λοιπόν θα αναλύσω λίγο την γνώμη μου για όλους τους παίκτες...
Kwstac
Τάσος97:======= από την αρχή μου φαινόταν και μου φαίνεται αθώος ... με προβλημάτισε όμως που αλλαξε τόσο απότομα ψήφο προς demlogic ο οποίος είναι αθώος .. τι να πω μάλλον έπεσε σε παγίδα και επηρεάστηκε από το γεγονός ότι δεν μιλούσε πολύ ... το ίδιο συνέβη και σε εμένα..
Σπυρακος (^^)====== είναι αθώος δεν τίθεται θέμα συζήτησης ... πρέπει να εκμεταλευτεί αυτό το γεγονός για να μας βοηθήσει....
Tsiyo =====είναι από μόνη της μια ίντρικα.. :-Ρ σε μαρκαρω ως ύποπτο
... ΥΠΟΠΤΟΣ 1...
blue_butterfly===== δεν ξέρω για εσένα πετάγεσαι από το πουθενά σαν να κυλούν όλα φυσιολογικά
... ΥΠΟΤΠΟΣ 2...
Drama Prinzessin ==== μου έχεις δώσει δείγματα ενοχής αλλά όχι τόσα όσο καποιοι κάποιοι προς το παρων δεν είσαι στους top υποπτους..
Johnnaousa====== δεν ξέρω για σένα δεν συμμετέχεις και πολύ αλλά από την ψηφοφορία δεν μου φαίνεσαι και τοσο πολύ για δολοφόνο...
Χαρουλιτα==== εσύ είσαι πολύ ύποπτη για τους λόγους που έχω αναφέρει σε προηγούμενα post μου..
...ΥΠΟΠΤΟΣ 3...
maria775m ==== δεν μου έχεις δώσει δείγματα δολοφόνου.. δεν συμμετέχεις όμως πολύ και αυτό με προβληματίζει

emily 6==== πιστεύω ότι είσαι αθώα δεν μου έχεις δείξει σημάδια δολοφόνου .. δεν συμμετέχεις και εσύ πολύ όμως .. οπότε ισχύει ότι ισχύει και για τη μαρία
vassilis497==== μου φαίνεσαι λίγο ύποπτος και το γεγονός ότι δεν συμμετέχεις πολύ με ανησυχεί .. σε ψήφισα για να δω πωσ θα αντιδράσης και ούτε καν μίλισες δεν είσαι ύποπτος αλλά αν δεν συμμετέχεις περισσότερο θα σε ψηφίσω διότι είσαι ανενεργός..
Ούρσακ==== πιστεύω ΄τοι είσαι ύποπτος ..
...ΥΠΟΠΤΟΣ 4...
fantasmenos == δεν ξέρω για εσένα .. μακάρι να είσαι δολοφόνος γιατί θα έχω ενοχές που σε ψήφισα ... αν είσαι πολίτης συγνώμη για την ψήφο μου ..
Johnnaousa
[Demlogic] - Φάντασμα=== έλπιζω να σε επαναφέρει κάποιος στο παιχνίδι και να συμμετέχεις περισσότερο για να μας βοηθήσεις αφόυ ξέρουμε ότι είσαι πολίτης σε ψήφισα μόνο και μόνο γιατί δεν συμμετέχεις καταλαβαίνω ότι έχεις διάβασμα άλλα δεν μπορώ να κάνω και αλλώς..
αυτά από εμένα....
δεν έγραψα για τον kwsta== δεν μου έχει δείξει πολλά σημάδια ενοχής ... τουλάχιστον όχι τόσα ώστε να τον ψηφίσω
με προβληματίζει βέβαι που δρα παρορμητικά ακολουθώντας το πλήθος αλλά είανι αρχάριος δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς..