Παιδιά τι τέλειο παιχνίδι ήταν αυτό;;;; Διασκέδασα ΑΠΕΙΡΩΣ, πέρασα ούτε ξέρω πόσες ώρες να σας γράφω τα διάσημα πια σεντόνια μου (το σημερινό το ξεκίνησα 1 το μεσημέρι και στις 4 πια δεν ήξερα καν τι είχα γράψει πιο πάνω κι απλά το έστειλα!). Αυτά που έχω να πω είναι:
Την πρώτη μέρα που είδα το ρόλο μου είπα "μπλιαχ, δε θα παίξω". Μετά όμως ο dimi μου είπε στο μσν "έλα ρε, παίξε, φορέβερ φορέβερ δεν είπαμε; " και είπα, οκ πάμε!!!!!
Κοιμόμουν και στον ύπνο μου σκεφτόμουν το παλέρμο! (είμαι και 30 χρονών τρομάρα μου, αλλά α(νε)ργία μήτηρ πάσης κακίας!

)
Δεν πίστευα ΠΟΤΕ οτι η Phoebe ήταν αντίπαλος μαφιόζος! Αν μου ερχόταν νεκροφάνεια σήμερα θα την επανέφερα! Για τον Τάσο οτι ήταν διεφθαρμένος αστυνομικός το κατάλαβα όπως σας είπα επειδή με προκαλούσε να ψάξω τι είναι για να δω οτι είναι πολίτης. Οτι θα μπορούσε να είναι πόρνη εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα, αλλά όταν ο αυτοκράτορας σταμάτησε τις ασυλίες πάνω μου, θεώρησα οτι η πόρνη ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Ο george φαινόταν οτι ήταν αυτοκράτορας, αφού μόνο αυτός ήταν 100% σίγουρος για την αθωότητά μου. Η love angel με θύμωσε πολύ και απογοητεύτηκα που έφυγε, αν και πολίτης. Η Drama δε φαινόταν καθόλου οτι ήταν μέντιουμ μέχρι που είπε "θα ανακαλύψω σε λίγο τι είναι". Ο Πέτρος με θύμωνε τρομερά που έγραφα σεντόνια για πάρτη του κι αυτός με αγνοούσε (Πετράκη το ξύλο θα το φας την Κυριακή!

). Για τη μπλου τι να πω.... Απλή πολίτης; Έλεος!!!! Ο μπλουστας έπαιξε πολύ καλά, τον εμπιστευόμουν σχεδόν και μέχρι την ψηφοφορία στην οποία έφυγε. Τώρα γιατί πίστεψα τη Myrtle? Απλά γιατί ο μπλουστας ΔΕΝ δικαιολόγησε αρκετά τον εαυτό του, δεν πάλεψε για να πείσει την αθωότητά του, και γιατί η Ζωή φαινόταν ένοχη. Η maria.... το μόνο καλό που έκανε ήταν οτι σκότωσε τον φρικ, κατά τα άλλα δεν έσωσε τη φοίβη (βέβαια τελικά κι αυτή αποδείχτηκε αντίπαλος μαφιόζος αλλά ακόμα τη χρειαζόμασταν), κατά τα άλλα έπαιξε πολύ άσχημα για πολίτης. Ο φρικ το καμάρι μου!!! Πολύ χάρηκα που έφυγε νωρίς!!!
Θα ήθελα να μας δείξετε αν θέλετε τα πμ που σας έστελναν οι παίκτες με ρόλο να γελάσουμε. Θα ήθελα επίσης να μάθω αν θέλετε να πείτε τι ακριβώς έγινε με το Σπυράκο και τον Τζον.
Αχ δε μου έρχονται άλλα τώρα, είχα πει θα φύγω αλλά τώρα κόλλησα εδώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.