05-01-12

21:26
Θα διαλέξουμε μερικά ωραία με το Δημήτρη να τα δείτε. Η myrtle στην αρχή μας διασκέδαζε αρκετά με τα πιμί της. Ο δε Πέτρος μας διασκέδαζε διαρκώς μέχρι που στο τέλος μας την είπε κιόλας που το παιχνίδι έχασε το ενδιαφέρον του.Θα ήθελα να μας δείξετε αν θέλετε τα πμ που σας έστελναν οι παίκτες με ρόλο να γελάσουμε. Θα ήθελα επίσης να μάθω αν θέλετε να πείτε τι ακριβώς έγινε με το Σπυράκο και τον Τζον.

Σχετικά με τα παιδιά τώρα... Ο John έστειλε μερικά πιμι σε παίκτες ρωτώντας αν έχουν νεκροφάνεια, να τον φέρουν πίσω. Ένας από αυτούς ήταν κι ο Σπυράκος ο οποίος του απάντησε λέγοντας ποιες κάρτες έχει κι ότι προφανώς δεν έχει νεκροφάνεια. Για κάποιο λόγο αυτό το είπε στους συν-δολοφόνους του κι ένας από εκείνους το είπε σε εμένα. Εγώ ζήτησα τα πιμι, για να σιγουρευτώ πως έγινε όντως έτσι, αλλά μου είπαν πως ο Σπύρος δεν τους τα έστειλε, όμως είχαν τη συνομιλία όπου ο ίδιος τους είπε τι έγινε και μας την έστειλαν, οπότε έπειτα από συζήτηση και μελέτη των κανόνων αποφασίσαμε με το Δημήτρη να βγουν και οι δυο οριστικά.
ΥΓ: Θα σας βάλω ένα φέιλ που ανακάλυψε ο Δημήτρης ένα βράδυ που απαντήσαμε στη Μαρία, πριν ο Πέτρος μας πει με ποιον θα περάσει τη νύχτα.

Αρχική Δημοσίευση από dimijim:Αρχική Δημοσίευση από MissKit:Α ρε τι κάνει η πίτσα.Αρχική Δημοσίευση από dimijim:Κατσε να δεις τι συνειδητοποιει κανεις τρωγοντας πιτσα...
Στην μυρτλε δεν επρεπε να απαντησουμε
Οπως δεν πρεπει να απαντησουμε και στην ντραμα αν στειλει
Ο πετρος δεν μας εχει ενημερωσει με ποιον θα κοιμηθει
Δλδ αν διαλεξει τη μυρτλε, εμεις τι θα κανουμε;![]()
Δίκιο έχεις. Δεν πειράζει, θα το λάβουμε υπ' όψιν στο μέλλον. Για την ώρα κέρνα την Τύχη κανένα κομμάτι πίτσα, να μη θελήσει ο Πέτρος να κοιμηθεί με τη Μυρτλ.![]()
Κι αν θελήσει τι κάνουμε;
Το μεταθέτουμε αύριο χωρίς να πούμε τίποτε;
Λέμε συγνώμη στον Πέτρο και ψαχνει άλλον;
Γιατί έτσι όπως μπήκε σήμερα η μυρτλ, χλωμό το κόβω να μην ασχοληθεί κανείς μαζί της
Αχ και να πέσει κανένα κάρφωμα...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.