11-10-11

15:35
αντι να προσπαθισεις να μου αλαξεις γνωμη πεζεις αμυντικα και με ψηφιζεις ετσι στο ακυρο .... μηπως επιασα λαυρακι και δεν ξερεις τι να κανεις οποτε από πανικό με ψηφίζεις???βρε οσο κοιμομουνα με θαυατε? χαχαχαχα νομιζω πως ξερω ποιος ειναι ο δολοφονοοοοος........!!! αλλαζω την ψηφο μου και ψηφιζω Indifanta ! απλα προσεξτε τι ψηφιζεται γιατι μερικοι - ες εχουν καλυτερα χαρισματα απο τους δολοφονους !!
)))) οποτε μια ευκερια σας να ξαναπαιξετε βασιζεται σε αυτους!..... if you know what i mean!
Α! και επιπλεον θυμηθειτε τον σκοπο του παιχνιδιουυυ!!.....να κερδισουν οι πολιτες ή οι δολοφονοι!.......![]()
εσύ για δολοφόνος μου φαίνεσαι.. δρας πολύ ύπουλα ... πεταγεσαι από το πουθενά και ψηφίζεις τον τασο που προσωπικα νομίζω οτι ειναι πολιτης και εκτος αφτου δεν συμμετεχεις και πολύ για να μπορεις να σχηματισεις μια καλή εικόνα για τον παίχτη... οπότε μάλλον είσαι σίγουρος για αυτό που κάνεις... μου φενεται πως αρχίζω και διελευκανω το εγλημα..Ψηφίζω Τασο97 επειδή είναι λίγο επιθετικός και γενικά μου φαίνεται λίγο κάπως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.