιτς για ψηφοφορία. Ο ένας είναι μυστήριο τρένο και κρύβεται πολύ σήμερα, ενώ τα σχόλιά του μετά τον θάνατο της Χιμέλας δεν μου πολυάρεσαν και η άλλη ή δεν έχει μπει ή την συμβουλεύουν να μην μπει. Πάντως ήμουν απο χτες έτοιμη να ψοφήσω την Ντάιτς αλλά κρατάω επιφυλάξεις. :shifty: Γιατί;
Γιατί προτίμησε να σώσει τον Πέτρο αντί για το τομάρι της την τελευταία στιγμή και γιατί όλως τυχαίως σήμερα δεν έχει εμφανιστεί καθόλου το πουλάκι μου. :mastigio
Την ψήφο δεν έχω ιδέα προς τα που να την ρίξω, θα δείξει η ώρα. :whistle:
πλας οτι δεν έχω καταλάβει ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ με θεωρείτε όλοι εδώ μέσα δολοφόνο.:P Αν καρφώνομαι τόσο πολύ πείτε το να το ξέρω.:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eupatridis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 864 μηνύματα.
Βλέπω ,παίχτηκαν σκηνικά . Είμαι ακόμα δουλειά ,σε 1-2 ωρίτσες θα είμαι σπίτι ,θα τα μελετήσω και θα δώσω την ψήφο μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Παρακαλω να κανετε κουραγιο και να το διαβασετε ΟΛΟ.
Οχι....:redface: καμια σχεση. Ετσι το ειπα για το καλο!
για καλο μωρε.. για καΚο...
Τι να σου πω, εγώ τους περισσότερους πολίτες τους έβλεπα να γράφουν "Πάμε να βρούμε τους δολοφόνους!" κι άλλα τέτοια φλώρικα.Δε νομίζω ότι έγινες η διαφορά και μας έριξες το αιμοβόρο μήνυμα τυχαία.Τέλος πάντων, είναι νωρίς ακόμη.Ας εμφανιστούν και οι υπόλοιποι να πούνε ένα καλησπέρα και βλέπουμε.
Μια κοντριτσα βλεπω. Joaquin VS Deutsch... Lover 0-1 υπερ της αθωοτητας της Ντατς
Γιατι ολοι με βρισκετε τοοοσο υποπτη πια; αφου στο τελος καποιοι θα σκοτωθουν:whistle: who cares
μωρε θα σκοτωθουν...
Who cares Alma δεν σου αρεσουν τα αιματα καλη μου;
μηπως να ειστε και συνδολοφονοι; λεω εγω τωρα ρε παιδι μου...
ευχαριστουμε για την επιβεβαιωση...

Παιδια επειδη πρεπει να βγω. Θα δωσω την ψηφο μου απο τωρα. Ψηφιζω: PieMaker διοτι μου κανει προπαγαντα πριν καλα καλα ξεκινησουμε και δεν μου αρεσει να κατηγορουν χωρις να ξερουν ακομα τιποτα. Αν βρισκεται αδικη την ψηφο μου θελω να ζητησω συγγνωμη απλα δεν μπορω να εχω καμια καθαρη ακομα εικονα.Καλη συνεχεια παιδες.
α επειδη σου κανουν προπαγαΝΤα τον ψηφιζεις. Good choice. Αντι να προσπαθησεις να πεισεις για την αθωοτητα σου..
Με αφορμη το ποστ της Χιμελας. Καταρχας μου αρεσε πολυ ο τροπος που σκεφτεται. Δεν αποκλειει τιποτα και αυτο θα επρεπε να κανουμε λιγο πολυ ολοι μας.Στην αρχη δεν εχεις στοιχεια δεν μπορεις να κατηγορησεις κανεναν. Μελανια και Αλμα. Ειμαι απο κινητο απλα δεν μπορω να ποσταρω γι αυτο και θα παρακολουθω.
ΔΑ η Χιμελα. Οι δολοφονοι τη γνωριζουν. Τα συμπερασματα δικα σας απο τα υπογραμμισμενα
Πάντως εκτός από το οτι η Deutch είπε οτι θα βγει και είναι ακόμα εδώ, ο λόγος της έχει αρχίσει να γίνεται και πιο λογικός, λες και κάποιος της λέει τι να πει. Και με καλοπιάνει κιόλας; Τυχαίο; :P
Μα καθολου τυχαιο
[...]
Χιμέλα: Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα λέει, κάτι παράξενο, γιατί συνήθως δε συμφωνώ με κανένα :P

[...]
Awww σας μωρεεε.. Μηπως ακομα συμφωνεις με τη Χιμελα ή τωρα πια δε σε συμφερει να συμφωνεις;
Καλημέρα, παιδιά!
Μιας και στο προσωπό μου αναφέρθηκε μόνο ο Πατρεύς θα απαντήσω σε αυτόν.

Μυστηριώδεις τύπος; :hmm:
Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;

Ας πω και για τους υπόλοιπους.
Τα κορίτσια ενθουσιασμένα μπάινουν μέσα και αρχήζουν το ασύστολο κουβεντολόι. Έχουν κινηθεί πολύ περίεργα με πολλά ποστ με λόγια χωρίς ουσία. Ο Άκης ο οποίος είναι και ο μόνος πρωτάρης πέρα απο εμένα, νομίζω πως τον διακατέχει ο ενθουσιασμός των κοριτσιών και γι'αυτό και ψήφισε τόσο νορίς. Ο Ντεμ, καλά το κλασσικό μας τρολλ και ο Χοακίν το αντίπαλο τρολλ. Η Χιμέλα έχει αρχήσει να παίζει και αυτή προσεκτικά, και αυτό δεν ξέρω τι συμαίνει. Ο Πατρεύς μπαίνει λεει κουβέντες χωρίς λόγια και βγαίνει. Για εμένα αυτός είναι ο νούμερο ένα υποπτος προς στιγμήν.
Οι πολλες συμφωνιες με τη Χιμελα μου μυριζουν βοθρο btw mr Καρντάκοφ
Χιμέλα με έβαλες σε σκέψεις. Όντως δεν την υποστηρίζουν όπως και η ΙΔΙΑ η ντοιτς δεν ειπε ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ. Για εμενα αυτό δειχνει αμηχανία συν το οτι στην αρχη μιλουσε συνεχώς και ελεγε διαφορα ενω καποια στιγμη εβαλε χειροφρενο και παρακολουθουσε τους υπολοιπους σαν να την συμβουλευσε καποιος.
Σε εβαλε σε σκεψεις ε; Πολλη συμφωνια ρε παιδι μου, μα παρα πολλη...
Himela: Η ψηφο μου προς τον PieMaker δεν ειναι επειδη δεν με υποστηριξε. Και τι λογο εχει για να με υποστηριξει; κανεναν. Απλα δεν μου αρεσε πολυ το ολο σκεπτικο του. Σε ευχαριστω για την συμβουλη απο εδω και περα θα ειμαι πιο προσεκτικη. Κατα καποιον τροπο ηξερα τι θα γινει με το πρωτο μου ποστ γιατι απλα ολοι ψαχνουν καποια αφορμη για να ξεκινησει το παιχνιδι. Συμφωνω με την αποψη σου για τον Πετρο αφου ηρθε εγραψε κατι σχεδον τελειως ακυρο για να δημιουργησει πανικο οπως ειπα πιο πανω και εφυγε.
το να σχολιασω θα ειναι λιγο περιττο...
Το οτι σε έβαλα σε σκέψεις είναι καλό. Σημαίνει οτι έχουμε αρχίσει όλοι να συνεργαζόμαστε προς ένα κοινό σκοπό.:)
[...]
κοινο σκοπο υπερ και των δυο σας ή υπερ σου Χιμελα;;
Ναι Χιμελιτα μου, ξερεις ομως τι αλλο εχω παρατηρησει;; Στα προηγουμενα games που ησουν πολιτακι την εμπαινες κυριως σε ενα ατομο μεχρι να τον φτασεις στο αμην και να στερεψουν τα επιχειρηματα του. Αυτο βεβαια εχει τον κινδυνο να σου γυρισει boomerang, ειδικα αν η ρητορικη δεν ειναι το ταλεντο σου. Τωρα σπερνοντας τις υποψιες παντου δεν εχεις τον κινδυνο να σε στησει καποιος στον τοιχο, οποτε κατα μια αποψη παιζεις εκ του ασφαλους;).
να και καποιος που παρατηρησε κατι σωστο..
[...]
@Τασος97: H Himela οταν ειναι με το πλευρο των πολιτων ειναι οντως ενα ισχυρο οπλο. Ωστοσο προσεξε ποιον επιλεγεις να εμπιστευτεις. Μπορει καλλιστα να εκμεταλλευτει τη "φημη" που εχει χτισει, ωστε να εχει μεγαλυτερη επιρροη πανω μας. Προσωπικα δεν εχω καταφερει ακομα να κατασταλλαξω αναφορικα με το ρολο της σε αυτο το παιχνιδι, αλλα κατι μου βρωμαει ειναι η αληθεια.

Joaquin που εξαφανιστηκες τεκνον μου;;
ξερω ποιον επιλεγω να εμπιστευτω αλλα και ποιον επιλεγω να "εμπιστευτω"
Μου αρέσει πολύ η λογική σου. Είσαι χρήσιμη.:)
[...]
Βρε καλώς τον Τασούλη... Θα σχολιάσω αργότερα αυτά που λες.
Και χρησιμη ε; Τελεια!
Ποτε δεν τα σχολιασε...
Γαμω τα κολληματα που τρωει το σαιτ γαμω. Ετοιμαζα απαντηση και χαθηκε.

Παω για καφε, δε θα ειμαι μεσα μετα, οποτε πρεπει να κανω τις κινησεις μου τωρα.

Ακυρωνω την ψηφος της Nefelis στον Πατρεα, καθως δεν πιστευω πως ενας δολοφονος θα επερνε τοσες ψηφους την πρωτη μερα. Επιπλεον, αν εβλεπαν οι σνδολοφονοι τους πως πανε να χασουν ενα τοσο δυνατο χαρτι, θα εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να τον σωσουν.



Απ΄οσους εχουν ψηφιστει δε θεωρω κανεναν εξαιρετικα υποτπτο, ωστοσο αλλαζω την ψηφο μου στη Deutsch, πρωτον για να ανατραπουν οι ισορροπιες και δευτερον επειδη μεταξυ εκεινης και του Πατρεα θα προτιμουσα να αποχωρησει η πρωτη.
μια πολυ καλη και σωστη κινηση που μετα θεωρηθηκε ΚΑΙ υποπτη ! ! !
Θα μπορούσα να περιμένω για το πεντάλεπτο χωρίς αιτιολόγηση, αλλά δεν έχω να κρύψω κάτι για 'αυτό το λέω τώρα. Αλλάζω την ψήφο μου από τη Deutsch... Lover στον Πατρεύς καθώς το γεγονός ότι ο pie maker έπαιξε κάρτα μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο το θεωρώ τουλάχιστον ύποπτο. Ίσως υπάρχει συνεργασία μεταξύ τους. Αν και θεωρώ και την Ντόιτς ύποπτη, δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο ο Πατρέας.
οπως μας συμφερει Ακη, ετσι δεν ειναι;
Δηλαδή η κοινή λογική δεν υπάρχει; όταν συμφωνώ με κάποιον αυτόματα καθίσταμαι ύποπτος;
Τωρα μαλλον σε κανει υποπτο.. Κανω λαθος; Α ναι μαλλον θα κανω λαθος...
Γαμω της ηλιθιες κάρτες που μου χουν τυχει. Ξυπνησετε ρε και αντιδράστε τώρα που παει να γίνει κάτι και θα δείτε πως θα πέσουν οι μάσκες. Αλλάζω την ψήφο μου στη Himela, καθώς την θεωρώ τη no1 ύποπτη αυτή τη στιγμή. Είμαι από κινητό και δε μπορώ να τονίσω το όνομα.
κανεις δεν τον ακουσε..
Μάλιστα. Αλλαγή ψήφων στο παρά πέντε και φυσικά πάλι στο άτομο που συμμετέχει και ψάχνει πιο πολύ από όλους. Οκ δε θα προσπαθήσω καν να σώσω τον εαυτό μου. Αν φύγω, απλά διαβάστε πάλι τι σας έχω πει. Και κάτι άλλο: θεωρείτε τυχαίο το γεγονός οτι όλη τη μέρα σήμερα δύο άτομα είναι στο στόχαστρο (deutsch - Πατρέας) και ξαφνικά στο παρά πέντε όλων τα μάτια στρέφονται πάνω μου αρχής γενομένης από τον .... Πέτρο; Τυχαίο; Δε νομίζω. Ήξερα οτι πάλι θα είμαι το εύκολο θύμα, πίστευα όμως πως αυτή τη φορά θα σκεφτείτε διπλά. Όπως κι αν έχει εγώ ό,τι μπόρεσα έκανα. Καλή συνέχεια, αν φύγω!
αν φυγεις.. Σε αφηνουν εσενα κοριτσαρα μου να φυγεις; Χαζουλα εισαι μωλε μωλε;
Μια Χιμέλα έχουμε να κάνει τις κρίσιμες ερωτήσεις και την ψηφίσατε μανιωδώς.Και βέβαια, δε ρωτάω για να γίνει αντιδιαστολή με τον Πατρέα(τον οποίο θεωρώ εξίσου ύποπτο ή αθώο με την Χιμέλα, όπως θέλετε πείτε το, δεν έχει προκύψει τίποτα που να λέει ότι οποιοσδήποτε εκ των δυο είναι ένοχος ή αθώος, ηταν σχετικά ήσυχοι παίκτες), αλλά επειδή μάνι μάνι κάποιοι με μηδαμινή ή ανύπαρκτη αιτιολόγηση τηνε ψηφίσατε.Ειλικρινά χρειάζεται ανάλυση των κινήσεων κάποιων.
Αχου σας μωρε.. Αχτυπητο διδυμο ειστε τα δυο σας... Να ναι καλα η φερυ που σου χωσε μια προφυλακιση..
Διακρινω μια υππστηριξη;
μπα μην το ξαναπεις.. μην το ξαναπεις.. πιπερι..

Για να δουμε και λιγο την τελικη λιστα που κανεις δεν καθισε να την κοιταξει...
Η τελική λίστα:
Ψηφοφορία για Μ.Δευτέρα 29/4
  1. Akis_Megara --> Πατρεύς
  2. Alma Libre --> Πατρεύς x2
  3. Demlogic-->Deutsch... Lover
  4. Deutsch... Lover --> Himela
  5. Eupatridis -->Deutsch... Lover
  6. Himela --> Πατρεύς
  7. JKaradakov --> Πατρεύς
  8. Joaquin--->_fairygirl_
  9. johnietraf--->Πατρεύς
  10. Loreley --> Deutsch... Lover
  11. Nefeli Graf --> Πατρεύς (ακυρώθηκε)
  12. PieMaker --> Himela
  13. Guest 278211--> Πατρεύς
  14. vassilis498---> Πατρεύς
  15. Πατρεύς --> Himela x2
  16. Τάσος97
  17. _fairygirl_ --> Himela
  18. ~Melania~ --> Himela

Ψήφοι
8 Πατρεύς
6 Himela
3 Deutsch... Lover
1 _fairygirl_
Καταρχας ενας δολοφονος ψηφιζει καποιον ακυρο. Οποτε να πως σιγουρευουμε τον Αλχ (νυν Χοακιν) για δολοφονο. Μετα οι δολοφονοι διασκορπιζονται στις ψηφους του πατρευς. Guest 278211, JKardakov, Alma Libre και ισως να ειναι και μια εκ των Melania/Loreley στους δολοφονους.
Την σπατάλησα για να σιγουρευτώ επειδή τον θεώρησα και επικίνδυνο εκτός απο ύποπτο. Απο την ώρα που χτύπησα την πρώτη ψήφο σκεφτόμουν "να τη ρίξω, να μη τη ρίξω" και την έριξα την τελευταία στιγμή.
Ποιον επικινδυνο μωρε; Τετοια λες και μας τρελαινεις πρωι πρωι...
Μάλιστα, τη γλίτωσα λοιπόν. Μα δε μου απάντησε κανείς στο τελευταίο μου ποστ, δεν ήταν πολύ βολικό, ενώ όλη τη μέρα δύο άτομα κονταροχτυπιόντουσαν κι ο Πέτρος υποστήριζε οτι αν είναι δολοφόνος πρέπει να τον υποστηρίξουν κάποιοι, ξαφνικά την τελευταία στιγμή, δίνοντας εκείνος το σήμα, να περνάνε τόσα άτομα σε επίθεση προς εμένα; Δε σας φαίνεται υπερβολικά βολικό;Τη στιγμή που ήμουν μεν η πρώτη που τον ψήφισα, αλλά τόσα άτομα συμφώνησαν μαζί μου. Γιατί επιλέχθηκα εγώ; Μήπως γιατί είμαι η έμπειρη παίκτρια; Μήπως στην αναμπουμπούλα είπαν να με διώξουν για να μην προλάβω να κάνω τίποτα; Πάντως οκ, όπως σας είπα δε φοβάμαι. Θα φανεί λίαν συντόμως ποιοι πήγαν να με αιφνιδιάσουν...
[...]

Πολλά λες και λίγα κάνεις Τάσο...:/:
[...]
Τα αρχικα σε μενα φανταζουν ηλιθιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ δικαιολογισης..
Πολλα λεω αλλα πολλα εκανα Χιμελα.. Και το οτι δεν ημουν χθες σε διαθεση για παιχνιδι δε σημαινει οτι δε θα ειμαι και σημερα Χιμελα.
Ας κάνω μια μικρή περίληψη και ένα πιθανό (; ) σενάριο:

Νωρίς το απόγευμα, ο Πατρέας είναι πρώτος σε ψήφους, και εκεί που πέφτουν αρκετές ψήφοι σε αυτόν, αρχίζουν να παίζονται διάφορες κάρτες και ξαφνικά, βγαίνει μια ισοπαλία με την Deutsch. Καταλαβαίνω ότι είναι ύποπτο αυτό που έγινε με τις κάρτες για τον Πατρέα, αλλά εντάξει, ας δεχτούμε ότι κι άλλοι τον πιστεύουν. Το παράξενο όμως είναι ότι η Deutsch, ενώ θα ερχόταν σε ισοβαθμία με τον Πατρέα και φυσιολογικά θα τον ψήφιζε για να σωθεί η ίδια, δεν κάνει αυτό (είμαστε εδώ). Αντίθετα, λίγα λεπτά μετά δηλώνει ότι θέλει να παίξει κάρτα και να ακυρώσει ψήφο του Πατρέα!! Δηλαδή, προτιμά να φύγει η ίδια και όχι ο Πατρέας!! Πόσο πιο παράξενο μπορεί να γίνει!
Σκέφτομαι ότι το ποστ της Deutsch ηταν ετεροχρονισμένο, είχαν συμφωνήσει οι μαφιόζοι να έρθει πιο μετά η χρήση της κάρτας, μετά τα ποστ του Πατρέα και τις ψήφους των fairy και Melania, έτσι ώστε να έχει πρώτα δημιουργηθεί κύμα κατά της Himela ώστε να δικαιολογείται κατά κάποιον τρόπο η κίνηση αυτή.

Ο PieMaker, νομίζω ότι δεν έχει κάποιο ρόλο κακό, αλλά είχε πειστεί εξ αρχής από τον Πατρέα και είχε στραφεί κατά της Χιμέλα, οπότε θα ήταν δύσκολο να δει διαφορετικά τα πράγματα.

Τέλος πάντων, επειδή θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα έχω ψηφίσει στην επόμενη ψηφοφορία, ψηφίζω τη _fairygirl_

Θα ήθελα πάντως να μάθω το ρόλο του Πατρέα, νομίζω θα γίνονταν όλα ακόμα πιο ξεκάθαρα.
Ολα ξεκαθαρα ειναι Guest 278211 εκτος κι αν εσυ δεν μπορεις να τα διακρινεις αγαπητη μου υποψηφια φονισσα.
Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι ἄργησα λίγο παραπάνω νὰ ἔλθω. Ἡ οὐσία πάντως δὲν ἄλλαξε. Οἱ μαφιόζοι πέτυχαν νὰ μὲ βγάλουν ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο καὶ μάλιστα παρέσυραν μὲ παροιμιώδη τρόπο εἶμαι σίγουρος καὶ ἀνυποψίαστους συμπολίτες μου. Ἔχετε πάντως τὴ Σύλβια ὑπ' ὄψιν σας, ἐπιμένω ὅτι εἶναι πολὺ ὕποπτη. Μάλιστα ἔχω ἕνα ἔνστικτο ὅτι ἤδη ἔχω βρεῖ μερικοὺς δολοφόνους... Δίνω τὴν τριάδα Himela-Tasos97-Alma Libre. Τὸ ὅτι ἕνας ἀπὸ τοὺς τρεῖς εἶναι δολοφόνος, πλέον εἶμαι σίγουρος 100%. Ὅπως καὶ νἄχῃ, καλὴ συνέχεια τοῦ παιχνιδιοῦ νὰ ἔχετε καὶ ἂν τυχὸν μὲ ἐπαναφέρετε, στεῖλτε π.μ. γιατὶ μπορεῖ νὰ μὴν τὸ πάρω χαμπάρι...

Ἐπιμένω πάντως ὅτι ἔκανα ὅ,τι μποροῦσα γιὰ νὰ κατευθύνω σωστὰ τοὺς πολίτες, ἀλλὰ δυστυχῶς ἔπεσα θῦμα τῆς ἐνεργοῦ συμμετοχῆς καὶ τοῦ πρώτου μηνύματος τὸ ὁποῖο μᾶλλον ἐνώχλησε πολὺ ἐκεῖ ποὺ δὲν ἔπρεπε ἂν κρίνω ἀπὸ τὶς ἀντιδράσεις.
Εγω δολοφονος δεν ειμαι και θα καθομαι να το φωναζω μεχρις να βγω απο δω μεσα. Η Χιμελα αποδειχθηκε ΔΑ και η Αλμα.. Η Αλμα θα αποδειχθει οσο πιο γρηγορα γινεται. I'm coming to ya Alma
Ξέρεις τι μου θυμίζεις με την τακτική σου/ της περίληψης;;;Τον γιατρό Σεπάρντ από ένα βιβλίο της Άγκαθα Κρίστι,στο οποίο προσπαθούσε να καλύψει τον εαυτό του προσπαθώντας μέσα από κάποιες περιγραφές να ''δώσει'' σε άλλους τις κατηγορίες:P,κάτι τέτοιο σε πιο ελαφριά έκδοση μου μοιάζεις,αν τελικά είσαι εσύ ο ντετέκτιβ τότε τα λόγια σου ίσως στους πολίτες φανούν αρκετά χρήσιμα;)...Έτσι θα σε χαρακτήριζα και Ηρακλή Πουαρό θα δούμε αύριο τι θα γίνει;)
Τώρα να σου πω την αλήθεια και να μην σε κουράσω άλλο έκανες σωστή περίληψη αλλά δεν ξέρουμε τι ρόλο έχεις για να σε ''πιστέψει'',εννοώντας να ακολουθεί την λογική σου στο παιχνίδι :), ο καθένας μας:P
Ίσως με την ανακάλυψη του ρόλου του Πατρεύς μπερδευτούμε και χειρότερα,αν δεν είναι να αποκαλυφθεί δεν πειράζει οι ''σωστοί'' παίκτες θα βρουν τους δολοφόνους..
Από την άλλη αν αποκαλυφθεί ίσως έχεις και δίκιο και βοηθηθούμε όλοι:).


Αν γίνει τίποτα θα σε κρατάμε ενήμερο αγαπητέ Πατρεύς:Pή θα πούμε στην ΣΕ να σε ειδοποιήσει :P

Καληνύχτα και σε εσένα μικρό μου:D



Επειδή δεν ξέρω αν αύριο θα προλάβω να μπω τις ώρες που θέλω θα ψηφίσω απόψε..
Λοιπόν ψηφίζω τον Τάσος97 ,γιατί δεν μιλάει και πολύ όπως περίμενα,ίσως μου την πείτε αλλά περίμενα περισσότερο ενθουσιασμό και περισσότερο μπλα μπλα από τον μίστερ Τάσο:P...Επίσης το ότι δεν ψήφισε και θεώρησε ότι η ψήφος του δεν άξιζε σε κανέναν,είναι ένας και από τους λόγους που τον ψηφίζω,όχι επειδή ίσως θα νομίζετε ότι επηρεάστηκα από προηγούμενα ποστς αλλά επειδή με πείραξε ο τρόπος του,τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο!!!
Συγγνώμη αν μερικοί ενοχλήθηκαν από την ψήφο είναι γνώμη μου πως θα ψηφίσω;) αυτάααααα:redface:
Ποτε δεν ειμαι ενθουσιωδης με τα παιχνιδια παλερμο. Παντα, μα παντα, νευριαζω οπως και τωρα. Ετσι γινεται. Και ψηφος σε μενα με μια τετοια δικαιολογια για μενα μονο γελιο προκαλει. Keep going.
[...]Η Άλμα από την αρχή δεν κολλάει και όλοι το αποδίδετε σε σπαμάρισμα.


Βασικά αυτός δεν είναι ο Τάσος που ξέρουμε. Δεν τον έχω ξαναδεί να παίζει έτσι, το να του είναι τόσο αδιάφορος ο ρόλος μου φαίνεται απίθανο. Διακρίνω επίθεση στα λεγόμενα του, μια πλήρη αδιαφορία και με βάζει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να κατασταλάξω κάπου για αυτόν.
Η Αλμα κι εμενα μετα απο το διαβασμα ολων των ποστ δε μου κολλαει.. Αλλα δε σημαινει οτι κολλας κι εσυ, ετσι;
Εξηγησα παραπανω για χθες δε θα καθομαι να αιτιολογουμαι καθε 3 και λιγο.
Προβλέπω να δολοφονούν ενα απο τα παρακάτω άτομα:

Himela
Εμένα
PieMaker
Τυχαιο που η Χιμελα ήταν το θυμα της μαγισσας; που ισως τυχαινει η μαγισσα να ειναι ο ντεμ;
Μονο οι πετρες δεν το χουν φωναξει οτι ειστε δολοφονοι ετσι...
Έφαγαν τη Χιμέλα. Γιατί; Επειδή ψηφισε τον Πατρέα και κατηγόρησε τη Ντοιτς. Μετά από αυτό τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για μένα.
Ουυυυυυυ τετοιο ξεκαθαρισμα εσυ και το Cilit Bang..
Αυτή τη στιγμή βλέπουμε φαιρυ και παι μεικερ να συμφωνουν ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΧΙΜΕΛΑ.
μην προσπαθεις να μας διωξεις απο πανω σου...
Να αγιάσει το στόμα σου. Θερμή παράκληση από εμένα θα΄ναι να δείτε τα χθεσινά ποστ κ'τι έγινε και μετά να ψηφίσετε .:)
ακριβως αυτο κανω...
ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Τωρα ξανακοιτάξτε τι λεμε αυτοί που είμαστε εναντίον της από την αρχή.
δε σημαινει οτι επειδη ειστε εναντιον της εξ αρχης θα ειστε και αθωοι.. Αφου υποτιθεται οτι δεν ξερουμε τους ρολους των αλλων.. Μηπως εσυ ηξερες ποια ειναι η Χιμελα, ε Μελανια;
Α ρε Χιμελακι, δε σου πανε οι κακοι ρολοι γαμωτο.
Συν τοις αλλοις δεν προλαβες να τον χαρεις.

Παντως ενα μικρο σοκ το επαθα. Ημουν σιγουρος πως ηταν δολοφονος η Συλβια.
Παμε τωρα με καθαρο μυαλο να φαμε τους υπολοιπους.
Παμε!
Το ξερω, εγω ειμαι αγυριστο κεφαλι.

Λοιπον, λεω να δωσω την ψηφο μου.

Joaquin με μεγαλη αγαπη, αλλα δε με πειθεις αλλο πια:P... Βασικα εξ' αρχης δε με επεισες.
δεν επειθε, αλλα μας εφυγε για αλλον κοσμο...
τι στο καλό;! εντάξει, τώρα έχω μείνει :eek:
έχω μπερδέψει τα πάντα, πραγματικά

να 'μαι κι εγώ τώρα στο στόχαστρο, δικαίως γιατί από ένα σημείο και έπειτα συμφωνούσα μαζί της (το αντίστροφο μάλλον, αλλά αυτά θα τα πούμε στο τέλος)

Πολλά μπράβο στη μάγισσα! :clapup: (ας εμπιστευτώ τον Τάσσο)

Η ψήφος μου σίγουρα θα αλλάξει, και θα προσπαθήσω να αποκωδικοποιήσω το τι ακριβώς έγινε.
τα μπερδεψες εσυ.. Ο καθενας εδω μεσα μου φαινεται οτι τα μπερδευει οποτε τον συμφερνει..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΗΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΧΙΜΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΟΛΟΣ Ή ΟΧΙ, ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΧΙΜΕΛΑ(Π.χ ο Τάσος είπε ότι η Χιμέλα είναι "ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ")

Καλό απόγευμα.
Ειπα εγω οτι η Χιμελα ειναι σταθερη αξια; Εγω ειπα οτι σε καθε παιχνιδι ειναι η μονη που εμπιστευομαι στον πρωτο γυρο. Μη μου βαζεις λογια που δεν ειπα...
Η ντόιτς δεν παίζει να είναι μαφιόζα. κατ'εμέ πάντα.



Χοακίμ. Επιμένω. :shifty:
Ε ναι γιατι αμα εισαι εσυ μαφιοζα τοτε σιγουρα δεν ειναι ντατς...
Never EVER forget:
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
keep that in mind...
Joaquin, μεταφέρεσαι στη Χώρα των Φαντασμάτων, έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.
αντιο θα μας λειψεις, να μας γραφεις.
Λοιπόν έχει γίνει της τρελής εδώ μέσα.

Δολοφονία Χιμέλας και αποκάλυψει του ρόλου της και άμεση προφυλάκιση του Χοακίν, ο οποίος όντως με φαίνεται ύποπτος.
Η ψηφοφορία όμως συνεχίζεται. Η Γερμανίδα έχει να εμφανισθεί απο εχθές. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει μιας και μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι. :hmm:
Την ψήφο μου την δίνω στην Deutsch... Lover γιατί δεν μου αρέσουν οι κινήσεις της.
Υπαρχουν 64578960 ατομα εδω μεσα (δε θα βρισω οχι δε θα βρισω γιατι αμα βρισω θα παρω και ποινη) και εσυ καθεσαι και επιμενεις στην ντατς! ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΟΤΙ ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ! Ε τι να πω εγω μετα...


Ψηφο θα δωσω μετα σε οποιον απο τους Guest 278211, JKardakov, Alma Libre και μια εκ των Melania/Loreley μου φανει πιο υποπτος.

(πολλα απο τα emoticons αφαιρεθηκαν)

ξεχασα να προσθεσω στους υποπτους και τον Akis_Megara.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
H κάρτα ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι τις 20:00.
Αν δεν παιχτεί, τότε η ψηφοφορία αναβάλλεται.
Αν παιχτεί όμως, η ψηφοφορία θα γίνει κανονικά κι ο mvp θα φύγει στις 20:00.
Συνεχίζετε να ψηφίζετε, αφενός γιατί η ψηφοφορία μπορεί να επανέλθει, αφετέρου γιατί κι εμείς πρέπει να πάρουμε παρουσίες. Όποιος δεν ψηφίσει, θα χρεωθεί απουσία.

Ψηφοφορία για Μ. Τρίτη 30/4
  1. Akis_Megara
  2. Alma Libre
  3. Demlogic --> Akis_Megara
  4. Deutsch... Lover
  5. Eupatridis
  6. Himela --> Deutsch... Lover
  7. JKaradakov --> Deutsch... Lover
  8. Joaquin --> PieMaker
  9. johnietraf
  10. Loreley --> Deutsch... Lover
  11. Nefeli Graf ---> Τάσος97
  12. PieMaker --> Joaquin
  13. Guest 278211 --> Akis_Megara
  14. vassilis498 --> Deutsch... Lover
  15. Τάσος97
  16. _fairygirl_ --> Akis_Megara
  17. ~Melania~ --> Akis_Megara

Ψήφοι
4 Akis_Megara
4 Deutsch... Lover
1 PieMaker
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Πατρεύς - Ψηφοφορία 29/4
Joaquin - Άμεση Προφυλάκιση

Οριστικές Αποχωρήσεις
Himela (Διεφθαρμένος Αστυνομικός) - Τυμβωρυχία

Απουσίες
#1 Τάσος97

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Πατρεύς
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Alma Libre
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από _fairygirl_
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
μηπως να ειστε και συνδολοφονοι; λεω εγω τωρα ρε παιδι μου...

ευχαριστουμε για την επιβεβαιωση...


Καταρχας ενας δολοφονος ψηφιζει καποιον ακυρο. Οποτε να πως σιγουρευουμε τον Αλχ (νυν Χοακιν) για δολοφονο. Μετα οι δολοφονοι διασκορπιζονται στις ψηφους του πατρευς. Guest 278211, JKardakov, Alma Libre και ισως να ειναι και μια εκ των Melania/Loreley στους δολοφονους.

Ποιον επικινδυνο μωρε; Τετοια λες και μας τρελαινεις πρωι πρωι...


Εγω δολοφονος δεν ειμαι και θα καθομαι να το φωναζω μεχρις να βγω απο δω μεσα. Η Χιμελα αποδειχθηκε ΔΑ και η Αλμα.. Η Αλμα θα αποδειχθει οσο πιο γρηγορα γινεται. I'm coming to ya Alma

Η Αλμα κι εμενα μετα απο το διαβασμα ολων των ποστ δε μου κολλαει.. Αλλα δε σημαινει οτι κολλας κι εσυ, ετσι;
Εξηγησα παραπανω για χθες δε θα καθομαι να αιτιολογουμαι καθε 3 και λιγο.


Ψηφο θα δωσω μετα σε οποιον απο τους Guest 278211, JKardakov, Alma Libre και μια εκ των Melania/Loreley μου φανει πιο υποπτος.

α) Μα και βέβαια, και ξέρεις θα το έλεγα μπροστά σε όλους καλά καλά δεν άρχισε το παιχνίδι. Ρε είσαι κουζουλό τελείως; :confused:
β) Βεβαίως, είμαι δολοφόνος. νια νια. :redface: Και αν ήμουν θα σας το έλεγα νομίζετε.
γ) Δικαίωμά μου να πιστεύω οτι θέλω. Εγώ τον θεώρησα επικίνδυνο.
δ) Όμοιο με το προηγούμενο, πιστεύετε ότι θέλετε. Και είναι να μου έρθεις έλα, μην αργείς Τασούλη. :-*
ε) Μάλιστα.
στ) Και για μάντεψε ποιος θα σου φανεί πιο ύποπτος. :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πρώτη φορά μπαίνω πισί σήμερα και ας πω δυο πραγματάκια. Αρχικά λέει πιο πάνω η Μελανία ότι η Ντόιτς αθωώθηκε. Really? Εσύ το αποφασίζεις αυτό; :hmm: Το σεντονάκι του Τάσου ποιον άλλον θα κατηγορούσε; :P Προχωράω λοιπόν. Λέω όσα είναι να πω γιατί αύριο το μεσημέρι κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι το θύμα των μαφιόζων. Αρχικά για εμένα στο παιχνίδι βασικός ύποπτος ήταν ο Πέτρος. Εκείνος είναι έξω τώρα. Έγινε ένα περίεργο σκηνικό στην χθεσινή ψηφοφορία. Για εμένα Ντόιτς, Πατρέας, pie maker είναι στο ίδιο στρατόπεδο και αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο των μαφιόζων. Σήμερα η Μελανία σε συνέχεια του χθεσινού αξιώματος σχετικά με την αθωότητά μου με κατηγόρησε ξανά με επιπλέον κίνητρο το γεγονός ότι είπα πως η Χιμέλα δολοφονήθηκε από τους μαφιόζους. Αυτό δεν αλλάζει για εμένα. Την δολοφόνησαν οι μαφιόζοι επειδή ως ΔΑ δεν ήξερε ποιοι ήταν και τους την έμπαινε. Τεσπα. Για να επικυρώσει τη Μελανία ήρθε η Φαίρυ. Έτσι έχουμε την εξής ομάδα. Μαφιόζοι: Πατρέας ο οποίος έφυγε, Μελανία, φαίρυ και παι μέικερ. Η Ντόιτς είτε είναι η πόρνη και παίζει όπως της κατέβει είτε είναι μαφιόζα εκείνη και όχι η φαίρυ. Εναλλακτικά ακόμα και να μην είναι μαφιόζα δεν προσφέρει τιποτα το ουσιώδες για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συν ότι δεν αντικρούει τις κατηγορίες που δέχεται επιχειρηματολογώντας, παρά κρύβεται και παρακολουθεί τα ποστ των άλλων λέγοντας πως φεύγει, ή δεν εμφανίζεται καν όπως έκανε σήμερα, επειδή τη συμβούλευσαν οι συνεργάτες της να κάνει έτσι.

Έτσι ψηφίζω τη Deutsch... Lover για τους παραπάνω λόγους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Ειπαμε 800,000 φορες οτι η Χιμελα ειναι το θυμα της μαγισσας. Θα το καταλαβεις εσυ ποτε ή θα κοιμασαι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ειπαμε 800,000 φορες οτι η Χιμελα ειναι το θυμα της μαγισσας. Θα το καταλαβεις εσυ ποτε ή θα κοιμασαι;


Βρεεε... καλώς τη μάγισσα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
δεν ειμαι η μαγισσα αλλα καποιος αλλος.


Τότε πως ξέρεις ότι η Χιμέλα σκοτώθηκε από τη μάγισσα; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Τότε πως ξέρεις ότι η Χιμέλα σκοτώθηκε από τη μάγισσα; :hmm:
ε κατι θα βαραω κι εγω εδω μεσα και θα ξερω τι παιζει στο παρασκηνιο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
ε κατι θα βαραω κι εγω εδω μεσα και θα ξερω τι παιζει στο παρασκηνιο.


Το ότι κάνεις κάτι είναι σίγουρο, το θέμα είναι τι και σε συνεργασία με ποιους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
δε συνεργαζομαι με κανεναν και ποτε πριν απο το 2ο γυρο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Λοιπόν εγώ για να μην το ξεχάσω αργότερα ψηφίζω Deutsch...Lover επειδή:
α)Δεν έχει εμφανιστεί απο το πρωί και μου φαίνεται ύποπτο. :shifty:
β)Όπως είπα προηγουμένως η ακύρωση της ψήφου του Πέτρου για να σώσει το τομάρι της δεν μου άρεσε καθόλου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Νταξει Αλμα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Υπάρχει αντίρρηση Τασούλη; Όχι γιατί αν υπάρχει πες την μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top