21-12-11

16:14
Σπυρακο, μιας που εισαι μεσα, δεν εχεις τιποτα να πεις ή να σχολιασεις???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.371 εγγεγραμμένα μέλη και 3.556.018 μηνύματα σε 105.717 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 238 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και μολις η Himela πηρε κεφαλι και περασε μπροστα, ξαφνικα ολοι θυμηθηκαν να ψηφισουν τη Χαρουλιτα, για να εχει σασπενς το παιχνιδι!! Ρε δουλευομαστε??
Γιατι γ@@ω την πιστη μου δεν προβληματιζεται κανενας αλλος?? Εμενα αυτο μου λεει πως πιθανοτατα πιασαμε λαυρακι!!
@Φοιβη: Ακομα και οι 2-3 μαζεμενες ψηφους που πηρε ο catalyst, μπορουν να θεωρηθοιυν ενα μικρο ρευμα!! Και ξερεις καλα πως ανα πασα στιγμη και με λιγες φιτιλιες απο τους δολοφονους, ΟΛΑ μπορουν να αλλαξουν. Η ψηφος που ειχα δωσει τοτε στη Himela ηταν αχρηστη λοιπον και επειδη δηλωνω σιγουρος πως ο Βαιος ειναι πολιτης (το ξερο μου το κεφαλι, ναι!!!), προτιμησα να την αλλαξω, ωστε να ειμαι σιγουρος πως θα φυγει η Μαρια. Εσυ απο τηαλλη ακομα δεν καταλαβα γιατι ψηφιζεις το Βαιο, αλλα δεν πειραζει.
Ωωωω, μα τι διπλωματικο post, μπραβο το αγορι μου...
Πρωτον, μονο μια μερα δηλωσα πως δεν εχω χρονο και αυτο γιατι εκανα ενα ωραιοτατο ταξιδι 7 ωρων (Αλεξανδρουπολη-Λαρισα), οκ?? Δε θεωρω πως μενω στην αφανεια, αλλα προτιμω να μη λεω πολλα αν δεν εχουν ουσια!! Γραφω λιγα και συγκεντρωτικα, οπως τωρα καλη ωρα... Επισης, ναι μεν κατηγορεις τη Himela, για να μη φανει τοσο απροκαλυπτα πως εισαι δολοφονος, αλλα φυσικα σου φαινομαι περισσοτερο υποπτος εγω και, ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ τελικα ψηφιζεις τη Χαρουλιτα!!
Παιδια, ξυπνηστε!!!
Υ.Γ: Μαναααααααααα τα ζαναξ γιατι με τρελανανε!!
Από όλα τα ποστ μόνο αυτά κατάλαβες; Κοίτα, δεν σε θεωρώ ένοχη, απλά αποσυντονισμένη. Σε ψηφίζω, είμαι ύποπτος, αλλάζω την ψήφο μου, πάλι ύποπτος! Πες μου τι θέλεις από μένα;Εμενα αυτο που μου κινησε υποψιες ηταν οι ψηφοι του Σπυρακου και του Catalyst που εντελως ξαφνικα αποφασισαν να ψηφιζουν ανενεργους! Και δεν το λεω αυτο μονο για μενα, αλλα δεν ειναι επιχειρημα, οταν τους ζητησα εξηγησεις του Σπυρου, οτι ετυχε και οτι αν ο Catalyst συνεχιζε με το να με εχει ψηφισει, θα αλλαζε εκεινος την ψηφο του και θα ψηφιζε την Elena Kr!!!
Ακυρο, τωρα διαβασα καλυτερα το post της Ελενας!! Τελικα η Αννα παιζει να ειναι αθωα και κακο ρολακι (μαφιοζος, αστυνομικοςκ.λ.π), να ειχει η Ελενα...
Sorry Αννα.
Άννα;
Ποιά είναι;
Σορρυ αλλά δν σας ξέρω όλους με το μικρό...
ΥΓ. Καμία λίστα ρε παιδία;
Suuuuure!Τελικα η Αννα παιζει να ειναι αθωα και κακο ρολακι (μαφιοζος, αστυνομικοςκ.λ.π), να ειχει η Ελενα...
Με προβληματιζεις που ψηφιζεις Ελενα!!Αλλάζω ψήφο στην Elena Kr που την είχα αναφέρει και χθες βράδυ, αλλά μάλλον τελικά θα ψηφίσω έναν εκ των: fantasmeno, MissKit, Πατρέα, Σπυρο που ψήφισαν Χαρουλίτα γιατί πιστεύω ότι ένας δολοφόνος κρύβεται ανάμεσά τους. Δεδομένου ότι η Ριρίκα είναι αθώα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, δεν μας είπε ψέματα για τον Σπύρο, οπότε ο Σπύρος είναι κατά 90% αθώος (υπάρχει και η περίπτωση του μαφιόζου που αναγνωρίζεται ως πολίτης). Συνεπώς, θα στραφώ απέναντι σε κάποιον από τους υπόλοιπους 3. Περιμένω να κόψω αντιδράσεις...
Πηραμε την ατακα Τασου και ΡιρικαςΝα μαι και εγω! ΠΟλλες σελιδες βρε παιδια και δεν προλαβαινω να τις διαβαζω! ΠΟλλες σελιδερς ρε παιδια χωρις κανενα νοημα!
Οχι για αντιποινα, αλλα θεωρω τις κινησεις του Σπυρακου πολυ υποπτες...
Κατι δεν παει καλα! Συγκριτικα με αλλα παιχνιδια...
Δεν εχει τον αερα που ειχε σε αλλα παιχνιδια και αυτο με κανει να τον θεωρω υποπτο! Μπορει να μην ειναι μαφιοζος, αλλα παντα υπαρχουν και οι προδοτες!!!
Καλη κινηση..Αλλα..Ενεργοποιώ την κάρτα μου:
![]()
Για την Phoebe.
Για να δούμε θα την σώσει κανείς??
Έχω ξανακάνει πόστ αναλύοντας τις σκέψεις μου για αυτήν.
Θεωρώ ότι κινητοποιήθηκε τώρα που έχασε την love_angel και άρχισε να ξανακάνει πόστ. Mαζί και η Misskit που μόλις είπε η Ριρίκα για την κάρτα και το ότι ρώτησε,έκανε πόστ λέγοντας αυτά. Προσπάθησε μέσω "εικασιών" να βγάλει το ότι η Ριρίκα μας αποπροσανατόλισε για να μην την πιστέψουμε!
Ευτυχώς όμως τελικά αποδείχθηκε τι ρόλο είχε η Ρίρικα. Ότι είναι μαζί με τους πολίτες και δεν θα έλεγε ψέματα!
H άμεση αντίδραση της Phoebe στη Ριρίκα επίσης ήταν "ωωω δεν παίζει σύμφωνα με τους κανόνες!"
Μάλλον ήθελε να την διαβάλει ή να βγάλει άκυρα όσα είπε πριν,μαζί με την Misskit,αλλά τελικά δεν της βγήκε.
Επίσης θεωρώ ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κύμα εναντίον του Βάιου τώρα που βρήκε έδαφος και την συμφέρει!
Είναι προφανέστατο ότι γράφει μελετημένα! Το έχω αναλύσει και πρίν!
O Bάιος μου φαίνεται αθώος. Ο freak,όχι!
Aυτάαααα. Πραγματικά αν κάνω τόσο πολύ λάθος στις εκτιμήσεις μου,δεν ξαναπαίζω Παλέρμο.
Tα διαβασα φιλε μου!
Αλλα σε καμια περιπτωση δεν νομιζω πως το οτι επειδη δεν μπηκα χτες για πολυ, μπορουν καποιοι να το παρουν σαν επιχειρημα! Ισα ισα, αυτοι που με ψηφισαν πιθανοτατα να "ξερουν" τι ειμαι και μιας που δεν ειδαν πολλη συμμετοχη, ειπαν να με καθαρισουν για να λιγοστευουμε...
αλλα.. εσυ εισαι δολοφονακι 100%.Πηγες να σωσεις την συνδολοφονα σου ε; Σε τσακωσαμεΛοιπον, επειδη το παιχνιδι βρισκεται σε πολυ κρισιμο σημειο, θεωρω πως ειναι καλο να ριξω ολες τις ιδεες μου στο παιχνιδι:
Κοιταξα τι ψηφισε ο καθενας στην πρωτη ψηφοφορια και συμπτωματικα (??), o fantasmenos και η Μαρια δεν πηραν καμια ψηφο απο τους Himela και Dijijim που θεωρω υποπτους!! Ειναι ακραιο σεναριο, αλλα πιστευω πως ειναι πιθανο να πεσαμε πανω σε δυο μαφιοζους!! Στη δευτερη ψηφοφορια και ΠΑΛΙ η Μαρια δεν πηρε καμια ψηφο απο Himela και Dijijim. Eτσι και αλλιως ηταν καταδικασμενη, αλλα οι συνδολοφονοι της δε θελησαν να βοηθησουν στην αποχωρηση τους. Φευγει λοιπον η Μαρια και οι δολοφονοι βρισκονται αρκετα πισω. Επαναφερει ετσι το fantasmeno και εχει το κεφαλι της ησυχο
Ενδιαφερον εχει και ο τροπος που παιζει η Αννα. Στν πρωτη ψηφοφορια ψηφιζει τη Χαρουλιτα, χωρις καποιο χτυπητο λογο και στη δευτερη ριχνει τελικα την ψηφο της στη Μαρια, ισως για να μην κινησει τις υποψιες. Παρολα αυτα ο τροπος που παιζει δε βοηθαει κανεναν και νομιζει πως προσπαθει να αποπροσανατολισει στους υπολοιπους με τα ατομα που κατηγορει!! Ειναι πολυ νωρις για να βγαλω σιγουρα συμπερασματα, αλλα πιστευω πως πιθανοτατα εχει το ρολο του διεφθαρμενου αστυνομικου.
Χρησιμοποιω λοιπον την ακυρωση προφυλακισης, καθως πιστευω πως η Φοιβη ειναι αθωα, αλλα απλως μπερδεμενη (το ιδιο ελπιζω να εισαι και εσυ Ελενα):
![]()
Δε με ενδιαφερει αν θεωρηθω υποπτος, αλλα η ψηφοφορια βρισκεται στον ποντο και δε θελω να φυγει η Φοιβη χωρις λογο!!
Εγω ημουν χθες προβληματισμενος..Σημερα εχω για υποπτους τον freak,Himela και Χαρουλιτα!!!!!!!!!Εμενα αυτο που μου κινησε υποψιες ηταν οι ψηφοι του Σπυρακου και του Catalyst που εντελως ξαφνικα αποφασισαν να ψηφιζουν ανενεργους! Και δεν το λεω αυτο μονο για μενα, αλλα δεν ειναι επιχειρημα, οταν τους ζητησα εξηγησεις του Σπυρου, οτι ετυχε και οτι αν ο Catalyst συνεχιζε με το να με εχει ψηφισει, θα αλλαζε εκεινος την ψηφο του και θα ψηφιζε την Elena Kr!!!
Η Αννα θα εχει δυνατο ρολοΑκυρο, τωρα διαβασα καλυτερα το post της Ελενας!! Τελικα η Αννα παιζει να ειναι αθωα και κακο ρολακι (μαφιοζος, αστυνομικοςκ.λ.π), να ειχει η Ελενα...
Sorry Αννα.
Αγαπηη γλυκιαααααααααΣπυρακο, μιας που εισαι μεσα, δεν εχεις τιποτα να πεις ή να σχολιασεις???
Εγω προσωπικα σε προσεθεσε στην λιστα ε τους υποπτους λογω των αντιδρασεων σου μεσα απο τα τελευταια posts!!Τι να πω ρε παιδια? Ειστε ελεινοι απλα!
Επειδη σαν ανθρωπος και εγω δεν προλαβα να μπω μια μερα, κανετε ολοι....
Ελεος! Ειμαι και Γ Λυκειου και ισως να μην επρεπε να συμμετεχω! Και ομως, οσο χρονο εχω, αυτον τον ελαχιστο, θελω και τον περναω εδω! Αυτα που λετε ειναι αβασιμες πληροφοριες και δεν θα ασχοληθω αλλο!
Το οτι πατε μερικοι να ριξετε σταχτες στα ματια τω αλλων, αφου αυτο πρεπει να κανετε...
Και αν διαβασετε να ποστ, θα καταλαβαιτε την θεση μου! Δεν ειναι τοοοσο δυσκολο πια!
Και φτανει πια η αμυνα! Καντε οτι θελετε! Εγω επειδη εχω μαθηματα σε λιγο μεχρι το βραδυ, θα μπω παλι αργοτερα, θα διαβασω οοολες τις σελιδες και θα στειλω ενα ποστ! Αλλα τι ποστ...
Ναι βρε Catalyst αλλα κατι μου συνεβη χτες! Ελεος δηλαδη, ποσο αλλο πρεπει να απολογηθω???
Ενδιαφερον εχει και ο τροπος που παιζει η Αννα. Στν πρωτη ψηφοφορια ψηφιζει τη Χαρουλιτα, χωρις καποιο χτυπητο λογο και στη δευτερη ριχνει τελικα την ψηφο της στη Μαρια, ισως για να μην κινησει τις υποψιες. Παρολα αυτα ο τροπος που παιζει δε βοηθαει κανεναν και νομιζει πως προσπαθει να αποπροσανατολισει στους υπολοιπους με τα ατομα που κατηγορει!! Ειναι πολυ νωρις για να βγαλω σιγουρα συμπερασματα, αλλα πιστευω πως πιθανοτατα εχει το ρολο του διεφθαρμενου αστυνομικου.
αλλα.. εσυ εισαι δολοφονακι 100%.Πηγες να σωσεις την συνδολοφονα σου ε; Σε τσακωσαμε![]()
Δεν έχω κακό ρόλο!! Άλλος έχει!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Δε σου παει να εχεις κακο ρολο ρε Λενιω, δε μπορεις να τον χειριστεις καλα...
"Χαραμιζω" την καρτα μου, γιατι η ψηφοφορια βρισκεται σε κρισιμο σημειο και θεωρω πως ενα απο τα ατομα που βρισκονται μπροστα (λεγε με Himela) ειναι ΕΝΟΧΟ!! Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?? Το ιδιο πιστευω και για τον dimijim, ισως τon fantsmeno και τωρα πια και για σενα (αν δεν εκανες τα τελευταια σου post θα ειχα πρισσοτερο στο μυαλο μου την Αννα ως ενοχη)!!
Το ότι κάποιος συμφωνεί μαζί σου σημαίνει και το ότι είναι πολίτης? : PΚαι ξερεις ποια ειναι η βασικη μας διαφορα?? Εμενα δε με ενδιαφερει αν θα εκτεθω, δε με ενδιαφερει αν θα γινω στοχος, αναλυω το σκεπτικο μου, υποδεικνυω χωρις τον παραμικρο φοβο οσους θεωρω ενοχους και προσπαθω να ανοιξω τα ματια των υπολοιπων... Με λιγα λογια δεν παιζω για την παρτη μου!! Αντιθετα, κατι τετοιο βλεπω να κανεις εσυ, ενω σε οσα παλερμο εχουμε παιξει μαζι και ησουν πολιτης, εκανες ακριβως οτι κι εγω... Γιατι αλλαξες ετσι ξαφνικα Ελενα??? Και γιατι δινεις 3 συνεχομενες φορες την ψηφο σου στη Misskit??? Εξηγησου λιγο σε παρακαλω, γιατι δε σε εχω δει πουθενα να το κανεις!!!
^Ακυρο, τωρα διαβασα καλυτερα το post της Ελενας!! Τελικα η Αννα παιζει να ειναι αθωα και κακο ρολακι (μαφιοζος, αστυνομικοςκ.λ.π), να ειχει η Ελενα...
Sorry Αννα.
Με προβληματιζεις που ψηφιζεις Ελενα!!
Πηραμε την ατακα Τασου και ΡιρικαςΑγαπες μου γλυκες εγω επεστρεψα ως δρυμυτερος πολιτης και αυτο θα το δειτε
Καλη κινηση..Αλλα..
αλλα.. εσυ εισαι δολοφονακι 100%.Πηγες να σωσεις την συνδολοφονα σου ε; Σε τσακωσαμε
Εγω ημουν χθες προβληματισμενος..Σημερα εχω για υποπτους τον freak,Himela και Χαρουλιτα!!!!!!!!!
Με αυτό το σκεπτικό όμως, εάν η misskit ήταν η διεφθαρμένη αστυνομικός δε βοήθησε καθόλου τους δολοφόνους
Γιατί αν όντως η μαρία ήταν δολοφόνος τότε η misskit θα έπρεπε να την υπερασπιστεί και δε το έκανε
Μπορεί να θέλει να θολώσει τα νερά αλλά δε νομίζω να χρειαζόταν γιατί δε διάβασα κανένα ποστ που να την υποπτεύονται γι αυτόν το ρόλο
Άρα είτε είσαι σε όλα σωστός και η misskit δεν παίζει σωστά τον ρόλο της είτε η misskit δεν είναι η διεφθαρμένη αστυνομικός
Εγώ θεωρώ ένα άτομο ύποπτο για να έχει αυτόν τον ρόλο αλλά θεωρώ πως είναι ακόμη νωρίς για να πω ποιός είναι
Ίσως μια κάρτα ονείρου να με βοηθήσει λίγο σήμερα...
Δεν την κοβω για διεφθαρμενη αστυνομικο!!!Με αυτό το σκεπτικό όμως, εάν η misskit ήταν η διεφθαρμένη αστυνομικός δε βοήθησε καθόλου τους δολοφόνους
Γιατί αν όντως η μαρία ήταν δολοφόνος τότε η misskit θα έπρεπε να την υπερασπιστεί και δε το έκανε
Μπορεί να θέλει να θολώσει τα νερά αλλά δε νομίζω να χρειαζόταν γιατί δε διάβασα κανένα ποστ που να την υποπτεύονται γι αυτόν το ρόλο
Άρα είτε είσαι σε όλα σωστός και η misskit δεν παίζει σωστά τον ρόλο της είτε η misskit δεν είναι η διεφθαρμένη αστυνομικός
Εγώ θεωρώ ένα άτομο ύποπτο για να έχει αυτόν τον ρόλο αλλά θεωρώ πως είναι ακόμη νωρίς για να πω ποιός είναι
Ίσως μια κάρτα ονείρου να με βοηθήσει λίγο σήμερα...
Απο εκεινο το post καλός μ@@@@@ εισαι..Ειτε δημιουργεις εχθρους και εισαι πολιτης(κακό ε;..βρισκειςΝαι ρε σαινι μου, ο βρηκες!! Κι γεω καλος μ@@@@@ς θα ημουν να καρφωνομουν ετσι απροκαλυπτα...
Λιγο off: Η Ελενα ειναι εξαιρετη μαθητρια απο οσο ξερω αρα μεχρι να γινει εντελως ενεργη δεν μπορουμε να υποθετουμε!!Ναι, για την Αννα το διορθωσα, τελικα δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι αυτο που ειπα!! Μετα τα τελευται της post αρχισα να υποψιαζομαι την Ελενα περισσοτερο...
Αφού δεν έχει πει ουσιαστικά τίποτα ακόμα, είναι εξίσου πιθανό να είναι αθώα ή ένοχη.Με προβληματιζεις που ψηφιζεις Ελενα!!![]()
Δεν έχω κακό ρόλο!! Άλλος έχει!!
Και αναγκάστηκες να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου τώρα! Δεν το έκανες από αυτοθυσία!
Το ότι κάποιος συμφωνεί μαζί σου σημαίνει και το ότι είναι πολίτης? : P
Τότε ήμασταν και οι δύο πολίτες.Για τώρα,συγγνώμη αλλά ειδικά μετά την τελευταία κίνησή σου,έχω αλλάξει άποψη!
Τι σημαίνει ότι σε οποιοδήποτε Παλέρμο και να παίζουμε θα συμφωνούμε?
Ή αν είμαι πολίτης,πρέπει να συμφωνώ μαζί σου οr sth?
Και μετάααααα από την κίνηση που έκανα σου ήρθε και "αθώωσες" την Misskit.
Για ποιον λόγο ακριβώς??
Μήπως όσα είπα για αυτήν πριν,είχαν κάποια λογική?
Μήπως μπορεί να αλλάξει το κλίμα της ψηφοφορίας φοβήθηκες για την συνδολοφόνα σου,και είπες να την "αθώωσεις"?
Το ότι στην αρχή την θεωρούσες ένοχη,δεν μου λέει τίποτα!
Μπορεί να το έκανες για ξεκάρφωμα!
Ο λόγος που την αθώωσες ακόμα δεν κατάλαβα ποιος είναι πάντως,δεν τον εξηγείς! Για πές λοιπόν!
Εγώ στην αρχή την ψήφισα στην τύχη. Έπειτα εξήγησα επακριβώς τον λόγο που την ψήφισα και θα δείς αν ψάξεις τα πόστ.
Όπως και πρίν λίγο, εξήγησα ακριβώς τις σκέψεις μου και τον λόγο που έδωσα την ψήφο μου στην Άννα.
Αυτά!
Δε μιλαω για την elena kr ρε τζιμανι, αλλα για την _elena_Λιγο off: Η Ελενα ειναι εξαιρετη μαθητρια απο οσο ξερω αρα μεχρι να γινει εντελως ενεργη δεν μπορουμε να υποθετουμε!!
Η Himela την εχει χεσμενη την φωλιτσα της και θα το δειτε...γι αυτο και την ψηφισα..Η Ελενα φαινεται και αθωα και δολοφονος γιατι το εξηγει..βαριεμαι να ψαχνω αλλα συνεχως λεει εχω διαβασμα εχω διαβασμα.. δεν μπορεις να καταδικασεις ενα ατομο γ αυτον τον λογο!!Η Χαρουλιτα το παιζε κινεζακι και επειδη δεν μπηκε για 2 μερες μας το παιζει μαγκακι και αθωα αλλα η Ελενα δεν προκαλει!!Αφού δεν έχει πει ουσιαστικά τίποτα ακόμα, είναι εξίσου πιθανό να είναι αθώα ή ένοχη.
Άλλαξα την ψήφο μου στην Έλενα Κρ προσωρινά, γιατί την είχα αναφέρει μαζί με την Χαρουλίτα χθες βράδυ και γιατί μου φάνηκε ύποπτο που αρκετοί συμφώνησαν για ψήφο στην Χαρουλίτα. Άρα κάποιοι τη θεώρησαν εύκολο στόχο, ενώ κάποιοι άλλοι παρασύρθηκαν!
Σκέψου κάτι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ψήφο, που δεν την εννοείς, ως μπλόφα για να κόψεις κινήσεις!!
Μπορεί η Έλενα Κρ να γλιτώσει προσωρινά από την ψήφο μου, οι εξελίξεις τρέχουν και δεν μπορώ να μην ψηφίσω κάποιον άλλο σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία.
Απ' την άλλη, όμως, και οι ψήφοι στη Himela δε μου φαίνονται φυσιολογικές. Όταν μιλούσε πολύ, λίγοι την υποπτεύονταν και τώρα που δεν γράφει πολύ, πέσαν πάνω της.Δεν θέλω να παρασυρθώ επειδή έχει πολλές ψήφους κι επειδή θεωρώ αθώα την Χαρουλίτα, θέλει πολλή σκέψη...Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μάλλον.
''Αθώα'' Ριρίκα, εσύ τι πιστεύεις;
Ναι ωραια λαθος!!Δε μιλαω για την elena kr ρε τζιμανι, αλλα για την _elena_
Kαι ναι, η Ριρι και η Τζειν ειναι σιγουρα αθωες!!
1. Εξαρχής θεωρούμε τον εαυτό μας «καλό» και ευχόμαστε ως καλοί να μην έχουμε προβλήματα με τους κακούς: «Ελπίζω αυτά τα Χριστούγεννα να καταφέρουμε να τα περάσουμε ήσυχα στην πόλη του Παλέρμο χωρίς δολοφόνους που μας έχουν αποδεκατίσει.»
2. Μετά κατηγορούμε τους πάντες «Βρε καλώς τον, καλά σε έχουν ερμηνέψει οι συνδολοφόνοι σου βλέπω. Και πότε απέκτησαν συνείδηση οι στυγνοί δολοφόνοι;» ή «Μήπως γιατί εσύ είσαι δολοφόνος; Ή γιατί κι οι δύο είστε δολοφόνοι και παίζετε το θέατρο του παραλόγου;»
3. Κατηγορούμε με σιγουριά τις λάθος προσεγγίσεις των άλλων για κριτική: «Μάλιστα, η μία τον ψηφίζει γιατί και καλά δεν τον χωνεύει (μα καλά, είναι αυτή δικαιολογία για παλέρμο;) κι η άλλη τον ψηφίζει με τη δικαιολογία οτι έχουν προηγούμενα. Το θεωρώ λίγο ύποπτο,...» , «Διαβάζοντας από την αρχή το θρεντ, βλέπω τον catalyst να φάσκει και να αντιφάσκει.» και μετά δηλώνουμε«Καλά βρε κορίτσια, μην εξάπτεστε! Δε σας κατηγόρησα, είπα οτι θα σας κρατάω στα υπόψη!
», και μετά δηλώνουμε μπερδεμένοι και ζαλισμένοι και ψηφίζουμε κάποιον που έτσι απλά τον θεωρούμε ύποπτο «Λοιπόν επειδή με έχετε μπερδέψει θα παραμείνω στις υποψίες που είχα από το πρωί και θα ψηφίσω τη love_angel γιατί μου φάνηκε ύποπτη από την αρχή και την είδα να εξάπτεται πολύ όταν την υποπτεύθηκα», «Μα δεν είσαι καθόλου πρωτότυπη χρυσή μου. Το "σε ψήφισα - με ψήφισες" ισχύει ακόμα;
»
4. Ενώ πάλι με σιγουριά δηλώνουμε ότι «Αυτό που πιστεύω εγώ είναι οτι τα άτομα που δε μιλάνε είναι είτε δολοφόνοι, οπότε φοβούνται μην τους φύγει καμιά μπαρούφα, είτε πολίτες χωρίς ρόλο που επειδή δεν πήραν ρόλο, βαριούνται να ασχοληθούν....» ξαφνικά αναρωτιόμαστε «Τελικά θέλετε να μιλάνε οι παίκτες ή όχι; Αν δε μιλάνε, είναι δολοφόνοι. Αν μιλάνε και ψάχνουν μια άκρη, είναι πάλι ύποπτοι.»
Όπως καταλάβατε αναφέρομαι στα λεγόμενα της Himela και την οποία ψηφίζω προς αποχώρηση. Όποιος κι αν είναι ο ρόλος της στο παιχνίδι με το να “να φάσκει και να αντιφάσκει” το μόνο που κάνει είναι να μπερδεύει και να “ρίχνει στάχτη στα μάτια των πολιτών” , όπως είπε και η ίδια για όλους όσους μίλησε σχετικά.
Πείτε το ένστικτο, πείτε ότι μου το τραγούδησε ένα πουλάκι αλλά κάτι μου λέει πως σήμερα θα φύγω αλλά πριν φύγω εχω κάνει ο,τι μπορώ και χθες και σήμερα για να βοηθήσω τους συμπολίτες μου. Τάσο σε εμπιστεύομαι και εσένα Τζέιν σε εμπιστεύομαι αλλά για κάποιο λόγο που δεν είναι φανερός στους πολίτες όμως οι δολοφόνοι ξέρουν καλά τι εννοώ εεεεε?Αυτά από μενα παιδιά, φεύγω με ένα χαμόγελο στα χείλη.
Θέλω και εγώ όταν με σκοτώσουν οι δολοφόνοι, να με έχουν ενημερώσει πριν για να έχω κάνει το μποτέ μου.
Phoebe μπορεί να την μάγισσα,hello?
Ήξερε ότι θα φύγει και σκότωσε την love_angel γιατί πίστευε ότι είχε ρόλο!
Το γεγονός ότι δεν έσωσε τον ευατό της,ίσως εξηγεί την πρώτη αποτυχία δολοφονίας.
Το ότι δηλαδή είχε χρησιμοποιήσει ήδη αυτή την δυνατότητα για να σώσει άλλον και δεν μπορούσε να σωθεί η ίδια μετά!
Έτσι επέλεξε να δολοφονήσει αφού ήξερε ότι θα έφευγε!
Μπα,δεν νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγεις.
Μπορείς να μας φανείς χρήσιμη ακόμα. =)
![]()
Αρχικά με προβληματίζει η εμμονή του φρικ στην χιμέλα
υποψίες μου έχουν πέσει και στην himela λόγω του ότι πέφτει σε αυτούς που την ψηφίζουν οπότε μάλλον θα έχει σημαντικό ρόλο επίσης
Ενεργοποιώ την κάρτα μου:
![]()
Για την Phoebe.
Για να δούμε θα την σώσει κανείς??
Κοιταξα τι ψηφισε ο καθενας στην πρωτη ψηφοφορια και συμπτωματικα (??), o fantasmenos και η Μαρια δεν πηραν καμια ψηφο απο τους Himela και Dijijim που θεωρω υποπτους!! Ειναι ακραιο σεναριο, αλλα πιστευω πως ειναι πιθανο να πεσαμε πανω σε δυο μαφιοζους!! Στη δευτερη ψηφοφορια και ΠΑΛΙ η Μαρια δεν πηρε καμια ψηφο απο Himela και Dijijim. Eτσι και αλλιως ηταν καταδικασμενη, αλλα οι συνδολοφονοι της δε θελησαν να βοηθησουν στην αποχωρηση τους. Φευγει λοιπον η Μαρια και οι δολοφονοι βρισκονται αρκετα πισω. Επαναφερει ετσι το fantasmeno και εχει το κεφαλι της ησυχο.
Χρησιμοποιω λοιπον την ακυρωση προφυλακισης, καθως πιστευω πως η Φοιβη ειναι αθωα, αλλα απλως μπερδεμενη (το ιδιο ελπιζω να εισαι και εσυ Ελενα):
![]()
Δε με ενδιαφερει αν θεωρηθω υποπτος, αλλα η ψηφοφορια βρισκεται στον ποντο και δε θελω να φυγει η Φοιβη χωρις λογο!!
Εμενα δε με ενδιαφερει αν θα εκτεθω, δε με ενδιαφερει αν θα γινω στοχος, αναλυω το σκεπτικο μου, υποδεικνυω χωρις τον παραμικρο φοβο οσους θεωρω ενοχους και προσπαθω να ανοιξω τα ματια των υπολοιπων... Με λιγα λογια δεν παιζω για την παρτη μου!!
Kαι ναι, η Ριρι και η Τζειν ειναι σιγουρα αθωες!!