Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:59 Ο Eupatridis: #81 27-09-10 18:59 Εγω πάλι πιστεύω πως οι δολοφόνοι κρύβονται στις σκιές, ακόμα . Θα ψηφίσω την Myrtle την συμπατριώτισσα, όχι γιατί πιστεύω πως είναι δολοφόνος ,αλλα εντελώς στην τύχη ,μιας και δεν εχω σχηματίσει γνώμη ακόμα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:00 Ο foreverfreak: #82 27-09-10 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα άμα ήμουν το τσιράκι θα ήμουν συνασπισμένη με τους δολοφόνους...θέλοντας να τους καλύψω...και όχι να τους αποκαλύψω.... Click για ανάπτυξη... Καλα, το παιζετε χαζες κι εσυ και η Himela, για να με κανετε να τα ξαναλεω?? Ειπα πως μπορεις καλλιστα να εισαι το τσιρακι, καθως με τα τελευταια μου λογια μπορει να πετυχα καποιον δολοφονο που ξερεις!! ΔΗΛΑΔΗ τη JellyFish η τη Himela... Τεσπα, παω για καφε και δε μπορω να μεινω αλλο online!! Aν θελετε να με βγαλετε καντε το, αλλα οποιος εχει μυαλο μπορει να καταλαβει... Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:05 Η Noisette έγραψε: #83 27-09-10 19:05 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλα, το παιζετε χαζες κι εσυ και η Himela, για να με κανετε να τα ξαναλεω?? Ειπα πως μπορεις καλλιστα να εισαι το τσιρακι, καθως με τα τελευταια μου λογια μπορει να πετυχα καποιον δολοφονο που ξερεις!! ΔΗΛΑΔΗ τη JellyFish η τη Himela... Click για ανάπτυξη... Έχεις λάθος...γιατί εμένα άλλοι μου φαίνονται οι δολοφόνοι γι'αυτό και είπα ότι εμμέσως πας να υπερασπιστείς την maria_lulu που θεωρώ πως μαζί είστε δολοφόνοι... (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #84 27-09-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχεις λάθος...γιατί εμένα άλλοι μου φαίνονται οι δολοφόνοι γι'αυτό και είπα ότι εμμέσως πας να υπερασπιστείς την maria_lulu που θεωρώ πως μαζί είστε δολοφόνοι... Click για ανάπτυξη... Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:20 Η lacky έγραψε: #85 27-09-10 19:20 Καλησπέρα σε όλους!!!! Ας ψηφίσω και εγ΄'ω με την σειρά μου, παρόλο που δεν έχω διαβάσει όλα τα πόστ... Μου φάνηκε λιγο περίεργη η Himela αλλα δεν θα την ψηφίσω... Ψηφίζω Edmund!!! έτσι μου φαίνονται λίγο ύποπτες οι κινήσεις του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:21 Η Noisette έγραψε: #86 27-09-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν καρφώνομαι...το λέω ξεκάθαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η athene έγραψε: #87 27-09-10 19:49 Προλαβαίνω την ώρα και αλλάζω σε Himela.Μου φαίνονται ύποπτοι οι συλλογισμοί της..Και ο foreverfreak είναι πολύ ευέξαπτος βέβαια κι επιθετικός..Ίσως να φοβάται να βγει από το παιχνίδι επειδή είναι ο δολοφόνος!Δεν ξέρω.. Αλλά ψηφίζω Himela! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:00 Η Myrtle έγραψε: #88 27-09-10 20:00 Να παρει, μόλις τώρα γύρισα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες, γιατί κινδυνεύω να πάρω απουσία! Επίσης, δεν βλέπω μια λίστα με τις ψήφους των άλλων για να πάρω μια ιδέα! Επειδή όταν έφυγα είχε περισσότερες ψήφους η maria_lulu την ψηφίζω μονο και μόνο για να μην επηρεάσω πολύ το αποτέλεσμα μιας και η πρώτη μου ψήφος είναι δυστυχώς ξεκρέμαστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:04 Η maria_lulu: #89 27-09-10 20:04 μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πάλι πιστεύω πως οι δολοφόνοι κρύβονται στις σκιές, ακόμα . Θα ψηφίσω την Myrtle την συμπατριώτισσα, όχι γιατί πιστεύω πως είναι δολοφόνος ,αλλα εντελώς στην τύχη ,μιας και δεν εχω σχηματίσει γνώμη ακόμα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:00 Ο foreverfreak: #82 27-09-10 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα άμα ήμουν το τσιράκι θα ήμουν συνασπισμένη με τους δολοφόνους...θέλοντας να τους καλύψω...και όχι να τους αποκαλύψω.... Click για ανάπτυξη... Καλα, το παιζετε χαζες κι εσυ και η Himela, για να με κανετε να τα ξαναλεω?? Ειπα πως μπορεις καλλιστα να εισαι το τσιρακι, καθως με τα τελευταια μου λογια μπορει να πετυχα καποιον δολοφονο που ξερεις!! ΔΗΛΑΔΗ τη JellyFish η τη Himela... Τεσπα, παω για καφε και δε μπορω να μεινω αλλο online!! Aν θελετε να με βγαλετε καντε το, αλλα οποιος εχει μυαλο μπορει να καταλαβει... Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:05 Η Noisette έγραψε: #83 27-09-10 19:05 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλα, το παιζετε χαζες κι εσυ και η Himela, για να με κανετε να τα ξαναλεω?? Ειπα πως μπορεις καλλιστα να εισαι το τσιρακι, καθως με τα τελευταια μου λογια μπορει να πετυχα καποιον δολοφονο που ξερεις!! ΔΗΛΑΔΗ τη JellyFish η τη Himela... Click για ανάπτυξη... Έχεις λάθος...γιατί εμένα άλλοι μου φαίνονται οι δολοφόνοι γι'αυτό και είπα ότι εμμέσως πας να υπερασπιστείς την maria_lulu που θεωρώ πως μαζί είστε δολοφόνοι... (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #84 27-09-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχεις λάθος...γιατί εμένα άλλοι μου φαίνονται οι δολοφόνοι γι'αυτό και είπα ότι εμμέσως πας να υπερασπιστείς την maria_lulu που θεωρώ πως μαζί είστε δολοφόνοι... Click για ανάπτυξη... Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:20 Η lacky έγραψε: #85 27-09-10 19:20 Καλησπέρα σε όλους!!!! Ας ψηφίσω και εγ΄'ω με την σειρά μου, παρόλο που δεν έχω διαβάσει όλα τα πόστ... Μου φάνηκε λιγο περίεργη η Himela αλλα δεν θα την ψηφίσω... Ψηφίζω Edmund!!! έτσι μου φαίνονται λίγο ύποπτες οι κινήσεις του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:21 Η Noisette έγραψε: #86 27-09-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν καρφώνομαι...το λέω ξεκάθαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η athene έγραψε: #87 27-09-10 19:49 Προλαβαίνω την ώρα και αλλάζω σε Himela.Μου φαίνονται ύποπτοι οι συλλογισμοί της..Και ο foreverfreak είναι πολύ ευέξαπτος βέβαια κι επιθετικός..Ίσως να φοβάται να βγει από το παιχνίδι επειδή είναι ο δολοφόνος!Δεν ξέρω.. Αλλά ψηφίζω Himela! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:00 Η Myrtle έγραψε: #88 27-09-10 20:00 Να παρει, μόλις τώρα γύρισα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες, γιατί κινδυνεύω να πάρω απουσία! Επίσης, δεν βλέπω μια λίστα με τις ψήφους των άλλων για να πάρω μια ιδέα! Επειδή όταν έφυγα είχε περισσότερες ψήφους η maria_lulu την ψηφίζω μονο και μόνο για να μην επηρεάσω πολύ το αποτέλεσμα μιας και η πρώτη μου ψήφος είναι δυστυχώς ξεκρέμαστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:04 Η maria_lulu: #89 27-09-10 20:04 μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα άμα ήμουν το τσιράκι θα ήμουν συνασπισμένη με τους δολοφόνους...θέλοντας να τους καλύψω...και όχι να τους αποκαλύψω.... Click για ανάπτυξη... Καλα, το παιζετε χαζες κι εσυ και η Himela, για να με κανετε να τα ξαναλεω?? Ειπα πως μπορεις καλλιστα να εισαι το τσιρακι, καθως με τα τελευταια μου λογια μπορει να πετυχα καποιον δολοφονο που ξερεις!! ΔΗΛΑΔΗ τη JellyFish η τη Himela... Τεσπα, παω για καφε και δε μπορω να μεινω αλλο online!! Aν θελετε να με βγαλετε καντε το, αλλα οποιος εχει μυαλο μπορει να καταλαβει... Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:05 Η Noisette έγραψε: #83 27-09-10 19:05 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλα, το παιζετε χαζες κι εσυ και η Himela, για να με κανετε να τα ξαναλεω?? Ειπα πως μπορεις καλλιστα να εισαι το τσιρακι, καθως με τα τελευταια μου λογια μπορει να πετυχα καποιον δολοφονο που ξερεις!! ΔΗΛΑΔΗ τη JellyFish η τη Himela... Click για ανάπτυξη... Έχεις λάθος...γιατί εμένα άλλοι μου φαίνονται οι δολοφόνοι γι'αυτό και είπα ότι εμμέσως πας να υπερασπιστείς την maria_lulu που θεωρώ πως μαζί είστε δολοφόνοι... (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #84 27-09-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχεις λάθος...γιατί εμένα άλλοι μου φαίνονται οι δολοφόνοι γι'αυτό και είπα ότι εμμέσως πας να υπερασπιστείς την maria_lulu που θεωρώ πως μαζί είστε δολοφόνοι... Click για ανάπτυξη... Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:20 Η lacky έγραψε: #85 27-09-10 19:20 Καλησπέρα σε όλους!!!! Ας ψηφίσω και εγ΄'ω με την σειρά μου, παρόλο που δεν έχω διαβάσει όλα τα πόστ... Μου φάνηκε λιγο περίεργη η Himela αλλα δεν θα την ψηφίσω... Ψηφίζω Edmund!!! έτσι μου φαίνονται λίγο ύποπτες οι κινήσεις του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:21 Η Noisette έγραψε: #86 27-09-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν καρφώνομαι...το λέω ξεκάθαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η athene έγραψε: #87 27-09-10 19:49 Προλαβαίνω την ώρα και αλλάζω σε Himela.Μου φαίνονται ύποπτοι οι συλλογισμοί της..Και ο foreverfreak είναι πολύ ευέξαπτος βέβαια κι επιθετικός..Ίσως να φοβάται να βγει από το παιχνίδι επειδή είναι ο δολοφόνος!Δεν ξέρω.. Αλλά ψηφίζω Himela! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:00 Η Myrtle έγραψε: #88 27-09-10 20:00 Να παρει, μόλις τώρα γύρισα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες, γιατί κινδυνεύω να πάρω απουσία! Επίσης, δεν βλέπω μια λίστα με τις ψήφους των άλλων για να πάρω μια ιδέα! Επειδή όταν έφυγα είχε περισσότερες ψήφους η maria_lulu την ψηφίζω μονο και μόνο για να μην επηρεάσω πολύ το αποτέλεσμα μιας και η πρώτη μου ψήφος είναι δυστυχώς ξεκρέμαστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:04 Η maria_lulu: #89 27-09-10 20:04 μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Καλα, το παιζετε χαζες κι εσυ και η Himela, για να με κανετε να τα ξαναλεω?? Ειπα πως μπορεις καλλιστα να εισαι το τσιρακι, καθως με τα τελευταια μου λογια μπορει να πετυχα καποιον δολοφονο που ξερεις!! ΔΗΛΑΔΗ τη JellyFish η τη Himela... Click για ανάπτυξη... Έχεις λάθος...γιατί εμένα άλλοι μου φαίνονται οι δολοφόνοι γι'αυτό και είπα ότι εμμέσως πας να υπερασπιστείς την maria_lulu που θεωρώ πως μαζί είστε δολοφόνοι... (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #84 27-09-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχεις λάθος...γιατί εμένα άλλοι μου φαίνονται οι δολοφόνοι γι'αυτό και είπα ότι εμμέσως πας να υπερασπιστείς την maria_lulu που θεωρώ πως μαζί είστε δολοφόνοι... Click για ανάπτυξη... Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:20 Η lacky έγραψε: #85 27-09-10 19:20 Καλησπέρα σε όλους!!!! Ας ψηφίσω και εγ΄'ω με την σειρά μου, παρόλο που δεν έχω διαβάσει όλα τα πόστ... Μου φάνηκε λιγο περίεργη η Himela αλλα δεν θα την ψηφίσω... Ψηφίζω Edmund!!! έτσι μου φαίνονται λίγο ύποπτες οι κινήσεις του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:21 Η Noisette έγραψε: #86 27-09-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν καρφώνομαι...το λέω ξεκάθαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η athene έγραψε: #87 27-09-10 19:49 Προλαβαίνω την ώρα και αλλάζω σε Himela.Μου φαίνονται ύποπτοι οι συλλογισμοί της..Και ο foreverfreak είναι πολύ ευέξαπτος βέβαια κι επιθετικός..Ίσως να φοβάται να βγει από το παιχνίδι επειδή είναι ο δολοφόνος!Δεν ξέρω.. Αλλά ψηφίζω Himela! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:00 Η Myrtle έγραψε: #88 27-09-10 20:00 Να παρει, μόλις τώρα γύρισα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες, γιατί κινδυνεύω να πάρω απουσία! Επίσης, δεν βλέπω μια λίστα με τις ψήφους των άλλων για να πάρω μια ιδέα! Επειδή όταν έφυγα είχε περισσότερες ψήφους η maria_lulu την ψηφίζω μονο και μόνο για να μην επηρεάσω πολύ το αποτέλεσμα μιας και η πρώτη μου ψήφος είναι δυστυχώς ξεκρέμαστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:04 Η maria_lulu: #89 27-09-10 20:04 μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχεις λάθος...γιατί εμένα άλλοι μου φαίνονται οι δολοφόνοι γι'αυτό και είπα ότι εμμέσως πας να υπερασπιστείς την maria_lulu που θεωρώ πως μαζί είστε δολοφόνοι... Click για ανάπτυξη... Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:20 Η lacky έγραψε: #85 27-09-10 19:20 Καλησπέρα σε όλους!!!! Ας ψηφίσω και εγ΄'ω με την σειρά μου, παρόλο που δεν έχω διαβάσει όλα τα πόστ... Μου φάνηκε λιγο περίεργη η Himela αλλα δεν θα την ψηφίσω... Ψηφίζω Edmund!!! έτσι μου φαίνονται λίγο ύποπτες οι κινήσεις του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:21 Η Noisette έγραψε: #86 27-09-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν καρφώνομαι...το λέω ξεκάθαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η athene έγραψε: #87 27-09-10 19:49 Προλαβαίνω την ώρα και αλλάζω σε Himela.Μου φαίνονται ύποπτοι οι συλλογισμοί της..Και ο foreverfreak είναι πολύ ευέξαπτος βέβαια κι επιθετικός..Ίσως να φοβάται να βγει από το παιχνίδι επειδή είναι ο δολοφόνος!Δεν ξέρω.. Αλλά ψηφίζω Himela! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:00 Η Myrtle έγραψε: #88 27-09-10 20:00 Να παρει, μόλις τώρα γύρισα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες, γιατί κινδυνεύω να πάρω απουσία! Επίσης, δεν βλέπω μια λίστα με τις ψήφους των άλλων για να πάρω μια ιδέα! Επειδή όταν έφυγα είχε περισσότερες ψήφους η maria_lulu την ψηφίζω μονο και μόνο για να μην επηρεάσω πολύ το αποτέλεσμα μιας και η πρώτη μου ψήφος είναι δυστυχώς ξεκρέμαστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:04 Η maria_lulu: #89 27-09-10 20:04 μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους!!!! Ας ψηφίσω και εγ΄'ω με την σειρά μου, παρόλο που δεν έχω διαβάσει όλα τα πόστ... Μου φάνηκε λιγο περίεργη η Himela αλλα δεν θα την ψηφίσω... Ψηφίζω Edmund!!! έτσι μου φαίνονται λίγο ύποπτες οι κινήσεις του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:21 Η Noisette έγραψε: #86 27-09-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν καρφώνομαι...το λέω ξεκάθαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η athene έγραψε: #87 27-09-10 19:49 Προλαβαίνω την ώρα και αλλάζω σε Himela.Μου φαίνονται ύποπτοι οι συλλογισμοί της..Και ο foreverfreak είναι πολύ ευέξαπτος βέβαια κι επιθετικός..Ίσως να φοβάται να βγει από το παιχνίδι επειδή είναι ο δολοφόνος!Δεν ξέρω.. Αλλά ψηφίζω Himela! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:00 Η Myrtle έγραψε: #88 27-09-10 20:00 Να παρει, μόλις τώρα γύρισα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες, γιατί κινδυνεύω να πάρω απουσία! Επίσης, δεν βλέπω μια λίστα με τις ψήφους των άλλων για να πάρω μια ιδέα! Επειδή όταν έφυγα είχε περισσότερες ψήφους η maria_lulu την ψηφίζω μονο και μόνο για να μην επηρεάσω πολύ το αποτέλεσμα μιας και η πρώτη μου ψήφος είναι δυστυχώς ξεκρέμαστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:04 Η maria_lulu: #89 27-09-10 20:04 μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Φυσικά όλοι αυτοί οι συλλογισμοί μπορεί να είναι λάθος και να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στην τελική κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε πρώτη μέρα!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Θα με έπειθες αν δεν έλεγες αυτό. Αν ήσουν δολοφόνος θα έλεγες γιουχου, ψηφίστε με; Δε νομίζω. Σενάρια φτιάχνεις όπως όλοι μας. Μόνο που καρφώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν καρφώνομαι...το λέω ξεκάθαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η athene έγραψε: #87 27-09-10 19:49 Προλαβαίνω την ώρα και αλλάζω σε Himela.Μου φαίνονται ύποπτοι οι συλλογισμοί της..Και ο foreverfreak είναι πολύ ευέξαπτος βέβαια κι επιθετικός..Ίσως να φοβάται να βγει από το παιχνίδι επειδή είναι ο δολοφόνος!Δεν ξέρω.. Αλλά ψηφίζω Himela! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:00 Η Myrtle έγραψε: #88 27-09-10 20:00 Να παρει, μόλις τώρα γύρισα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες, γιατί κινδυνεύω να πάρω απουσία! Επίσης, δεν βλέπω μια λίστα με τις ψήφους των άλλων για να πάρω μια ιδέα! Επειδή όταν έφυγα είχε περισσότερες ψήφους η maria_lulu την ψηφίζω μονο και μόνο για να μην επηρεάσω πολύ το αποτέλεσμα μιας και η πρώτη μου ψήφος είναι δυστυχώς ξεκρέμαστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:04 Η maria_lulu: #89 27-09-10 20:04 μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προλαβαίνω την ώρα και αλλάζω σε Himela.Μου φαίνονται ύποπτοι οι συλλογισμοί της..Και ο foreverfreak είναι πολύ ευέξαπτος βέβαια κι επιθετικός..Ίσως να φοβάται να βγει από το παιχνίδι επειδή είναι ο δολοφόνος!Δεν ξέρω.. Αλλά ψηφίζω Himela! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:00 Η Myrtle έγραψε: #88 27-09-10 20:00 Να παρει, μόλις τώρα γύρισα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες, γιατί κινδυνεύω να πάρω απουσία! Επίσης, δεν βλέπω μια λίστα με τις ψήφους των άλλων για να πάρω μια ιδέα! Επειδή όταν έφυγα είχε περισσότερες ψήφους η maria_lulu την ψηφίζω μονο και μόνο για να μην επηρεάσω πολύ το αποτέλεσμα μιας και η πρώτη μου ψήφος είναι δυστυχώς ξεκρέμαστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:04 Η maria_lulu: #89 27-09-10 20:04 μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να παρει, μόλις τώρα γύρισα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες, γιατί κινδυνεύω να πάρω απουσία! Επίσης, δεν βλέπω μια λίστα με τις ψήφους των άλλων για να πάρω μια ιδέα! Επειδή όταν έφυγα είχε περισσότερες ψήφους η maria_lulu την ψηφίζω μονο και μόνο για να μην επηρεάσω πολύ το αποτέλεσμα μιας και η πρώτη μου ψήφος είναι δυστυχώς ξεκρέμαστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:04 Η maria_lulu: #89 27-09-10 20:04 μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπηκα και εγω! τι εχει γινει εδω? μπορουμε να ξερουμε ποιος φευγει... ολη μερα δεν μπηκα... διαβαζα! μπηκα μονο να δω ποιος φευγει! απο οτι ειδα αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο ειχα περισσοτερη συμμετοχη και σε αυτο οχι... το προηγουμενο δεν ειχαν αρχισει τα σχολεια! αλλα τωρα εχω και σχολειο- αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:05 Ο fockos έγραψε: #90 27-09-10 20:05 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα [*]aporw - tsarachaf athene - Himela bill13 - CiNeFiL - elenaki_arnea08 [*]edmund - Himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis - myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak [*]jj! - tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop - edmund Κλεοπάτρα lacky - edmund [*]love_angel - Himela maria_lulu - tsarachaf Μάρω - foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmund Wild_Boy - edmund Ψήφοι4 edmund 3 tsarachaf 3 himela 2 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. TEΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η athene έγραψε: #91 27-09-10 20:08 Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα μπήκαν παραπάνω ψήφοι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:08 Η Noisette έγραψε: #92 27-09-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Click για ανάπτυξη... 3 δεν έχουν ψηφίσει tsarachaf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Η athene έγραψε: #93 27-09-10 20:10 και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και 3 edmund! ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:10 Ο Γιώργος έγραψε: #94 27-09-10 20:10 Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Noisette έγραψε: #95 27-09-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Προστέθηκε poll. Θα διαρκέσει έως τις 21:10. Ψηφίζετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Η δημοσκόπηση θα κλείσει την ημέρα 28-09-10 στις 19:10 Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η fantasmenos: #96 27-09-10 20:16 Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η Myrtle έγραψε: #97 27-09-10 20:16 Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω παιδιά έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Μέχρι πότε ισχύει το poll τελικά; Το προλαβαίνουμε; Μέχρι να γίνουν οι προσθέσεις και να μου πείτε αν βγήκα ή όχι πάω να πάρω γαριδάκια Click για ανάπτυξη... Έκλεισε δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:16 Η athene έγραψε: #98 27-09-10 20:16 Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά ο edmund φευγει!έχει 4 ενώ ο tsarachaf 3..και η μαρια_λουλου 1 αντί για 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο fockos έγραψε: #99 27-09-10 20:20 Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λίστα για Παλέρμο #29 27-09-10 Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00 Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα aporw tsarachaf athene - himela bill13 CiNeFiL elenaki_arnea08 Edmund - himela elenaki_arnea08 - CiNeFiL Eupatridis myrtle foreverfreak - jellyfish Himela foreverfreak jj! tsarachaf JellyFish - maria_lulu Kleop edmun Κλεοπάτρα lacky edmun love_angel himela maria_lulu tsarachaf Μάρω foreverfreak MissKit Myrtle Phoebe - aporw tsarachaf - edmun Wild_Boy edmun Ψήφοι 4 edmun 3 tsarachaf 3 himela 1 maria_lulu 2 foreverfreak 1 aporw 1 CiNeFiL 1 myrtle 1 jellyfish 1 elenaki_arnea 08 Αποχωρήσεις Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε. Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Αν δείτε λάθος ενημερώστε. Φευγει ο ΕDMUN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:22 Η Noisette έγραψε: #100 27-09-10 20:22 Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πας για γαριδάκια και η τύχη σου δουλεύει μου φαίνεται... υγ: EDMUND τον λένε τον άνθρωπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.