σιγά ρε doctor house... τώρα θες να μας πεις ότι είσαι γιατρός?..βασικα οντως και εμενα αμα με δολοφωνησουν....κριμα αυτος που ξεφυγε χτες!....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπαααα δεν σας λεω! αλλα! μπορει να εισαι καλυτερος γιατρος εσυ!σιγά ρε doctor house... τώρα θες να μας πεις ότι είσαι γιατρός?..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwstac
Νεοφερμένος
Καλα ρε με δουλευεις;; Με ψηφιζεις επειδη και καλα εχω βαλει λαθος ατομο στο ματι;; τι να πω..
φφφφφφφφφφ.. εκνευριζομαι.... δε θα προλαβω να ριξω και τα ταρω...
Χμμμ.. νομίζω ότι κάτι θέλεις να μου πείς με το τελευταίο.. πιστεύω να το έκλαβα σωστά και να μην το μετανιώσω.. για αρχή βγάζω την ψήφο μου απο τον τάσο.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
καταλαβες... παντως αν θες να βγαλεις την ψηφο σου δε γινεται πρεπει να αλλαξεις την ψηφο σουΧμμμ.. νομίζω ότι κάτι θέλεις να μου πείς με το τελευταίο.. πιστεύω να το έκλαβα σωστά και να μην το μετανιώσω.. για αρχή βγάζω την ψήφο μου απο τον τάσο.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μπορείς να την βγάλεις, μόνο να την αλλάξεις. η ψήφος μένει στον τάσος97Χμμμ.. νομίζω ότι κάτι θέλεις να μου πείς με το τελευταίο.. πιστεύω να το έκλαβα σωστά και να μην το μετανιώσω.. για αρχή βγάζω την ψήφο μου απο τον τάσο.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην με κατηγορειται που αλλαζω ψηφους απλα προσπαθω να ψυχολογησω κυριως ατομα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
εγω μαλλον πρεπει να ριξω τα ταρω!!! ταιριαζουν στον χαρακτηρα μου!......ουτως η αλλως με σκοτωνετε οποτε !
ασχετο: Αν ξερεις πραγματικα θελω να τα πεις και σε εμενα!!!
ΝαιΓια να πεθάνεις;
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
- Kwstac --->>> Τάσος97
- intifada --->>> Tsiyo
- maria_lulu
- Τάσος97
- Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo
- Tsiyo --->>> --->>> Ούρσακ
- Demlogic --->>> Tsiyo
- blue_butterfly
- Drama Prinzessin --->>> Tsiyo
- Johnnaousa --->>> maria775m
- papaki93
- Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin
- maria775m --->>> Τάσος97
- emily 6 --->>> vassilis497
- vassilis497 --->>> Τάσος97
- Aristos14
- Ούρσακ
- Tsiyo 4 ψήφοι
- Τάσος97 3 ψήφοι
- Drama Prinzessin 1 ψήφος
- maria775m 1 ψήφος
- vassilis497 1 ψήφος
- Ούρσακ 1 ψήφος
[fantasmenos] - Φάντασμα
Απουσίες:
[FONT="]Kwstac[/FONT] #1
[FONT="]maria_lulu[/FONT] #1
[FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1
[FONT="]papaki93[/FONT] #1
[FONT="]Aristos14[/FONT] #1
Kwstac
Νεοφερμένος
2) Αφου δεν μπορω να βγαλω την ψηφο μου αλλιως, παρα μονο αν ξανα ψηφισω, και επειδη ειναι αρχη ακομα και δεν εχω μια πληρη εικονα για τους συμπαικτες μου, ψηφιζω τυχαια καποιον που δεν κινδυνευει άμμεσα, ωστε να εξασφαλισω την διαγραφη του ψηφου μου απο τον τασο. Για αυτο λοιπον ψηφιζω χαρουλιτα.
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
1) με την αποχώρηση δεν μαθαίνεις κανέναν ρόλο, μόνο αν βγει ο παίκτης εκτός παιχνιδιού, με την τυμβωρυχία ή με απουσίες.θα μαθεις οτι πραγματικα δεν ειμαι αυτο που νομιζες ή πιστευες οτι νομιζες.
2) Για αυτο λοιπον ψηφιζω χαρουλιτα.
2) πιο έντονα τα γράμματα του ονόματος που ψηφίζεις και με άλλο χρώμα ώστε να φαίνεται...
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
- Kwstac --->>> Χαρουλίτα
- intifada --->>> Tsiyo
- maria_lulu
- Τάσος97
- Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo
- Tsiyo --->>> --->>> Ούρσακ
- Demlogic --->>> Tsiyo
- blue_butterfly
- Drama Prinzessin --->>> Tsiyo
- Johnnaousa --->>> maria775m
- papaki93
- Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin
- maria775m --->>> Τάσος97
- emily 6 --->>> vassilis497
- vassilis497 --->>> Τάσος97
- Aristos14
- Ούρσακ
- Tsiyo 4 ψήφοι
- Τάσος97 3 ψήφοι
- Drama Prinzessin 1 ψήφος
- maria775m 1 ψήφος
- vassilis497 1 ψήφος
- Ούρσακ 1 ψήφος
- Χαρουλίτα 1 ψήφος
[fantasmenos] - Φάντασμα
Απουσίες:
[FONT="]Kwstac[/FONT] #1
[FONT="]maria_lulu[/FONT] #1
[FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1
[FONT="]papaki93[/FONT] #1
[FONT="]Aristos14[/FONT] #1
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
γιατι πολυ απλα εψαχναν κυριε τασο!....τουλαχιστον σου δινω την ευκερια να παιξεις λιγο παραπανω! :)
δε σε καταλαβαινω.. αν μπορεις και θες εξηγησε μου αυτο που ειναι μαυρισμενο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.