dimijim
Διάσημο μέλος
Φεύγει η χιμέλα ή η ντράμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή πρέπει να σωθώ και μόνο γι' αυτό, θα χρησιμοποιήσωτην κάρτα
για αυτόν που θεωρώ αυτή τη στιγμή οτι είναι ο Νο 1 ύποπτος για δολοφόνος. Για τη Drama Prinzessin.
Η κάρτα αυτή ΔΕΝ ισχύει όπως σωστά επισημαίνουν τα παιδιά, διότι είχε περάσει ο χρόνος ενεργοποίησής της.
Σας δίνουμε 10 λεπτά, μέχρι τις 20.20 για να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Παιδια, πολλοι απο εσας εχετε σημαντικους ρολους, αλλα οπως φαινεται δε βοηθατε καθολου στην εξελιξη του παιχνιδιου!! Ενεργοποιηθειτε λιγο...
dimijim
Διάσημο μέλος
1ον Εχω αλλάξει την ψήφο μου απ τον cr στην χαρουλιτα το μεσημερι
Προφανως σας ξέφυγε
Διορθώστε το σας παρακαλώ
2ον Απ πότε έχει περάσει ο χρόνος ενεργοποίησης;
Αφού λέει πως παίζεται απ τις 7μμ εως τις 8μμ
Αλλά το διάγραμμα λέει άλλα
Τι ισχύει;
Αν ειναι αυτο π λέει ο φρικ, τότε γτ οι κανόνες λένε άλλα;
foreverfreak
Διάσημο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Αλλά και πάλι οι κανόνες λένε ότι παίζεται απ τις 7μμ έως τις 8μμ
Γιατι ν ισχυει αυτο π λες εσυ κ όχι οι κανόνες;
Είμαι πραγματικά χαμένος τώρα
Αν υπάρχει λάθος στους κανόνες κι όντως το παιχνίδι παίζεται όπως λέτε τότε διορθώστε τους κανόνες για να μην ξαναγίνουν κ άλλα λάθη!
Εγώ αν είχα την κάρτα πάντως 7 με 8 θα την έπαιζα...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Thanks!Αρχική Δημοσίευση από dimijim:Προς ΣΕ:
1ον Εχω αλλάξει την ψήφο μου απ τον cr στην χαρουλιτα το μεσημερι
Προφανως σας ξέφυγε
Διορθώστε το σας παρακαλώ
Οι κανόνες λένε ότι η συγκεκριμένη κάρτα ενεργοποιείται ΠΡΙΝ το τέλος της ψηφοφορίας, δηλαδή κανονικά πριν το διάστημα 7-8μ.μ Για αυτό δεν ισχύει2ον Απ πότε έχει περάσει ο χρόνος ενεργοποίησης;
Αφού λέει πως παίζεται απ τις 7μμ εως τις 8μμ
Αλλά το διάγραμμα λέει άλλα
Τι ισχύει;
Αν ειναι αυτο π λέει ο φρικ, τότε γτ οι κανόνες λένε άλλα;
Δημήτρη, οι κανόνες είναι αυτοί και δεν έχουν κάποιο λάθος. - πέρα από το συντακτικό!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
- blue_butterfly
- Catalyst--> 1 Πατρεύς
- cr 7 -->fantasmenos
- dimijim--> Χαρουλίτα
- Drama Prinzessin--> Himela
- Elena Kr
- fantasmenos--> Χαρουλίτα
- foreverfreak --> Himela
- ggeorge1976--> Himela
- Himela --> Drama Prinzessin
- JaneWin --> Drama Prinzessin
- love_angel--> fantasmenos
- Mayroulis
- MissKit--> Χαρουλίτα
- Phoebe --> Catalyst
- tsarachaf
- _elena_ --> Misskit
- Πατρεύς--> Χαρουλίτα
- Σπυρακος (^^)-->Himela
- Τάσος97--> Himela
- Χαρουλιτα
5 Himela
2 Drama Prinzessin
2 fantasmenos
1 Πατρεύς
1 Misskit
1 Catalyst
Αποχώρηση 19/12--> fantasmenos
Αποχώρηση 20/12 --> maria775m
Φαντάσματα
fantasmenos - επιστροφή με κάρτα Νεκροφάνεια
maria775m
blue_butterfly
love_angel
Απουσίες
Drama Prinzessin--> 1
Elena Kr--> 1
foreverfreak--> 1
soter--> 1, 2 (αποχώρησε)
Τάσος97--> 1
Χαρουλιτα--> 1
fantasmenos--> 1
- Ενεργοποίηση Κάρτας Επιπλέον Ψήφος από τον Catalyst (19/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Νεκροφάνεια από την Maria775m (ο fantasmenos επιστρέφει στο παιχνίδι) (20/12).
- Ενεργοποίηση Κάρτας Όνειρο από την blue_butterfly (20/12).
dimijim
Διάσημο μέλος
Φταίει ότι είμαι ζαλισμένος απ τη Χημεία...
Συγνώμη για την όποια αναστάτωση
Περιμένω να δω αν θα φύγει η χιμέλα και μετά θα πάω να ξεκουραστώ, αναμένοντας με πολύ ενδιαφέρον τα τελευταία της λόγια...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Himela, ακούμε τα τελευταία σου λόγια.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Καταρχας πιστευω πως σημερα βγαλαμε ενας μαφιοζο γιατι: Παιχτηκαν δυο καρτες αμεσης προφυλακισης σε μια μερα, κατι που θα ηταν ιδιαιτερα βολικο για την ομαδα των μαφιοζων, καθως δε θα χρειαζοταν να καρφωθουν με τις ψηφους τους!! Η μια μαλιστα παιχτηκε στις 8 παρα, για να μην προλαβει να αντιδρασει καποιος αλλος παιχτης που εχει στα χερια του μια απο τις καρτες ακυρωσης προφυλακισης... Γιατι λοιπον η Himela δεν εστειλε το παιχνιδι σε ισοψηφια, ωστε να παρει παραταση?? Γιατι φοβηθηκε μηπως καρφωθουν οσοι την υποστηριξουν... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο, αλλα ειναι λιιιιιγο τραβηγμενο:
Τα κοριτσια δεν ανταλλαξαν ψηφους, γιατι ηταν και οι δυο μαφιοζοι και ηθελαν να δουν μηπως ανατραπει το σκηνικο!! Τελος, ακομα και αν η Himela δεν ηταν δολοφονος, δυστυχως σ'αυτη την εκδοχη του παλερμο βαδιζουμε στα τυφλα, σιγουρα ηταν ενας πολιτης που δεν προσφερε ουσιαστικη βοηθεια...
Μετα την υποστηριξη του στη Himela, και αν παρουμε στο μυαλο μας το ενδεχομενο πως ηταν οντως μαφιοζος, το επομενο προσωπο που ειναι στους top suspects μου για μαφιοζος ειναι φυσικα ο Dimijim!! Εχω εξηγησει σε προηγουμενα post γιατι τον υποψιαζομαι και σημερα μου εδωσε παραπανω αφορμες.
Υποπτους επισης θεωρω τους:
fantasmenos
Χαρουλίτα
Θεωρω πως ενας απο τους δυο πρεπει να ειναι δολοφονος και οι μαφιοζοι να ειχαν την ατυχια να βρεθουν αντιμετωποι μεταξυ τους. Βεβαια αυτο το τελευταιο ειναι μια εικασια, οποτε μη δινετε και πολυ βαση.
Τελος, μια εκ των _elena_, MissKit, δεν ειναι ακομα σιγουρος ποια, πρεπει να εχει το ρολο του διεφθαρμενου αστυνομικου.
Υ.Γ: Παιδια, το εγραψα και πριν, το ξαναγραφω και τωρα: Οσοι εχετε ρολους που μπορουν πραγματικα να βοηθησουν τους πολιτες ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ. Αν βασιζομαστε στις εικασιες του καθενος, δε θα ειμαστε για παντα τυχεροι.
Καληνυχτα και τα ξαναλεμε συντομα!!
Καλή συνέχεια!
MAYROULIS
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε συγγνώμη αλλά δεν έχω πολύ χρόνο. από αύριο θα μπαίνω όλη την ώραΑρχική Δημοσίευση από Himela:12. O Mayroylis έρχεται, τρολάρει και φεύγει. Προφανώς ο κακός ρόλος που ήθελε να έχει δεν του ήρθε κι απλά κάνει την πλάκα του. Σοβαρέψου όμως λίγο μικρούλη και μίλα κι εσύ λίγο πιο πολύ!! Κάθε ιδέα μπορεί να μας βοηθήσει.
(πήρα απουσία ε; )
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Αλλά έχω μείνει με κάποιες απορίες βασικά.
Μας εξηγείς λίγο Βίκυ για ποιον λόγο θεωρείς τους παραπάνω ύποπτους;Τελικά δεν μου αρέσει καθόλου που ξαφνικά ορισμένα άτομα πάνε να σώσουν τη himela. Να στε καλά παιδάκια εμπλουτίζετε τη λίστα των υπόπτων μου!
fantasmenos, maria775m, himela, πατρευς.
Αλλάζω τη ψήφο μου σε himela.
εδιτ: Τώρα το είδα!!! Εμένα βγάλατε? Ποιο νούμερο είναι η μάγισσα? Πείτε μου να τον κάνω μπαν!
Η ψήφος μου προφανώς δεν μετράει που την άλλαξα αλλα στους ύποπτους θα προσθέσω και την misskit.
Τι να πω. Μου τη σπάσατε. -.-'
Οι δικές μου κινήσεις ύποπτες; Τι άλλο θα ακούσω;; Ας χρησιμοποιήσει κάποιος την κάρτα του, για να επιβεβαιωθείτε σε ποια ομάδα ανήκω!5. Η Drama είναι αυτή που ψήφισα χτες γιατί οι κινήσεις της είναι ύποπτες. Μετά που την ψήφισα, με ψήφισε. Μετά από αυτό, άρχισα να μαζεύω ψήφους... Τυχαίο; Δε νομίζω; Εκείνη βέβαια τηρεί σιγή ιχθύος. Συγνώμη αλλά το οτι δηλώνεις οτι θα λείπεις 5 μέρες από το παιχνίδι εμένα μου φαίνεται πολύ βολικό. Είναι η πρώτη ένοχη για μένα.
Εν τέλει και με αυτό το σεντόνι, θα ψηφίσω τη Drama Prinzessin και πάλι γιατί τη θεωρώ ακόμα πολύ ύποπτη. Αν τελικά φύγω με την ψηφοφορία, λάβετε υπόψη τα λόγια μου.
Δεν καταλαβαίνω, γιατί κατηγορείς μόνο εμένα για τις απουσίες μου! Έχεις περάσει κι εσύ από τα μαθητικά χρόνια και τουλάχιστον μπορείς να με καταλάβεις. Μπαίνω όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος και υποσχέθηκα ότι θα μπαίνω περισσότερο από την Παρασκευή και μετά..τι άλλο να πω;
Catalyst
Επιφανές μέλος
Έχε υπομονή.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Ελένη, τείνω να πιστέψω ότι ο φρικ έχει δίκιο σχετικά με το ποιος είναι ο ρόλος σου. Τέτοια εμμονή μαζί μου δεν την καταλαβαίνω πραγματικά. Τα "μοναδικά" μου ποστς οφείλονται στο γεγονός ότι έχω ακόμη μαθήματα στο πανεπιστήμιο και δεν έχω τόσο πολύ χρόνο. Από εκεί και πέρα κινούμαι στο χάος, γιατί δεν ξέρω πού μου πάνε τα τέσσερα και ψάχνω να βρω μια άκρη. Επίσης...
H άμεση αντίδραση της Phoebe στη Ριρίκα επίσης ήταν "ωωω δεν παίζει σύμφωνα με τους κανόνες!"
Μάλλον ήθελε να την διαβάλει ή να βγάλει άκυρα όσα είπε πριν,μαζί με την Misskit,αλλά τελικά δεν της βγήκε.
Θα κατηγορηθούμε επειδή θέλουμε σωστή εφαρμογή των κανόνων σε ένα παιχνίδι που έχει υπερτονιστεί αυτή η αναγκαιότητα; Ξεκάθαρα αναφέρεται στους κανόνες. Παραλογίζεσαι κι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Αν ήξερα ότι πήγαιναν να δολοφονήσουν τη Ριρίκα, θα την κατηγορούσα λίγο πριν τη δολοφονία της για μαφιόζο; Δεν είμαστε καλά.
Κέρδισες την ψήφο μου με το σπαθί σου. Ωραίο παιχνίδι, αλλά δεν έπιασε. Τα παίζεις όλα για όλα, όταν παίζεις κατ' αυτόν τον τρόπο.
_elena_ από εμένα!
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
O Σπυράκος(^^) παίρνει την ψήφο μου για τον λόγο που είπα και χτες. Ακόμα να καταλήξει κάπου και αυτό δείχνει ότι προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος, να θεωρηθεί αθώος φωνάζοντας το και πιστεύω ότι έχει κάποιον κακό ρόλο..
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Κριμα και εισαι καλος πολιτης!!!Γιατι Πατρεα; Τον εχεις για δολοφονο;Μου αρέσει να κρατάω τα στατιστικά του παιχνιδιού γιατί πίσω από τις τελικές ψήφους κρύβεται η ουσία.
Ξεκινώ από ένα αξίωμα, ότι η Μαρία ήταν δολοφόνος. Ξέρω ότι μπορεί να οδηγηθώ σε λάθος συμπεράσματα αν αυτό δεν ισχύει. Όμως. το x-treme όσο προχωράει θα γίνεται όλο και πιο περίπλοκο, οπότε θα βασιστώ σε αυτό που θεωρώ πιο πιθανό μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να ψάχνω με βάση αυτήν την υπόθεση.
Οπότε, έχουμε και λέμε:
1) Στην χθεσινή ψηφοφορία, ήταν πάρα πολύ λίγοι αυτοί που δεν ψήφισαν τη Μαρία.
Συγκεκριμένα ήταν οι: dimijim, Himela, JaneWin, _elena_, Πατρεύς, Σπυράκος.
Είμαι πεπεισμένος ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς είναι δολοφόνος και μάλλον θα ψήφισε όταν η ψηφοφορία ήταν σε αρχική φάση και δεν είχαν ξεκαθαρίσει ακόμα τα πράγματα. Από την άλλη, κάποιος/οι δολοφόνοι, θα ψήφισαν Μαρία προς το τέλος της ψηφοφορίας για να ρίξουν στάχτη στα μάτια (έχει γίνει σλογκαν πια αυτή η φράση!) και ενώ η κατάσταση ήταν αναντίστρεπτη πια. Είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να βρούμε ποιός/οί δολοφόνοι κρύβονται ανάμεσα σε 12 άτομα, οπότε κρατάω μόνο τα παραπάνω ονόματα που δεν ψήφισαν Μαρία.
2) Ο Σπύρος κι εγώ αρχίσαμε να ψηφίζουμε χθες βράδυ τους ανενεργούς και μόλις η Χαρουλίτα πήρε 2 ψήφους, άρχισαν να την ψηφίζουν κι άλλοι, γεγονός που δεν το θεωρώ καθόλου τυχαίο. Σε αυτό το ποστ αναφέρω τα ονόματα: fantasmenos, MissKit, Πατρέας, Σπύρος.
Τον Σπύρο τον εξαιρώ αφενός γιατί ήταν ο πρώτος που ψήφισε την Χαρουλίτα και αφετέρου γιατί αποδείχθηκε αθώος κατά ένα μεγάλο ποσοστό σήμερα.
Φυσικά δεν είναι όλοι οι boldαρισμένοι δολοφόνοι, αλλά ψάχνω κοινά ονόματα.
Το μόνο κοινό όνομα στις 2 παραπάνω λίστες είναι αυτό του Πατρέα.
Μελετώντας και τα ποστ του, παρατηρώ ότι ψήφισε χθες το πρωί. Βέβαια, οι ψήφοι ήταν 7-2 τότε, δεν ήταν δηλαδή και πολύ αρχικό στάδιο της ψηφοφορίας, αλλά ίσως προσπάθησε να αλλάξει το σκηνικό. Επίσης, ήταν ο τρίτος που ψήφισε τη Χαρουλίτα σήμερα, άρα είναι πολύ πιθανό να προσπάθησε να δημιουργήσει κλίμα εναντίον της!
Συνδυάζοντας, τέλος, ότι στην παράταση του πρώτου γύρου ψήφισε τον fantasmeno, καταλήγω ότι είναι πολύ πιθανό να είναι ένας από τους δολοφόνους. Ψηφίζω Πατρέα.
Δε θα συμφωνήσω με τις τόσες ψήφους της Himela και θα πάω κόντρα στο κλίμα που έχει επικρατήσει. Δεν μου έχει δώσει αφορμές να την υποπτευθώ ιδιαίτερα, αν και δεν με πείθει γενικά ο τρόπος παιχνιδιού της. Σίγουρα την έχω στα υπόψη, αλλά δε θα βάλω το λιθαράκι μου σε αυτό το αποτέλεσμα.
Ο Μαυρούλης δεν έχει φανεί καθόλου και ο tsarachaf πραγματικά δεν έχω ιδέα τι ρόλο βαράει.
Τοσο πολυ ησουν απελπισμενη λοιπον!!Μετα απο αυτο ειμαι σιγουρος 100% οτι η DRAMA ειναι αθωα!!!!!!!Επειδή πρέπει να σωθώ και μόνο γι' αυτό, θα χρησιμοποιήσωτην κάρτα
για αυτόν που θεωρώ αυτή τη στιγμή οτι είναι ο Νο 1 ύποπτος για δολοφόνος. Για τη Drama Prinzessin.
Εισαι επικινδυνη..για τους πολιτες!!!!Ό,τι είχα να πω το είπα σε προηγούμενα ποστ μου. Αν θεωρείς εμένα άχρηστο πολίτη φρικ, δεν ξέρω ποιον θεωρείς χρήσιμο. Μάλλον αυτοί που δε μιλάνε και δεν τραβάνε την προσοχή μας είναι πιο χρήσιμοι για το παιχνίδι. Δυστυχώς για άλλη μια φορά βλέπω να φεύγω επειδή μιλάω και δίνω επιχειρήματα κι εξηγώ αυτά που σκέφτομαι. Μάλλον ήμουν πολύ επικίνδυνη για κάποιους...
Καλή συνέχεια!
Catalyst
Επιφανές μέλος
Εξήγησα αναλυτικά γιατί τον ψήφισα. Αν διαφωνείς με το σκεπτικό μου, μπορείς να μη λάβεις καθόλου υπόψη σου το ποστ.Κριμα και εισαι καλος πολιτης!!!Γιατι Πατρεα; Τον εχεις για δολοφονο;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.