Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:14 Ο Τάσος97 έγραψε: #861 06-01-12 11:14 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ό,τι θέλεις εσύ! Εγώ δε σου χαλάω χατίρι!!! Click για ανάπτυξη... μαζεψου μη σε βρουν 6μετρα κατω απο τη γη, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:15 Ο dimijim έγραψε: #862 06-01-12 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: που ακριβως; Click για ανάπτυξη... Θες να έρθεις κι εσύ; Δεν έχω γενικά πρόβλημα, αλλά ξέρεις ρε φίλε τώρα πως θα είναι Εγώ μόνος μου, με την κοπέλα, μπορεί να παιχτεί τίποτε, μη μας το χαλάσεις Άλλη φορά Αν δεν κρατιέσαι, υπάρχει κι ο Πατρεύς για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου! Τις σαρκικές, γτ για τις πνευματικές να είσαι σίγουρος πως όλοι σε αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #863 06-01-12 11:17 Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:18 Η blue_butterfly: #864 06-01-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: που ακριβως; Click για ανάπτυξη... Λέω να κάνουμε πολλά ταξίδια με το Δημήτρη και να περάσουμε και από τον Αϊ Δημήτρη στη Λιβαδειά. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ό,τι θέλεις εσύ! Εγώ δε σου χαλάω χατίρι!!! Click για ανάπτυξη... Φύγαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:22 Ο dimijim έγραψε: #865 06-01-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι και τόσο σίγουρος... Είσαι και μέντιουμ, μπορείς να δεις τι θα παιχτεί.. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Click για ανάπτυξη... Δε σου άρεσε αυτό με τον Πατρεύς, ε; Δεν πειράζει, εξακολουθούμε να σε αγαπάμε όλοι μας! Υπάρχει καλύτερο μέντιουμ και χειρότερος ΔΑ απ τον Τάσο;;; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Φύγαμε; Click για ανάπτυξη... Για όπου θέλεις κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:26 Η Myrtle έγραψε: #866 06-01-12 11:26 Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #867 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... +10000 στη Μυρτλ. Τι μου το κανατε το θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Η blue_butterfly: #868 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:29 Ο Τάσος97 έγραψε: #869 06-01-12 11:29 εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ό,τι θέλεις εσύ! Εγώ δε σου χαλάω χατίρι!!! Click για ανάπτυξη... μαζεψου μη σε βρουν 6μετρα κατω απο τη γη, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:15 Ο dimijim έγραψε: #862 06-01-12 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: που ακριβως; Click για ανάπτυξη... Θες να έρθεις κι εσύ; Δεν έχω γενικά πρόβλημα, αλλά ξέρεις ρε φίλε τώρα πως θα είναι Εγώ μόνος μου, με την κοπέλα, μπορεί να παιχτεί τίποτε, μη μας το χαλάσεις Άλλη φορά Αν δεν κρατιέσαι, υπάρχει κι ο Πατρεύς για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου! Τις σαρκικές, γτ για τις πνευματικές να είσαι σίγουρος πως όλοι σε αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #863 06-01-12 11:17 Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:18 Η blue_butterfly: #864 06-01-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: που ακριβως; Click για ανάπτυξη... Λέω να κάνουμε πολλά ταξίδια με το Δημήτρη και να περάσουμε και από τον Αϊ Δημήτρη στη Λιβαδειά. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ό,τι θέλεις εσύ! Εγώ δε σου χαλάω χατίρι!!! Click για ανάπτυξη... Φύγαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:22 Ο dimijim έγραψε: #865 06-01-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι και τόσο σίγουρος... Είσαι και μέντιουμ, μπορείς να δεις τι θα παιχτεί.. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Click για ανάπτυξη... Δε σου άρεσε αυτό με τον Πατρεύς, ε; Δεν πειράζει, εξακολουθούμε να σε αγαπάμε όλοι μας! Υπάρχει καλύτερο μέντιουμ και χειρότερος ΔΑ απ τον Τάσο;;; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Φύγαμε; Click για ανάπτυξη... Για όπου θέλεις κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:26 Η Myrtle έγραψε: #866 06-01-12 11:26 Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #867 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... +10000 στη Μυρτλ. Τι μου το κανατε το θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Η blue_butterfly: #868 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:29 Ο Τάσος97 έγραψε: #869 06-01-12 11:29 εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: που ακριβως; Click για ανάπτυξη... Θες να έρθεις κι εσύ; Δεν έχω γενικά πρόβλημα, αλλά ξέρεις ρε φίλε τώρα πως θα είναι Εγώ μόνος μου, με την κοπέλα, μπορεί να παιχτεί τίποτε, μη μας το χαλάσεις Άλλη φορά Αν δεν κρατιέσαι, υπάρχει κι ο Πατρεύς για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου! Τις σαρκικές, γτ για τις πνευματικές να είσαι σίγουρος πως όλοι σε αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:17 Ο Τάσος97 έγραψε: #863 06-01-12 11:17 Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:18 Η blue_butterfly: #864 06-01-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: που ακριβως; Click για ανάπτυξη... Λέω να κάνουμε πολλά ταξίδια με το Δημήτρη και να περάσουμε και από τον Αϊ Δημήτρη στη Λιβαδειά. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ό,τι θέλεις εσύ! Εγώ δε σου χαλάω χατίρι!!! Click για ανάπτυξη... Φύγαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:22 Ο dimijim έγραψε: #865 06-01-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι και τόσο σίγουρος... Είσαι και μέντιουμ, μπορείς να δεις τι θα παιχτεί.. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Click για ανάπτυξη... Δε σου άρεσε αυτό με τον Πατρεύς, ε; Δεν πειράζει, εξακολουθούμε να σε αγαπάμε όλοι μας! Υπάρχει καλύτερο μέντιουμ και χειρότερος ΔΑ απ τον Τάσο;;; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Φύγαμε; Click για ανάπτυξη... Για όπου θέλεις κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:26 Η Myrtle έγραψε: #866 06-01-12 11:26 Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #867 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... +10000 στη Μυρτλ. Τι μου το κανατε το θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Η blue_butterfly: #868 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:29 Ο Τάσος97 έγραψε: #869 06-01-12 11:29 εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:18 Η blue_butterfly: #864 06-01-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: που ακριβως; Click για ανάπτυξη... Λέω να κάνουμε πολλά ταξίδια με το Δημήτρη και να περάσουμε και από τον Αϊ Δημήτρη στη Λιβαδειά. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ό,τι θέλεις εσύ! Εγώ δε σου χαλάω χατίρι!!! Click για ανάπτυξη... Φύγαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:22 Ο dimijim έγραψε: #865 06-01-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι και τόσο σίγουρος... Είσαι και μέντιουμ, μπορείς να δεις τι θα παιχτεί.. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Click για ανάπτυξη... Δε σου άρεσε αυτό με τον Πατρεύς, ε; Δεν πειράζει, εξακολουθούμε να σε αγαπάμε όλοι μας! Υπάρχει καλύτερο μέντιουμ και χειρότερος ΔΑ απ τον Τάσο;;; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Φύγαμε; Click για ανάπτυξη... Για όπου θέλεις κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:26 Η Myrtle έγραψε: #866 06-01-12 11:26 Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #867 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... +10000 στη Μυρτλ. Τι μου το κανατε το θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Η blue_butterfly: #868 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:29 Ο Τάσος97 έγραψε: #869 06-01-12 11:29 εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: που ακριβως; Click για ανάπτυξη... Λέω να κάνουμε πολλά ταξίδια με το Δημήτρη και να περάσουμε και από τον Αϊ Δημήτρη στη Λιβαδειά. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ό,τι θέλεις εσύ! Εγώ δε σου χαλάω χατίρι!!! Click για ανάπτυξη... Φύγαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:22 Ο dimijim έγραψε: #865 06-01-12 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι και τόσο σίγουρος... Είσαι και μέντιουμ, μπορείς να δεις τι θα παιχτεί.. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Click για ανάπτυξη... Δε σου άρεσε αυτό με τον Πατρεύς, ε; Δεν πειράζει, εξακολουθούμε να σε αγαπάμε όλοι μας! Υπάρχει καλύτερο μέντιουμ και χειρότερος ΔΑ απ τον Τάσο;;; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Φύγαμε; Click για ανάπτυξη... Για όπου θέλεις κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:26 Η Myrtle έγραψε: #866 06-01-12 11:26 Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #867 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... +10000 στη Μυρτλ. Τι μου το κανατε το θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Η blue_butterfly: #868 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:29 Ο Τάσος97 έγραψε: #869 06-01-12 11:29 εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εισαι σοβαρος; με ορεξη για βριξιδι σηκωθηκες; τι να παιχτει τιποτα; ουτε το χερι δε θα της πιασεις. ουτε καν να γυρισεις να τη δεις. Το καταλαβες; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι και τόσο σίγουρος... Είσαι και μέντιουμ, μπορείς να δεις τι θα παιχτεί.. Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Click για ανάπτυξη... Δε σου άρεσε αυτό με τον Πατρεύς, ε; Δεν πειράζει, εξακολουθούμε να σε αγαπάμε όλοι μας! Υπάρχει καλύτερο μέντιουμ και χειρότερος ΔΑ απ τον Τάσο;;; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Φύγαμε; Click για ανάπτυξη... Για όπου θέλεις κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:26 Η Myrtle έγραψε: #866 06-01-12 11:26 Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #867 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... +10000 στη Μυρτλ. Τι μου το κανατε το θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Η blue_butterfly: #868 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:29 Ο Τάσος97 έγραψε: #869 06-01-12 11:29 εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #867 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... +10000 στη Μυρτλ. Τι μου το κανατε το θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Η blue_butterfly: #868 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:29 Ο Τάσος97 έγραψε: #869 06-01-12 11:29 εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... +10000 στη Μυρτλ. Τι μου το κανατε το θεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:27 Η blue_butterfly: #868 06-01-12 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:29 Ο Τάσος97 έγραψε: #869 06-01-12 11:29 εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Παιδιάαααααααααααααααα... σοβαρευτείτε! Για το Παλέρμο μιλάμε εδώ. Τάσο και Ριρίκα, νομίζω είχατε ένα θρεντ δικό σας. Δεν πάτε εκεί να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:29 Ο Τάσος97 έγραψε: #869 06-01-12 11:29 εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εσυ ριρι η πορνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:30 Ο dimijim έγραψε: #870 06-01-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Μα για το παλέρμο μιλάμε και εμείς, κανονίζουμε τους ρόλους μας για το επόμενο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Κανονιζουμε πως η ριρικα θα παρει το ρολο που θελει! Αλλα επειδη εχει κι ενα δικιο η μυρτλ ας χαλαρωσουμε... Τασουλη αν θες στειλε πιμι να σου πω απ εκει λεπτομερειες για το τι θα κανω με την πρωην σου Ριρικα περναω σε λιγο να σε παρω να φυγουμε Οι υπολοιπο να με περιμενετε σε λιγο που θα ξυπνησει και η Αννα για να βραβευτειτε... (αυτο το θρεντ που λεει η μυρτλ που ειναι; να περασω να πω κι απ εκει τιποτε καλο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:31 Ο dimijim έγραψε: #871 06-01-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: εσυ ριρι η πορνη; Click για ανάπτυξη... Αχ και να σου τυχει αυτος ο ρολος... Το ελεγα με τη Συλβια, θα ειχαν πλακα τα μηνυματα σου σε τετοια περιπτωση!!! Αν κι ο Πετρος δεν πηγαινε καθολου πισω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #872 06-01-12 11:33 Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:34 Ο dimijim έγραψε: #873 06-01-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Να με δωσετε ρολο για να στελνω πμ! πληηηηηηηηηηηζ Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω Πορνη θα σε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 Η blue_butterfly: #874 06-01-12 11:35 Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημήτρη διάλεξε, ταξίδια; γάμο; ή μπάτσελορ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:41 Ο dimijim έγραψε: #875 06-01-12 11:41 Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #876 06-01-12 11:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ριρικα ειπε για μπατσελορ, εγω θυμηθηκα τα παρτυ! Τι λετε, κανουμε ενα παρτυ εδω στο παλερμο; Να γιορτασετε για τη νικη σας πολιτακια κι εγω με τη μαφια να καταστρωσουμε τα επομενα σχεδια μας; Click για ανάπτυξη... nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:48 Ο dimijim έγραψε: #877 06-01-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: nice idea... αλλα να παιξουμε και παιχνιδι ταυτοχρονα! Παλέρμο Xtreme Party τα δικαιωματα της εκδοσης αυτης θα τα παρω εγω. ηδη εχω τα πνευματικα Click για ανάπτυξη... Κρατα οσο δικαιωματα θελεις Αλλωστε θα εισαι πολιτακος και θα πεθανεις γρηγορα Οι δολοφονοι θα βαλουν δηλητηριο στο ποτο σου Να κανω μια ερωτηση; Γιατι μιλανε μονο πολιτες; Το τεαμ των δολοφονων γιατι εχει σωπασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #878 06-01-12 11:52 χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:55 Ο dimijim έγραψε: #879 06-01-12 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 47 48 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χελλοοοου ειμαι στο τιμ των δολοφονων μιλαω εγω για αυτους Click για ανάπτυξη... O ορος τεαμ δολοφονων αναφερεται αποκλειστικα σε οσους κρατανε πιστολι Ζωη, Νεφελη, Χαρης, Σπυρος και ο Φρικ Περιμενουμε να σας ακουσουμε! Αλλιως δεν εχει βραβεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #880 06-01-12 11:58 ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρε σκασμενα τελειωνετε και μιληστεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.