20-12-11

14:01
Το να μιλάνε όλοι θα έπρεπε να είναι δεδομένο. Από κεί και πέρα, έχει μεγάλη σημασία τι λένε, γιατί αυτός που μιλάει πολύ φαίνεται αν πραγματικά ψάχνει τους ενόχους ή απλά το κάνει για να θολώσει τα νερά και να σαλαγήσει τα πρόβατα που θα τον ακολουθήσουν. Ελπίζω να ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχεις πείσει ούτε εσύ και αν έχεις σκοπό να μιλάς πολύ, καλό θα είναι να λες πιο ουσιαστικά πράγματα και να μην κρίνεις τους άλλους μόνο σαν μακρινός παρατηρητής.Τελικά θέλετε να μιλάνε οι παίκτες ή όχι; Αν δε μιλάνε, είναι δολοφόνοι. Αν μιλάνε και ψάχνουν μια άκρη, είναι πάλι ύποπτοι. Και στο άλλο παλέρμο που είχα παίξει (το μοναδικό μάλιστα, ως απάντηση σε αυτόν που είπε οτι είμαι έμπειρη παίκτρια) είχα φύγει επειδή μιλούσα πολύ...
Καθόλου δεν αντιστρέφω όσα είπες Catalyst, εξέφρασα τις απορίες μου (όπως κι άλλοι) για το πώς ήσουν τόσο σίγουρος για την ενοχή της Μαρίας. Τα σχόλιά μου για τη χτεσινή ψηφοφορία είναι οτι η Μαρία αγχώθηκε τόσο ώστε να κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Αν ήταν δολοφόνος, όπως είπε κι η Φοίβη, δε θα ήταν πιο έτοιμη να αντιδράσει πιο ήρεμα; Για το φαντασμένο πραγματικά δεν ξέρω, μάλλον την πλήρωσε λόγω εμπειρίας, ας ελπίσουμε κάποιος να τον ξαναφέρει για να καταλάβουμε τι ρόλο βαράει.
Έγινε στο προηγούμενο παλέρμο που ο δολοφόνος wild_boy βγήκε απ' τον πρώτο γύρο (στην παράταση αν θυμάμαι καλά), με τους συνδολοφόνους του να παρακολουθούν ανήμποροι. Να τονίσω ότι και εκεί είχα πιαστεί από ένα ψαρωτικό πρώτο ποστ του wild_boy κι άρχισα να τον υποπτεύομαι. Κάτι ανάλογο κάνω και τώρα.Μακάρι να είναι αυτό που λες, αλλά ειλικρινά σε πόσα Παλέρμο έχεις δει να γίνεται αυτό; Από το καλημέρα δλδ να βρίσκουμε δολοφόνο! Ή οι δολοφόνοι είναι όλοι καινούργιοι και δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν και καρφώνονται ή έχουν έναν καλό παίχτη με το μέρος τους που κινεί τα νήματα με περισσότερη ευκολία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.