Λοιπόν, τώρα που έχω λίγο χρόνο επιτέλους, μπορώ να αναπτύξω τις σκέψεις μου...
Κατ'αρχήν πιστεύω ότι η πρώτης μου ψήφος ήταν εντελώς άστοχη. Δεν νομίζω ότι η Μαρία Λουλού είναι ένοχη, γιατί παρ'όλο που έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού της σχετικά με το προηγούμενο Παλέρμο που σπάμαρε διαρκώς, πιστεύω ότι είναι πραγματικά λόγω του διαβάσματος καθώς δεν σπαμάρει πια στο φόρουμ γενικώς... Επίσης, δεν νομίζω ότι θα μπλόφαρε τόσο ώστε να ρωτήσει πόσοι είναι οι δολοφόνοι στην αρχή του παιχνιδιού, ενώ είναι δολοφόνος...
Το ότι η Χιμέλα φέρεται λίγο περίεργα είναι αλήθεια κι όχι μόνο επειδή δεν κάνει ερωτήσεις παρόλο που όπως μας είπε είναι η πρώτη φορά που παίζει παλέρμο, αλλά επίσης σε κάποια ποστς της βλέπω να υπερασπίζεται υπερβολικά την μαρία λουλού σε σημείο που να μαντεύει και ποια είναι τα αισθήματά της για το ότι την ψηφίσανε πολλά άτομα: "Αυτό σημαίνει οτι είναι πολίτης κι απλά δεν τη νοιάζει να φύγει γιατί στεναχωρήθηκε." Πως μπορεί να είναι τόσο σίγουρη ότι είναι πολίτης και στεναχωρήθηκε; Περίεργο...
Επίσης, αυτό που μου φάνηκε ύποπτο και -νομίζω πως- δεν το έχει αναφέρει κανείς ειναι η αλλαγή ψήφου του foreverfreak. Θα μπορούσε δηλαδή κάλλιστα να είναι συνδολοφόνος με τον tsarachaf και να τον ψήφισε για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια αλλά όταν είδες ότι τελικά το παράδειγμά του το ακολουθούν πολλοί και ο tsarachaf κινδυνεύει να βγει αλλάζει την ψήφο του σε κάποιον ακίνδυνο και λέει χαρακτηριστικά ότι "για σήμερα δεν πρόκειται να αλλάξει την ψήφο του". Γιατί τόσο απόλυτος;
Επιπλέον, ύποπτη μου φαίνεται και η lacky! Προσπαθεί όσο μπορεί να μείνει στην αφάνεια (κλασσική συμπεριφορά δολοφόνου). Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου, αλλά μπαίνει μέσα μόνο και μόνο για να δώσει την ψήφο της (χωρίς να έχει διαβάσει όλα τα ποστς όπως λέει) σε αυτόν που ήδη προηγείται στις ψήφους, με την δικαιολογία ότι "της φαίνονται λίγο ύποπτες οι κινήσεις του" έτσι γενικά κι αόριστα...
Για τους ίδιους λόγους (της αφάνειας), ύποπτοι μου φαίνονται κι ο Ευπατρίδης και η kleop.
Απλοί συλλογισμοί είναι όλοι αυτοί βέβαια. Δεν έχω τίποτα σίγουρο στο μυαλό μου ακόμα, γι'αυτό και θα περιμένω να ψηφίσω αύριο πριν τη 1 για να μετρήσει και η ψήφος μου σε περίπτωση που τα τινάξω!