Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Η Muxu Su έγραψε: #81 10-10-11 14:59 επειδη η πρωτη ψηφος ειναι παντα τυφλη εγω στην τυχη θα ψηφισω τον fantasmeno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Ο intifada έγραψε: #82 10-10-11 15:02 οι υπολοιποι που ειναι βρε παιδεια? πολυ λιγοι ιμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Tsiyo έγραψε: #83 10-10-11 15:02 χαχαχαχα φαινεται πολυ ησυχος ρε συ!...η δεν το εχει δει...η οντως εχει ενοχες για τις ψυχες που θα παρειιιΙ! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #84 10-10-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: επειδη η πρωτη ψηφος ειναι παντα τυφλη εγω στην τυχη θα ψηφισω τον fantasmeno Click για ανάπτυξη... κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο dannaros έγραψε: #85 10-10-11 15:07 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo --->>> fantasmenos Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 --->>> fantasmenos vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος fantasmenos 2 ψήφους Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. υπάρχουν όμως το όνειρο και η τυμβωρυχία καθώς και ο μέντιουμ για αυτήν την δουλειά. Ο μέντιουμ μαθαίνει μόνο την κατηγορία του παίκτη όπως και ο ντεντέκτιβ. Η τυμβωρυχία αποκαλύπτει την πλήρη ταυτότητα του παίκτη βγάζοντας τον όμως οριστικά Εκτός Παιχνιδιού. Ανακοίνωση:1 Ο αρχιμαφιόζος την πρώτη φορά αναφέρεται ως πολίτης, οπότε προσοχή Ανακοίνωση:2 Οι συγκάτοικοι μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους prive... Ανακοίνωση:3 Επειδή η z0itCa δεν έχει ίντερνετ, θα βοηθήσει ο Γιώργος ως Συντονιστική Επιτροπή. Οπότε όταν πρέπει να στείλετε μήνυμα στην ΣΕ θα στέλνετε κοινό μήνυμα σε εμένα, τον Γιώργο και την Himela στους παραλήπτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #86 10-10-11 15:50 Παιδιααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:52 Ο intifada έγραψε: #87 10-10-11 15:52 ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #88 10-10-11 15:58 Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... κι εσυ τωρα ηρθες να τον καλυψεις, έτσι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:11 Η Tsiyo έγραψε: #89 10-10-11 16:11 χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδη η πρωτη ψηφος ειναι παντα τυφλη εγω στην τυχη θα ψηφισω τον fantasmeno Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Ο intifada έγραψε: #82 10-10-11 15:02 οι υπολοιποι που ειναι βρε παιδεια? πολυ λιγοι ιμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Tsiyo έγραψε: #83 10-10-11 15:02 χαχαχαχα φαινεται πολυ ησυχος ρε συ!...η δεν το εχει δει...η οντως εχει ενοχες για τις ψυχες που θα παρειιιΙ! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #84 10-10-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: επειδη η πρωτη ψηφος ειναι παντα τυφλη εγω στην τυχη θα ψηφισω τον fantasmeno Click για ανάπτυξη... κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο dannaros έγραψε: #85 10-10-11 15:07 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo --->>> fantasmenos Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 --->>> fantasmenos vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος fantasmenos 2 ψήφους Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. υπάρχουν όμως το όνειρο και η τυμβωρυχία καθώς και ο μέντιουμ για αυτήν την δουλειά. Ο μέντιουμ μαθαίνει μόνο την κατηγορία του παίκτη όπως και ο ντεντέκτιβ. Η τυμβωρυχία αποκαλύπτει την πλήρη ταυτότητα του παίκτη βγάζοντας τον όμως οριστικά Εκτός Παιχνιδιού. Ανακοίνωση:1 Ο αρχιμαφιόζος την πρώτη φορά αναφέρεται ως πολίτης, οπότε προσοχή Ανακοίνωση:2 Οι συγκάτοικοι μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους prive... Ανακοίνωση:3 Επειδή η z0itCa δεν έχει ίντερνετ, θα βοηθήσει ο Γιώργος ως Συντονιστική Επιτροπή. Οπότε όταν πρέπει να στείλετε μήνυμα στην ΣΕ θα στέλνετε κοινό μήνυμα σε εμένα, τον Γιώργο και την Himela στους παραλήπτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #86 10-10-11 15:50 Παιδιααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:52 Ο intifada έγραψε: #87 10-10-11 15:52 ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #88 10-10-11 15:58 Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... κι εσυ τωρα ηρθες να τον καλυψεις, έτσι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:11 Η Tsiyo έγραψε: #89 10-10-11 16:11 χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι υπολοιποι που ειναι βρε παιδεια? πολυ λιγοι ιμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Tsiyo έγραψε: #83 10-10-11 15:02 χαχαχαχα φαινεται πολυ ησυχος ρε συ!...η δεν το εχει δει...η οντως εχει ενοχες για τις ψυχες που θα παρειιιΙ! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #84 10-10-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: επειδη η πρωτη ψηφος ειναι παντα τυφλη εγω στην τυχη θα ψηφισω τον fantasmeno Click για ανάπτυξη... κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο dannaros έγραψε: #85 10-10-11 15:07 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo --->>> fantasmenos Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 --->>> fantasmenos vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος fantasmenos 2 ψήφους Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. υπάρχουν όμως το όνειρο και η τυμβωρυχία καθώς και ο μέντιουμ για αυτήν την δουλειά. Ο μέντιουμ μαθαίνει μόνο την κατηγορία του παίκτη όπως και ο ντεντέκτιβ. Η τυμβωρυχία αποκαλύπτει την πλήρη ταυτότητα του παίκτη βγάζοντας τον όμως οριστικά Εκτός Παιχνιδιού. Ανακοίνωση:1 Ο αρχιμαφιόζος την πρώτη φορά αναφέρεται ως πολίτης, οπότε προσοχή Ανακοίνωση:2 Οι συγκάτοικοι μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους prive... Ανακοίνωση:3 Επειδή η z0itCa δεν έχει ίντερνετ, θα βοηθήσει ο Γιώργος ως Συντονιστική Επιτροπή. Οπότε όταν πρέπει να στείλετε μήνυμα στην ΣΕ θα στέλνετε κοινό μήνυμα σε εμένα, τον Γιώργο και την Himela στους παραλήπτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #86 10-10-11 15:50 Παιδιααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:52 Ο intifada έγραψε: #87 10-10-11 15:52 ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #88 10-10-11 15:58 Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... κι εσυ τωρα ηρθες να τον καλυψεις, έτσι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:11 Η Tsiyo έγραψε: #89 10-10-11 16:11 χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχα φαινεται πολυ ησυχος ρε συ!...η δεν το εχει δει...η οντως εχει ενοχες για τις ψυχες που θα παρειιιΙ! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:05 Ο Τάσος97 έγραψε: #84 10-10-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: επειδη η πρωτη ψηφος ειναι παντα τυφλη εγω στην τυχη θα ψηφισω τον fantasmeno Click για ανάπτυξη... κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο dannaros έγραψε: #85 10-10-11 15:07 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo --->>> fantasmenos Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 --->>> fantasmenos vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος fantasmenos 2 ψήφους Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. υπάρχουν όμως το όνειρο και η τυμβωρυχία καθώς και ο μέντιουμ για αυτήν την δουλειά. Ο μέντιουμ μαθαίνει μόνο την κατηγορία του παίκτη όπως και ο ντεντέκτιβ. Η τυμβωρυχία αποκαλύπτει την πλήρη ταυτότητα του παίκτη βγάζοντας τον όμως οριστικά Εκτός Παιχνιδιού. Ανακοίνωση:1 Ο αρχιμαφιόζος την πρώτη φορά αναφέρεται ως πολίτης, οπότε προσοχή Ανακοίνωση:2 Οι συγκάτοικοι μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους prive... Ανακοίνωση:3 Επειδή η z0itCa δεν έχει ίντερνετ, θα βοηθήσει ο Γιώργος ως Συντονιστική Επιτροπή. Οπότε όταν πρέπει να στείλετε μήνυμα στην ΣΕ θα στέλνετε κοινό μήνυμα σε εμένα, τον Γιώργο και την Himela στους παραλήπτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #86 10-10-11 15:50 Παιδιααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:52 Ο intifada έγραψε: #87 10-10-11 15:52 ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #88 10-10-11 15:58 Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... κι εσυ τωρα ηρθες να τον καλυψεις, έτσι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:11 Η Tsiyo έγραψε: #89 10-10-11 16:11 χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από emily 6: επειδη η πρωτη ψηφος ειναι παντα τυφλη εγω στην τυχη θα ψηφισω τον fantasmeno Click για ανάπτυξη... κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο dannaros έγραψε: #85 10-10-11 15:07 Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo --->>> fantasmenos Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 --->>> fantasmenos vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος fantasmenos 2 ψήφους Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. υπάρχουν όμως το όνειρο και η τυμβωρυχία καθώς και ο μέντιουμ για αυτήν την δουλειά. Ο μέντιουμ μαθαίνει μόνο την κατηγορία του παίκτη όπως και ο ντεντέκτιβ. Η τυμβωρυχία αποκαλύπτει την πλήρη ταυτότητα του παίκτη βγάζοντας τον όμως οριστικά Εκτός Παιχνιδιού. Ανακοίνωση:1 Ο αρχιμαφιόζος την πρώτη φορά αναφέρεται ως πολίτης, οπότε προσοχή Ανακοίνωση:2 Οι συγκάτοικοι μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους prive... Ανακοίνωση:3 Επειδή η z0itCa δεν έχει ίντερνετ, θα βοηθήσει ο Γιώργος ως Συντονιστική Επιτροπή. Οπότε όταν πρέπει να στείλετε μήνυμα στην ΣΕ θα στέλνετε κοινό μήνυμα σε εμένα, τον Γιώργο και την Himela στους παραλήπτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Οκτωβρίου 2011 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #86 10-10-11 15:50 Παιδιααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:52 Ο intifada έγραψε: #87 10-10-11 15:52 ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #88 10-10-11 15:58 Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... κι εσυ τωρα ηρθες να τον καλυψεις, έτσι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:11 Η Tsiyo έγραψε: #89 10-10-11 16:11 χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία Spoiler Kwstac intifada maria_lulu Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Ούρσακ Tsiyo --->>> fantasmenos Demlogic --->>> intifada blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Ούρσακ Johnnaousa papaki93 Margaux maria775m --->>> Ούρσακ emily 6 --->>> fantasmenos vassilis497--->>> Margaux fantasmenos Aristos14 Ούρσακ Ούρσακ 3 ψήφοι intifada 1 ψήφος Margaux 1ψήφος fantasmenos 2 ψήφους Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κι εσύ ετσι ΤΥΧΑΙΑ ψηφίζεις τον φαντασμένο;;; επίσης θέλω να έχουμε και μια λίστα όπως στα προηγούμενα Παλέρμο που έλεγε πχ Τετάρτη αποκάλυψη Ιδιότητας M.V.P. Πέμπτη αποκαλυψη ιδιότητς δολοφονηθέντος Click για ανάπτυξη... δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. υπάρχουν όμως το όνειρο και η τυμβωρυχία καθώς και ο μέντιουμ για αυτήν την δουλειά. Ο μέντιουμ μαθαίνει μόνο την κατηγορία του παίκτη όπως και ο ντεντέκτιβ. Η τυμβωρυχία αποκαλύπτει την πλήρη ταυτότητα του παίκτη βγάζοντας τον όμως οριστικά Εκτός Παιχνιδιού. Ανακοίνωση:1 Ο αρχιμαφιόζος την πρώτη φορά αναφέρεται ως πολίτης, οπότε προσοχή Ανακοίνωση:2 Οι συγκάτοικοι μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους prive... Ανακοίνωση:3 Επειδή η z0itCa δεν έχει ίντερνετ, θα βοηθήσει ο Γιώργος ως Συντονιστική Επιτροπή. Οπότε όταν πρέπει να στείλετε μήνυμα στην ΣΕ θα στέλνετε κοινό μήνυμα σε εμένα, τον Γιώργο και την Himela στους παραλήπτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #86 10-10-11 15:50 Παιδιααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:52 Ο intifada έγραψε: #87 10-10-11 15:52 ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #88 10-10-11 15:58 Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... κι εσυ τωρα ηρθες να τον καλυψεις, έτσι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:11 Η Tsiyo έγραψε: #89 10-10-11 16:11 χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intifada Νεοφερμένο μέλος Ο intifada αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:52 Ο intifada έγραψε: #87 10-10-11 15:52 ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #88 10-10-11 15:58 Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... κι εσυ τωρα ηρθες να τον καλυψεις, έτσι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:11 Η Tsiyo έγραψε: #89 10-10-11 16:11 χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 15:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #88 10-10-11 15:58 Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... κι εσυ τωρα ηρθες να τον καλυψεις, έτσι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:11 Η Tsiyo έγραψε: #89 10-10-11 16:11 χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... κι εσυ τωρα ηρθες να τον καλυψεις, έτσι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:11 Η Tsiyo έγραψε: #89 10-10-11 16:11 χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #90 10-10-11 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... ειναι ηδη προφανες... κι εσυ πολυ χαρουμενη εισαι.. μηπως χαιρεσαι για το ρολακι σου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Ο Σπυρακος (^^): #91 10-10-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχχαχαχα τασο λες να.....?:Ρ χαχααχαχαχαχ θα ηταν πολυ προφανες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από intifada: ρε παιδεια με μπερδεψατε τώρα γιατι ξαφνικά ψηφίζετε ουρσακ ουτε 2 μυνηματα δεν εγραψε και τον κατηγορητε και εγω θέλω να τον ψηφισω αλλα μην δρατε παρορμητικα γιατι δηνετε την εντυπωση οτι ειστε συνδολοφονοι του Click για ανάπτυξη... Κατι συμβαινει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Η Tsiyo έγραψε: #92 10-10-11 16:31 χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:38 Ο Τάσος97 έγραψε: #93 10-10-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: χαχαχαχαχα ειμαι χαρουμενο ατομο απο μονη μου εγω!!!!! Click για ανάπτυξη... καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Ο Σπυρακος (^^): #94 10-10-11 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: καπου τα ξερω εγω αυτα... επικαλεισαι τη χαρα για να καλυφθεις αλλα καρφωθηκες νομιζω Click για ανάπτυξη... Τσακκκκκ Σε πιασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:41 Η Tsiyo έγραψε: #95 10-10-11 16:41 δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:44 Ο Σπυρακος (^^): #96 10-10-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα παιζουμε κατι παρομοιο( δολοφονοι-πολιτες ) Πολλη χαρα βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η Tsiyo έγραψε: #97 10-10-11 16:49 σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σου ειπαααα!!! τα εφτιαξα με καποιον αληθεια!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 16:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #98 10-10-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: δεν παιζουμε κλεφτες και αστυνομους εδω κυριε μουυυυ!!! απλα σημερα τα εφτιαξα μωρε με καποιον και ειμαι λιιιιιιιιιιιιιιιγο χαρουμενη! :Ρ Click για ανάπτυξη... ναι.. οκ εγω δεν πιανω απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Η Tsiyo έγραψε: #99 10-10-11 17:08 γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
γελαμε οσοι αγαπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 17:11 Ο Τάσος97 έγραψε: #100 10-10-11 17:11 και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και οσοι δολοφονουν επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.