Λοιπον, ενα γρηγορο post για να δωσω την ψηφο μου πριν τη δολοφονια.
Μεχρι χθες ημουν σιγουρος πως ο Catalyst ειναι αθωος, αλλα το τελευταιο σου μηνυμα με εβαλε σε σκεψεις ρε Βαιε. Πραγματικα, ποσες πιθανοτητες δινεις να ηταν ο Γιαννης ο αντιπαλος μαφιοζος και στηριζεις ολο το σκεπτικο σου εκει?? Επισης, ο ιδιος ο johnnaousa ειχα λυσσαξει πως ο Dimijim ειναι ΔΑ, ποτε δεν τον κατηγορησε για μαφιοζο. Ναι, μπορει να το εκανε για να μην καρφωθει, αλλα εστω και μια φορα θα μας ελεγε πως μπορει να ειναι μαφιοζος για να μας υποψιασει. Αυτος επεμενε ομως πως ειναι ΔΑ, οποτε για μενα ακυρο το σκεπτικο σου, οπως και το σεναριο πως βγαλανε μαφιοζο στον πρωτο γυρο. Επισης, οπως ειπε η Ριρικα, πιστευω πως ο Τασος ηταν η μαγισσα, το ειπα και πριν αυτο.
Η ψηφος τωρα:
Ριρικα: Την υποψιαζομαι δε λεω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την ενοχη της, ισως να επεσε θυμα των περιστασεων και αυτη, οποτε δεν τη ψηφιζω ακομα.
Catalyst: Τον εχουν ψηφισει πολλοι, δε μου αρεσει αυτο και μεχρι χθες τον ειχα για αθωο, δε θα τον ψηφισω ακομα.
Alchemist: Μου χρωσταει μια απαντηση. Μου ειπε κατι στο τελευταιο post που εκανα, που δεν το πολυκαταλαβα. Δεν τον ψηφιζω ακομα.
aegloswen και Noisette: Το ιδιο υποπτες και το ιδιο επικινδυνες. Πιστευω πως ειναι και οι 2 μαφιοζες, αλλα αν εχω πεσει εξω, τουλαχιστον η μια ειναι 100%.
Για σημερα η ψηφος μου παει στην aegloswen!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.