Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ ζηλεύω; Εσύ ζηλεύεις. Ντεμάκοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Έλα αφού ξερεις πως σ'αγαπώ Μπορεί κάποιος να βγάλει μια λίστα με το πόσα μηνύματα έχει γράψει ο καθένας μας;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Έλα αφού ξερεις πως σ'αγαπώ Μπορεί κάποιος να βγάλει μια λίστα με το πόσα μηνύματα έχει γράψει ο καθένας μας;;
Και εγω σ' αγαπαω Ειναι πολυ ευκολο να δεις τη λιστα με τα μηνυματα, θα πας στη λιστα με τα παιχνιδια του παλερμο και θα πατησεις πανω στα μηνυματα που λεει πως εχει αυτο το θεμα και θα τα δεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Tsiyo 140
Τάσος97 138
Himela 109
blue_butterfly 58
Χαρουλιτα 52
dannaros 45
Demlogic 40
Johnnaousa 38
Drama Prinzessin 38
Ούρσακ 37
intifada 33
Kwstac 28
maria775m 24
emily 6 19
fantasmenos 10
z0itCa 6
vassilis497 4
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι... άμα έχεις όρεξη για παιχνίδι, βρες τον κωδικό !!!τι ειναι αυτο και εχω 19??? σχολια??
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
τώρα κατάλαβα γιατί έκανες τις μαλ@κίες με τις προφυλακίσεις. για να μιλάς πιο πολύΕΕ νταξειι τι να λεμε τωρααα 163 μηνυματαααα
Θα τα ξαναπούμε!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.