Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Muxu Su έγραψε: #61 09-10-11 21:23 χαχα παιδιαα συγκεντρωθητε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #62 09-10-11 21:23 ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:24 Η blue_butterfly: #63 09-10-11 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: γιατι; θα βαλεις τους φιλους σου τους μαφιοζους να με καθαρισουν; Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Ο Σπυρακος (^^): #64 09-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Ωπαα τηςς;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #65 09-10-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.250 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:36 Η Himela έγραψε: #66 09-10-11 21:36 Παιδάκια ας επανέλθουμε στο παιχνίδι πλζ χωρίς πολλά μηνύματα καφετέριας! Αύριο Δευτέρα 10/10 δεν θα γίνει δολοφονία το μεσημέρι. Ψηφίστε ως τις 20:00 το βράδυ τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:37 Η blue_butterfly: #67 09-10-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #68 09-10-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Click για ανάπτυξη... καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η blue_butterfly: #69 09-10-11 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχα παιδιαα συγκεντρωθητε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Ο Τάσος97 έγραψε: #62 09-10-11 21:23 ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:24 Η blue_butterfly: #63 09-10-11 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: γιατι; θα βαλεις τους φιλους σου τους μαφιοζους να με καθαρισουν; Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Ο Σπυρακος (^^): #64 09-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Ωπαα τηςς;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #65 09-10-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.250 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:36 Η Himela έγραψε: #66 09-10-11 21:36 Παιδάκια ας επανέλθουμε στο παιχνίδι πλζ χωρίς πολλά μηνύματα καφετέριας! Αύριο Δευτέρα 10/10 δεν θα γίνει δολοφονία το μεσημέρι. Ψηφίστε ως τις 20:00 το βράδυ τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:37 Η blue_butterfly: #67 09-10-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #68 09-10-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Click για ανάπτυξη... καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η blue_butterfly: #69 09-10-11 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:24 Η blue_butterfly: #63 09-10-11 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: γιατι; θα βαλεις τους φιλους σου τους μαφιοζους να με καθαρισουν; Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Ο Σπυρακος (^^): #64 09-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Ωπαα τηςς;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #65 09-10-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.250 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:36 Η Himela έγραψε: #66 09-10-11 21:36 Παιδάκια ας επανέλθουμε στο παιχνίδι πλζ χωρίς πολλά μηνύματα καφετέριας! Αύριο Δευτέρα 10/10 δεν θα γίνει δολοφονία το μεσημέρι. Ψηφίστε ως τις 20:00 το βράδυ τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:37 Η blue_butterfly: #67 09-10-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #68 09-10-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Click για ανάπτυξη... καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η blue_butterfly: #69 09-10-11 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: γιατι; θα βαλεις τους φιλους σου τους μαφιοζους να με καθαρισουν; Click για ανάπτυξη... Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Ο Σπυρακος (^^): #64 09-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Ωπαα τηςς;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #65 09-10-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.250 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:36 Η Himela έγραψε: #66 09-10-11 21:36 Παιδάκια ας επανέλθουμε στο παιχνίδι πλζ χωρίς πολλά μηνύματα καφετέριας! Αύριο Δευτέρα 10/10 δεν θα γίνει δολοφονία το μεσημέρι. Ψηφίστε ως τις 20:00 το βράδυ τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:37 Η blue_butterfly: #67 09-10-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #68 09-10-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Click για ανάπτυξη... καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η blue_butterfly: #69 09-10-11 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... Ωπαα τηςς;p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #65 09-10-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.250 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:36 Η Himela έγραψε: #66 09-10-11 21:36 Παιδάκια ας επανέλθουμε στο παιχνίδι πλζ χωρίς πολλά μηνύματα καφετέριας! Αύριο Δευτέρα 10/10 δεν θα γίνει δολοφονία το μεσημέρι. Ψηφίστε ως τις 20:00 το βράδυ τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:37 Η blue_butterfly: #67 09-10-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #68 09-10-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Click για ανάπτυξη... καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η blue_butterfly: #69 09-10-11 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Όχι θα ανέβω εγώ η ίδια Λιβαδειά και θα σε σκοτώσω Click για ανάπτυξη... χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.250 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:36 Η Himela έγραψε: #66 09-10-11 21:36 Παιδάκια ας επανέλθουμε στο παιχνίδι πλζ χωρίς πολλά μηνύματα καφετέριας! Αύριο Δευτέρα 10/10 δεν θα γίνει δολοφονία το μεσημέρι. Ψηφίστε ως τις 20:00 το βράδυ τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:37 Η blue_butterfly: #67 09-10-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #68 09-10-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Click για ανάπτυξη... καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η blue_butterfly: #69 09-10-11 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδάκια ας επανέλθουμε στο παιχνίδι πλζ χωρίς πολλά μηνύματα καφετέριας! Αύριο Δευτέρα 10/10 δεν θα γίνει δολοφονία το μεσημέρι. Ψηφίστε ως τις 20:00 το βράδυ τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:37 Η blue_butterfly: #67 09-10-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #68 09-10-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Click για ανάπτυξη... καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η blue_butterfly: #69 09-10-11 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #68 09-10-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Click για ανάπτυξη... καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η blue_butterfly: #69 09-10-11 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εγώ πηγα να προστατεύσω το γάμο μου και βρέθηκα στη λίστα των υπόπτων σου, δεν πειράζει βρε μωρό μου. Click για ανάπτυξη... καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η blue_butterfly: #69 09-10-11 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 22:48 Ο intifada έγραψε: #70 09-10-11 22:48 για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2011 Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπως πρεπει να ξακινησουμε.. αν καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια δε θα γινει τιποτα... αχχ το βλεπω θα φαγοθουμε μεταξυ μας... Click για ανάπτυξη... γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: θα σας ξεσκεπασουμε ρεμαλιααααααααααα Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειδες δεν απανταει... οπου να 'ναι ομως θα ερθουν και οι υπολοιποι Click για ανάπτυξη... περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: χμμμ η σταση μπορει να θεωρηθει κατι παραπανω απο υποπτη.. blue_butterfly on the Suspicious folder Click για ανάπτυξη... γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό και ο ουρσακ από την άλλη δεν έχει και το πρώτυπο του αθώου πολίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:08 Ο Demlogic έγραψε: #71 10-10-11 00:08 Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω intifada. Ήδη δολοφόνησε τη γλώσσα . Φοβάμαι πως κάποιος πολίτης θα είναι ο επόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:23 Ο dannaros έγραψε: #72 10-10-11 00:23 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497 fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 06:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #73 10-10-11 06:18 Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από intifada: για σας παιδεια καλη αρχη κοιταξτε εγω ακομα δεν εχω βγαλει καποια συμπερασματα ειναι θολά τα νερά ακόμη και δεν εχω αποφασισει τι θα ψηφισω γιατι δεν ξεκινας δολοφονοτνας εμενα? Click για ανάπτυξη... γιατί πολύ απλά δεν είμαι μαφιόζος Αρχική Δημοσίευση από intifada: δεν χρειαζεται ξερεις ηδη ποιους θα δολοφονησεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: περιμειωεις και τους συνδολοφονυς σου βλεπω Click για ανάπτυξη... δε θα το ξαναπω.. δεν είμαι μαφιόζος... Αρχική Δημοσίευση από intifada: γιατί δεν λες καλυτερα on the deadlist? Click για ανάπτυξη... δεν εχω deadlist Αρχική Δημοσίευση από intifada: πλακα κανω... απλά συμετέχεισς υπερβολικα πολύ οπότε δεν νομίζω να εχεις καποιο απλό ρόλο και γενικά μου φένεσαι πολύ ανήσυχως και σαν να εχεις πολύ τσαμπουκά δεν σε ψηφίζω όμωσ ακόμα γιατί είναι θολά τα νερά όπως είπα και πριν σημειωση: οι παραπάνω παραθέσεις είταν απλά ένα αστείο ΄δεν τα έλαβα υπ όψην μου απλά λέμε και καμιά βλακεία για να αρχίσουν οι κόντρες ρε παιδί μου σορυ για τα ορθογραφικά αλλά είμαι απο κινητό Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, ρε μπας και είσαι εσύ κανένας μαφόζος και θες να τη βγάλεις καθαρή;;; Εγώ απλά συμμετείχα πολύ σήμερα διότι δε βγήκα καθόλου από το σπίτι, άρα δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω... Εγώ ακόμη περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες... Demlogic καλύτερα να ψηφίζουμε με βάση σωστά επιχειρήματα κι όχι με κουταμάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 είναι αόρατος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 Ο vassilis498: #74 10-10-11 10:34 Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας κι από μένα. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Για αρχή λέω να μην ψηφίσω κάποιον, αργότερα αν είναι αφού ότι και να κάνω τώρα στην τύχη θα 'ναι. ΥΓ: 'Εχουμε σήμερα δολοφονία; edit: Επειδή σε λίγο πάω για ύπνο και παίζει να μην προλάβω ψηφοφορία ψηφίζω από τώρα στην τύχη Margaux ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα είναι αόρατη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 Η blue_butterfly: #75 10-10-11 12:59 Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι Βασίλη από αύριο ξεκινάνε οι δολοφονίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:25 Η Tsiyo έγραψε: #76 10-10-11 14:25 καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημεραααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #77 10-10-11 14:39 Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο dannaros έγραψε: #78 10-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Οκτωβρίου 2011 Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Σήμερα θα πάρουμε κάρτες ίντριγκας;; Click για ανάπτυξη... το βράδυ ναι Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:53 Η Tsiyo έγραψε: #79 10-10-11 14:53 ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ψηφιζω τον fantasmeno! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:55 Ο Τάσος97 έγραψε: #80 10-10-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: ο Ούρσακ μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσες απανωτά τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθες να τον σώσεις αλλά τέλος πάντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.