Εγώ θα το επαναλάβω αυτό που είπα πριν,γιατί μερικοί μάλλον δεν το είδατε!
Πως στο καλό ο Τάσος μερικές ώρες πριν την αποχώρηση του, ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ τον Libertus,μου λέτε;;;
Λες και το ήξερε ο Τάσος ότι θα βγεί έκανε!
Tέτοια συνεννόηση δεν υπάρχει! Αυτό δηλαδή δεν κίνησε σε κανέναν την προσοχή;;;
Freak εσύ που οι μισοί δολοφόνοι που κατηγορείς,είναι επειδή δεν συμμετέχουν πολύ -δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνει κάποιος 800 πόστς για να είναι αθώος,λες και δεν μπορεί να κρύβεται δολοφόνος σε κάποιον που μιλάει όλη μα όλη την ώρα,έτσι;- δεν έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιo;;
Δηλαδή θεωρείς πως ήταν ένα σχέδιο των δολοφόνων αυτό;
Σκοτώνουν έναν δολοφόνο στην αρχή (Χάρη) και μετά αποφασίζουν να σκοτώσουν και δεύτερο δολοφόνο (Τάσο), ο οποίος λίγο πριν τη δολοφονία επαναφέρει τον πρώτο;
Πιστεύω πως θα ήταν ένα σούπερ γαμάτο σχέδιο καθώς με αυτό ο Χάρης παρουσιάζεται εντελώς μα εντελώς αθώος, αφού δολοφονήθηκε κι επανήλθε από έναν αθώο.
Αλλά μήπως είναι υπερβολικό και τρομερά ριψοκίνδυνο για τους μαφιόζους;
Δύσκολο μου φαίνεται...
Είναι τραβηγμένη τακτική,αλλά ναι μου φαίνεται περίεργο!
Και θεωρώ πως με ευκολία θα έκανε κάτι τέτοιο κάποιος πολύ πολύ έμπειρος πάικτης από εδώ μέσα που είναι δολοφόνος.
Γιατί; Είναι η τέλεια κάλυψη και εξηγεί το λόγο που σφαζόμαστε μεταξύ μας εδώ και πόσους γύρους οι πολίτες.
Ίσως επειδή ο Liber βγήκε μπροστά εξ αρχής και εκτέθηκε,σαν ένας καινούργιος "πεφωτισμένος" όπως έχω ξαναπεί και είπαν να τον βγάλουν και να τον επαναφέρουν αργότερα,αφού ήταν σίγουροι ότι είχαν κάρτα που επανέφερε άτομο στο παιχνίδι!
Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι ο Liber άλλαξε ΠΟΛΎ την τακτική του σε αυτό το παιχνίδι και ότι κατηγορεί τύπους σαν τον Βάιο,που και εμένα σχετικά αθώοι μου φαίνονται.
Όσο για τον Νάουσα,και δολοφόνος να'ναι,τώρα πλέον κανείς δεν μπορεί να βγάλει κανένα συμπέρασμα από αυτούς που τον ψηφίζουν,γιατί έχει ΤΌΣΟ μεγάλο ρεύμα,που μπορεί ακόμα και συνδολοφόνοι του να τον ψηφίζουν για να βγούν "αθώοι". Παλιά τακτική. Eπίσης Dem σε παρακαλώ παίξε πιο σοβαρά επιτέλους! Αν ξέρεις κάτι,πες το και κάν'το σωστά!