Γκουντ ίβνινγκ κιντζ, μπόιζ, γκερλζ, τζεντλμεν πιγκζ εντ σαμ μπίτσιζ.
Τώρα μπήκα και ήρθε η ώρα να μιλήσω.
Ο Τασούλης φαίνεται ΜΑΛΛΟΝ για πολίτης που του αρέσει να τρώγεται με τα ρούχα του και να προσπαθεί να ψαρέψει πολίτες ή δολοφόνος με άγνοια κινδύνου. Προς το παρόν θεωρώ ότι είναι το πρώτο.
Η Τοσίγιο στο άσχετο ψηφίζει εμένα και μετά χωρίς να τη ρωτήσει κανείς λέει κάτι περίεργα για να δικαιολογήσει τη ψήφο της. Ερασιτέχνης δολοφόνα και εκνευριστική. Μάλλον οι δολοφοόνοι θέλουν να βγάλουν τον καλύτερο παίχτη του παιχνιδιού γιατί φοβούνται ότι ο Σέρλοκ Χόλμς (εγώ δηλαδή) θα τους ξεσκεπάσει. Το μέλος έμιλι ναμπερ 6 με ψήφισε ακολουθώντας το ρεύμα, θεωρώ όμως ότι είναι πολύ βλακώδες να κάνει κάτι τέτοιο ένας δολοφόνος όσο άσχετος και να είναι, οπότενες την συγχωρώ αλλά θα την προσέχει το λάγνο μου μάτι ιδιαιτέρως από εδώ και πέρα
Ο Ορχάν στην αρχή με ξένισε αλλά δεν μου κάνει για δολοφόνος επειδή ξέρω ότι ποτέ σχεδόν δεν βγαίνει δολοφόνος στην πρώτη ψηφοφορία. Δεν τον θεωρώ αθώο αλλά πιστεύω ότι βρίσκεται δολοφόνος ανάμεσα σε αυτούς που τον ψήφισαν.
Οπότε μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα οι εξής:
1. Τοσίγιο
2. Σπυρέτος
3. Δράμα
4. 775 μέτρα
Ψηφίζω Τοσίγιο με επιφύλαξη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.