Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ναι.. αντε πανε να μιλησεις με τους συν-μαφιοζους σουαυτοι ειναι διεστραμενοι! επιπλεον δεν πανε για καφε!!! εγω παωω!!! καλα να περασετε και τα λεμε σε λιγη ωριτσαααααα! βρεχει και εξω στο παλερμο γαμωτο...χαλασε και η ομπρελα μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψηφοφορία
- Kwstac
- intifada
- maria_lulu
- Τάσος97
- Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ
- Tsiyo --->>> fantasmenos
- Demlogic --->>> intifada
- blue_butterfly
- Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ
- Johnnaousa
- papaki93
- Margaux
- maria775m --->>> Ούρσακ
- emily 6 --->>> fantasmenos
- vassilis497--->>> Margaux
- fantasmenos
- Aristos14
- Ούρσακ
- Ούρσακ 3 ψήφοι
- fantasmenos 2 ψήφοι
- intifada 1 ψήφος
- Margaux 1ψήφος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
αφου δεν μπαινει κανενας... με καποιον πρεπει να τσακωθω για να καταλαβω καπως την ταυτοτητα τουΤάσο μωρό μου πήρες πολλή φόρα, χαλάρωσε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
αφου δεν μπαινει κανενας... με καποιον πρεπει να τσακωθω για να καταλαβω καπως την ταυτοτητα του
Αααα ρε σαινιι
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
βλεπεις... πφφφ πλησιαζει και η ωρα ψηφοφοριαςΑααα ρε σαινιι
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Πφφ εχω αμφιβολίες για το τι θα ψηφίσω...
βλεπεις... πφφφ πλησιαζει και η ωρα ψηφοφοριας
Ψηφιστε οτι να ναι στην τυχη καλυτερα
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
κι εγωΠφφ εχω αμφιβολίες για το τι θα ψηφίσω...
καταλαβα.. τι καταστρωνεται δολοφονοι;;;χμμμμ ωραιος ο καφες!!!
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα μπήκα και ήρθε η ώρα να μιλήσω.
Ο Τασούλης φαίνεται ΜΑΛΛΟΝ για πολίτης που του αρέσει να τρώγεται με τα ρούχα του και να προσπαθεί να ψαρέψει πολίτες ή δολοφόνος με άγνοια κινδύνου. Προς το παρόν θεωρώ ότι είναι το πρώτο.
Η Τοσίγιο στο άσχετο ψηφίζει εμένα και μετά χωρίς να τη ρωτήσει κανείς λέει κάτι περίεργα για να δικαιολογήσει τη ψήφο της. Ερασιτέχνης δολοφόνα και εκνευριστική. Μάλλον οι δολοφοόνοι θέλουν να βγάλουν τον καλύτερο παίχτη του παιχνιδιού γιατί φοβούνται ότι ο Σέρλοκ Χόλμς (εγώ δηλαδή) θα τους ξεσκεπάσει. Το μέλος έμιλι ναμπερ 6 με ψήφισε ακολουθώντας το ρεύμα, θεωρώ όμως ότι είναι πολύ βλακώδες να κάνει κάτι τέτοιο ένας δολοφόνος όσο άσχετος και να είναι, οπότενες την συγχωρώ αλλά θα την προσέχει το λάγνο μου μάτι ιδιαιτέρως από εδώ και πέρα
Ο Ορχάν στην αρχή με ξένισε αλλά δεν μου κάνει για δολοφόνος επειδή ξέρω ότι ποτέ σχεδόν δεν βγαίνει δολοφόνος στην πρώτη ψηφοφορία. Δεν τον θεωρώ αθώο αλλά πιστεύω ότι βρίσκεται δολοφόνος ανάμεσα σε αυτούς που τον ψήφισαν.
Οπότε μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα οι εξής:
1. Τοσίγιο
2. Σπυρέτος
3. Δράμα
4. 775 μέτρα
Ψηφίζω Τοσίγιο με επιφύλαξη
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
καλως τον! Κι εγω αυτα πιστευω για την τσιγιο.. Ειναι λιγο μεχρι να μπουν τα μαφιοζακια και να την καθοδηγησουν.Γκουντ ίβνινγκ κιντζ, μπόιζ, γκερλζ, τζεντλμεν πιγκζ εντ σαμ μπίτσιζ.
Τώρα μπήκα και ήρθε η ώρα να μιλήσω.
Ο Τασούλης φαίνεται ΜΑΛΛΟΝ για πολίτης που του αρέσει να τρώγεται με τα ρούχα του και να προσπαθεί να ψαρέψει πολίτες ή δολοφόνος με άγνοια κινδύνου. Προς το παρόν θεωρώ ότι είναι το πρώτο.
Η Τοσίγιο στο άσχετο ψηφίζει εμένα και μετά χωρίς να τη ρωτήσει κανείς λέει κάτι περίεργα για να δικαιολογήσει τη ψήφο της. Ερασιτέχνης δολοφόνα και εκνευριστική. Μάλλον οι δολοφοόνοι θέλουν να βγάλουν τον καλύτερο παίχτη του παιχνιδιού γιατί φοβούνται ότι ο Σέρλοκ Χόλμς (εγώ δηλαδή) θα τους ξεσκεπάσει. Το μέλος έμιλι ναμπερ 6 με ψήφισε ακολουθώντας το ρεύμα, θεωρώ όμως ότι είναι πολύ βλακώδες να κάνει κάτι τέτοιο ένας δολοφόνος όσο άσχετος και να είναι, οπότενες την συγχωρώ αλλά θα την προσέχει το λάγνο μου μάτι ιδιαιτέρως από εδώ και πέρα
Ο Ορχάν στην αρχή με ξένισε αλλά δεν μου κάνει για δολοφόνος επειδή ξέρω ότι ποτέ σχεδόν δεν βγαίνει δολοφόνος στην πρώτη ψηφοφορία. Δεν τον θεωρώ αθώο αλλά πιστεύω ότι βρίσκεται δολοφόνος ανάμεσα σε αυτούς που τον ψήφισαν.
Οπότε μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα οι εξής:
1. Τοσίγιο
2. Σπυρέτος
3. Δράμα
4. 775 μέτρα
Ψηφίζω Τοσίγιο με επιφύλαξη
χαχαχαχαχαχαχαχα γαμαει το παιχνιδιιι!
Ναιι
Εγώ ψηφίζω Tsiyo
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα φαινομενα απατουν!!! ........... μπορει να ενεργω οπως ενας παιχτης στο ποκερ που δεν εχει ουτε καν επαφη και τα παιζει ολα για την μπλοφα! ....νομιζω φαντασμενε μου γραφοντας ολα αυτα και ριχνοντας τα σε ολους τους αλλους καλα εκανα και σε ψηφισα! μυγιαστηκες πολυ ασχημα!
Ψηφοφορία
- Kwstac
- intifada
- maria_lulu
- Τάσος97 --->>> Tsiyo
- Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ
- Tsiyo --->>> fantasmenos
- Demlogic --->>> intifada
- blue_butterfly
- Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ
- Johnnaousa
- papaki93
- Margaux
- maria775m --->>> Ούρσακ
- emily 6 --->>> fantasmenos
- vassilis497--->>> Margaux
- fantasmenos --->>> Tsiyo
- Aristos14
- Ούρσακ
- Ούρσακ 3 ψήφοι
- fantasmenos 2 ψήφοι
- Tsiyo 2 ψήφοι
- intifada 1 ψήφος
- Margaux 1 ψήφος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;
καρατυχαια!! επειδη δεν μπορουσα να αποφασισω λεω στην αδερφη μου πες μου εναν αριθμο απο το 1 εως το 18 και μου πε το 16!!! ο αριθμος 16 ηταν ο φαντασμενος οποτε.....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.