12-10-11

06:31
Ok.. Δε διαφωνώ μαζί σου. Αλλά το μετάνιωσα όταν έμαθα πως είσαι πολίτης.. Ξερω ότι εισαι δυνατό φύλλο όπως και από το προηγουμενο Παλέρμο και με την π΄ρωτη ευκαιρία που θα έχω τη σωατή κάρτα θα σε επαναφέρω.. Επειδή εγώ θέλω να συνεργαστούμε θα ήθελα λίγο τα ποστ μου να τα κοιτάς πιο βαθιά.Καλησπέρα. Συγνώμη που άργησα αλλά σήμερα ήταν πολύ φορτωμένη η μέρα μου. (και όπως όλες οι μέρες μου, βλέπετε δεν είναι καλοκαίρι και έχω να διαβάσω για φροντιστήριο, πανεπιστήμιο και ιδιαίτερα)
Τώρα έχετε κατα νου πως είμαι αθώος. Αν και είστε ανόητοι και με διώξατε με ηλίθιες προφάσεις όπως αυτή του τάσου πως μπήκα δολοφόνησα έγραψα ποστ και βγήκα θα προσπαθήσω να βοηθήσω με το τελευταίο μου ποστ.
Έχετε επίσης κατα νου οτί διώχνοντας με με διώξατε δύο φορές, και πως τα θύματα των δολοφόνων ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ δεν επιδέχονται ανάσταση σώματος και ψυχής.
Ύποπτοι είναι για μένα:
ΤΑΣΟΣ
Σίγουρα αθώοι είναι οι :
blue_butterfly
intifada
Ενας πολιτης συμφωνα με τα λογια του παρελθόντος...Θέλω να ρωτήσω κάτι.. Οι πιθανότητα που έδωσες την εβγαλες εσύ ή την έβαλες έτσι στο άκυρο;;Όσο και αν κάποιοι παίχτες όπως η Δράμα ο ιντιμέντια και η Τσικίτα προσπάθησαν να με εξοντώσουν δεν τα κατάφεραν.
Ξαναγύρισα και η γη θα τρέμει.
Λοιπόν να μην τα πολυλογώ. Ιντιμέντια και Δράμα είναι δολοφόνοι κατά 67.32451%
Αύριο θα ποστάρω και τους λόγους. Μέχρι τότε η Τσιουάουα να με προσέχει γιατί το λάγνο βλέμμα μου την παρακολουθεί...
Και τώρα θα δώσω την ψήφου διότι σήμερα έχω μάθημα 6:30-8:30 και μάλλον θα πάω και στο νοσοκομειο να κάνω μια χειρουργική επέμβαση. Για το λόγο αυτό δίνω την ψήφο μου στη Drama Priznesin
Την υποπτεύθηκα διότι σε ένα ποστ της έχει αναφέρει πως μέχρι τωρα έχουν φύγει 4 πολίτες.. Ή πέφτω πάλι έξω όπως και με τον Ντεμ ή έχεις κάποιο ρόλο που μπορεις να ξερεις ποιοι είναι πολίτες και ποιοι όχι... Σημερα μάλλον θα μασήσω δάφνη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.