Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ επιθετική εισαι εναντίον τουMε ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΤΟΣΙΜΠΑΑΑ Himela ζιτω αδεια να τον σκοτωσω και εγωωωωω!!! :ΡΡΡΡΡ
Δεν υπαρχουν μονο δολοφονοι στο παιχνιδιι!! διαβασε και τις αλλες καρτες!! κασπερ το φαντασματακι εγινες τωρα! ^^ οποτε να εισαι καλος μπας και σου δωθει καμια ευκερια!!!
Κλεοπάτρα έχεις εν μέρει δικιο...Ψηφίζω την Tsiyo, δείχνει υπερβολικά ενθουσιασμένη και με ανησυχεί κάπως αυτό.
Ίσως να πήρε κακό ρόλο και το πήρε πάνω της...
Αυτες οι ψηφοι που δικιολογια εχουν ψηφιζω ετσι επειδη εχει αβαταρ το ταδε ΒΡΩΜΑΝΕΕγω ψηφιζω Drama Prinzessin γιατι εχει ωραιο avatar
1η αλλαγη...αλλαζω την ψηφο μου και ψηφιζω την κλεοπατρα! (οντως πρωτη φορα παιζω απο ιντερνετ και εχω ενθουσιαστει) ---> Drama Prinzcessin νομιζω το εγραψα σωστα!
Νομίζω πως κάνεις απλή παρέμβαση για να σώσεις τη χαρουλιτα που ισως ειναι συνεργος σουχαρουλιτα δρας πολυ παρορμητικα πιστευω οτι καποιος σου υποκινει τις ψηφους τι να πω ...
Μα φυσικα. Απο την αρχη βλεπω καπως σα να προσπαθεις να παρασυρεις και να βοηθεισεις ετσι την Τσιγιο. Δηλαδη κοιτα λιγο στην αρχη της λες, προσεξε εκεινο προσεξε το αλλο.πρωτον ειναι ο intifada
δευτερον μπορεις να μου πεις από που βγαζεις αυτο το συμπέρασμα?
Τι σας έπιασε με την Drama Prinzcessin; Άντε μιας και δεν εχω λογο ακομα να ψηφισω καποιον συγκεκριμενο ψηφιζω Drama Prinzcessin
Αυτο! Στο Προηγουμενο παλερμο συμμετειχε πααααααρα πολυ και ειχε ξεσκεπασει πολλους Δολοφονους.. Που εισαι Ντεμ τωρα;;demlogic δεν σε βλεπω να συμμετεχεις και πολυ γιατι? επειδη κοιταξα και τα προηγουμενα παλερμο περιμενα περισσοτερη συμμετοχη απο εσενα μιας και εισαι εμπιρος παιχτης..
Οκ. Ναι δεχομαι την αποψη σου και σε πιστευω. Αλλα δεν ειμαι μαφιοζος!!!Ψηφίζω από τώρα γιατί αύριο θα λείπω σχεδόν όλη μέρα, οπότε μπορεί και να μην μπω καθόλου!!
Ποιόν να ψηφίσω;;; Χμμμ... δεν θέλω να πω και τελείως στην τύχη!!
Λοιπόν θα ψηφίσω τον Tάσο97 ακριβώς γιατί από την αρχή του παιχνιδιού το φωνάζει: "Δεν είμαι δολοφόνος"
Βέβαια αυτό θα μπορούσε να είναι και θέμα στρατηγικής (τι σκέφτομαι βραδιάτικα;; ) δηλαδή να λέει "δεν είμαι" ακριβώς για να νομίσουμε (εμείς οι αθώοι πολίτες ) ότι είναι, ενώ στην ουσία δεν είναι!!
Καλά τα έγραψα κάπως μπερδεμένα αλλα τι να κάνουμε;; Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Αχα! Τωρα και καλα αλληλοψηφιζεστε;;; Καλα ρε για χαζα μας περνατε;;;ενα λεπτο .. συμπολιτες μου παρατηρηστε κατι
και στις δυο ψηφοφοριες tsiyo και σπυρακος ψηφιζουν ακριβως τα ιδια ατομα σαν να ειναι σιγουροι ο ενας για τον αλλον
μαλιστα στην δευτερη ψηφοφορια ο σπυρακος αλαζει ψηφο αμεσως μολις αλαξε και η τσιγιο
πιστευω πως ειναι μια καλη αποδειξη για την ενοχη σας και επειδη πιστευω πως ειμαι πολιτιμος για τους δολοφονους και οτι μπορει να με δολοφωνησουν ψηφιζω απο τωρα tsiyo
Μαλιστα.. Κι εσυ στη Τσιγιο..Βλέπω ψηφίσατε ξαφνικά τρία άτομα Drama Que...εεεεεεεεε prinzzz ηθελα να πω :-P ΧΑ! πουλάκια μου.
η αυτή ειναι ψήφος αποπλάνησης και η Drama ειναι συνεργός σας και στην συνέχεια θα αλλάξετε την ψήφο.
Ή απλά χτυπάτε drama και αμα δείτε οτι δεν ψηφίζετε απο άλλους το αλλάζετε.
Οπότε για μένα ύποπτοι οι Tsiyo, Spyrakos, Xaroulita
ψηφίζω τον Tsiyo για τωρα
Ή μας ο παιζεις και καλα μπερδεμενη για να σκοτωνεις οποιον θεςΘα τρελαθώ. Είμαι πιο μπερδεμένη από πριν (από τον <<πρώτο>> γύρο). Δεν ξεέρω καθόλου ποιον να ψηφίσω. Έχω χάσει εντελώς τον μπούσουλα....
Μήπως είχα δίκιο όταν είπα πώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τίποτα από αυτά που δηλώνουν οι συμπαίκτες μας? ( ή είμαι λίγο αργή?)
Θα παρακαλουσα να το γραφετε στα ελληνικα το ονομα μου.. Ειμαι επιθετικος ακριβως για το λογο οτι εχω εκνευριστει! Μου το παιζουν ολοι αθωοι, αν και μερικοι εχουν ηδη καρφωθει.Ψηφίζω Tasos97 και βλέπουμε. Μου φαίνεται αδικαιολόγητα επιθετικός. Και η tsiyio το πάει για εκεί αλλά μάλλον είναι ο ενθουσιασμός του πρώτου παιχνιδιού.
Τώρα κατσε. Θες να μας πεις πως εισαι ο γιατρος;; Ή πηρες την καρτα (τυμβωρυχια αν θυμαμαι καλα) που σε επαναφερει στο παιχνιδι.βρε οσο κοιμομουνα με θαυατε? χαχαχαχα νομιζω πως ξερω ποιος ειναι ο δολοφονοοοοος ........!!! αλλαζω την ψηφο μου και ψηφιζω Indifanta ! απλα προσεξτε τι ψηφιζεται γιατι μερικοι - ες εχουν καλυτερα χαρισματα απο τους δολοφονους !! )))) οποτε μια ευκερια σας να ξαναπαιξετε βασιζεται σε αυτους!..... if you know what i mean!
Α! και επιπλεον θυμηθειτε τον σκοπο του παιχνιδιουυυ!!.....να κερδισουν οι πολιτες ή οι δολοφονοι!.......
Οκ κι εγω αλλαζω σε οποιον θελω. Αιτιολογησε!Αλλάζω την ψήφο μου ------> tasos97
Θα το σχολιασω στο τελος.Μια νέα μέρα ξημέρωσε, και οι κάτοικοι του χωριού μας μαζευτήκαν πάλι στην πλατεία τους... Όμως από την προηγούμενη νύχτα βρέθηκαν τα παρακάτω πτώματα
Κανένα πτώμα δεν βρέθηκε
Κοιτα κι εσυ το τελος.Η' οι μαφιόζοι κοιμούνται η' ο γιατρός είναι καλοοοοοοος
Λοιπον, από ότι φαινεται οι μαφιοζοι ξερουν πολυ καλα τι κανουν. Σε λενε: Για ποιο λογο ειναι μπερδεμενοι ολοι; Επειδη δε συμμετεχουν ολοι αρα υπαρχει περιπτωση οι μαφιοζοι να μην εχουν μπει καν στο iSchool και να δουν το ρολο τους. Ωραιο σκεπτικο αλλα το ανακαλυψαμε. Αρα αν σκεφτουμε κατι τετοιο αμεσως σκεφτομαστε πως οι μαφιοζοι ειναι κατι παραπανω απο εμπειροι. Demlogic έρχεται από το μυαλό μου. Επίσης, η Τσιγιο και η Ιντιφαντα αλλαζουν ψηφους και αλληλοψηφιζονται αλλα οκ την ξερουμε αυτη την τακτικη και απο τα άλλα Παλέρμο!
Μια συμβουλη προς ΟΛΟΥΣ!!!!
Να μην κοντραριζεστε με ΚΑΝΕΝΑΝ διοτι θα βρουν πατημα οι Μαφιοζοι να σκοτωσουν αυτον που κοντραριζεστε ή αυτον που κοντραριζεται μαζί σας. Και μετα θα πεσουν ολοι πανω σας και θα τρεχετε και δε θα φτανετε. Κι αντε ριχνε τα ταρω.
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Για να μαζευομαστε...
Καμιά καρτούλα θα παιχτεί; Τι τις κρατάτε, μαζί σας θα τις πάρετε;
Ψηφοφορία Τρίτης 11 Οκτωβρίου
- Kwstac
- intifada --->>> Tsiyo
- maria_lulu
- Τάσος97
- Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo
- Tsiyo --->>> --->>> Τάσος97
- Demlogic --->>> Tsiyo
- blue_butterfly
- Drama Prinzessin --->>> Tsiyo
- Johnnaousa --->>> maria775m
- papaki93
- Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin
- maria775m --->>> Τάσος97
- emily 6 --->>> vassilis497
- vassilis497 --->>> Τάσος97
- Aristos14
- Ούρσακ
- Tsiyo 4 ψήφοι
- Τάσος97 3 ψήφοι
- Drama Prinzessin 1 ψήφος
- maria775m 1 ψήφος
- vassilis497 1 ψήφος
[fantasmenos] - Φάντασμα
Απουσίες:
[FONT="]Kwstac[/FONT] #1
[FONT="]maria_lulu[/FONT] #1
[FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1
[FONT="]papaki93[/FONT] #1
[FONT="]Aristos14[/FONT] #1
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για αλλη μια φορα πρεπει να πουμε πως πρεπει να νικησουν Η' οι δολοφονοι Η' οι πολιτες!.....
Απορω ομως γιατι ψηφιζεται ακυρους μονο και μονο επειδη ειναι και καλα επιθετικοι ενω σκοπος μας ειναι να νικησει η ομαδα μας!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ααα το σωστο να λεγεται...
Οχι επειδη εδω μεσα, καποιοι την εχουν βρει δολοφονοι, να μην παραδιδονται και μαθηματα ηθικης...
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι επειδή κι η ΣΕ έχει ψυχή () θέλω να γκρινιάξω: γιατί δηλώνετε συμμετοχή αφού δε θέλετε να παίξετε; Αναφέρομαι στους papaki93, maria_lulu και aristos14 που πάνε σήμερα για αποχώρηση από το παιχνίδι αν δεν ψηφίσουν ως τις 20:00.
βγαλτο απο μεσα σου!!! :Ρ
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Kwstac
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Καλα ρε με δουλευεις;; Με ψηφιζεις επειδη και καλα εχω βαλει λαθος ατομο στο ματι;; τι να πω..οκ ψηφιζω taso97 γιατι πολυ απλα εχετε βαλει λαθος ατομο στο ματι...και δεν γινομε επιθετικη! ο φαντασμενος ηταν λιγο επιθετικος μαζι μου απλα!.......!
Ψηφίζω Τασο97 επειδή είναι λίγο επιθετικός και γενικά μου φαίνεται λίγο κάπως...
φφφφφφφφφφ.. εκνευριζομαι.... δε θα προλαβω να ριξω και τα ταρω...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.