Himela το όλο point του παιχνιδιού είναι να εντοπίσεις τις "κλίκες", γιατί κατά πάσα πιθανότητα εκεί κρύβονται οι δολοφόνοι. Στην αρχή αυτό είναι δύσκολο. Όσο προχωράει το παιχνίδι τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Αυτό εξαρτάται πάντα κι από το πως παίζουν οι δολοφόνοι. Οπότε το να ψηφίσεις κάποιον άσχετο χωρίς να έχουν μιλήσει πολύ δεν είναι και πολύ εξυπηρετικό.
Το ξέρω, απλά λέω οτι το να εντοπίσεις τις κλίκες μπορεί να αποβεί ένα ωραίο σχέδιο για τους δολοφόνους με σκοπό να σε μπερδέψουν, ον σημαίνει, ο δολοφόνος ψηφίζει το συνδολοφόνο του για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και μετά τους προσανατολίζει όπως τον συμφέρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί)
To πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα κάνω αυτό που υποσχέθηκα.
Ψηφίζω Χιμέλα, (το χρώμα του αίματος, ξέρει γιατί)
Ε ναι, το κάνεις γιατί σε κατάλαβα... Αναμενόμενο, δε με εκπλήσσεις. Δε σου πέρασε το σχέδιο να ψηφίσεις το συνδολοφόνο σου.
MissKit
Επιφανές μέλος
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν, αυτό το "ψηφίζω maria_lulu, για να μην σπαμμάρει", μου φαίνεται ότι είναι στάχτη στα μάτια.
Οπότε ψηφίζω tsarachaf
Μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου, όταν γυρίσω από τα αγγλικά (κατά τις 6)
Noisette
Περιβόητο μέλος
Edmund ψηφίζει Φοίμπς...Edmund αλλάζει και ψηφίζει Χιμέλα...Τυχαίο;Μπορεί...
Athene, Jellyfish και tsarachaf φηφίζουν maria_lulu....Τυχαίο;Μπορεί...
Δεν ψηφίζω ακόμα...Δεν έχω ιδέα τι γίνεται!
athene
Δραστήριο μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
Αρχή είναι ακόμη μωρέ..
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
ψηφίζω EDMUND
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Eξυπνο παιξιμο...ψηφιζει το ατομο για το οποιο δεν θα τον υποψιαζοταν κανεις γιατι το εκανε..
Πεταει και μια αληθεια (spamαρισμα) και κλεινει το θεματακι..
Ακριβουλιλιλινο μου συγγνωμη...
athene
Δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
θα ψηφισω τσαρατσαφ
εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο...
ισως να μην μπορεσω να μπω μετα...
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
εφτασε η ωρα να ψηφισω και εγω πρωτα δεν μπορουσα γτ ειχα μερικες υποχρεωσεις... αγγλικα + σχολειο
θα ψηφισω τσαρατσαφ
εμενα μου φανηκε πολυ υποπτο που ψηφισε εμενα γτ την δικαιολογια <για να μην σπαμαρει>> αυτο μου φανηκε πολυ υποπτο...
ισως να μην μπορεσω να μπω μετα... αλλα εμενα αυτο μου φανηκε υποπτο...
τελικα σου φανηκε υποπτος ε?? το εμπεδωσαμε!
fockos
Επιφανές μέλος
Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00
Δεν υπάρχει δολοφονία τη Δευτέρα
- aporw tsarachaf
- athene - maria lulu
- bill13
- CiNeFiL
- Edmund - himela
- elenaki_arnea08 - CiNeFiL
- Eupatridis
- foreverfreak - tsarachaf
- Himela
- jj! tsarachaf
- JellyFish - maria_lulu
- Kleop edmun
- Κλεοπάτρα
- lacky
- love_angel
- maria_lulu tsarachaf
- Μάρω
- MissKit
- Myrtle
- Phoebe - aporw
- tsarachaf - maria_lulu
- Wild_Boy edmun
4 tsarachaf
3 maria_lulu
2 edmun
1 himela
1 aporw
1 CiNeFiL
Αποχωρήσεις
Αύριο Δευτέρα δεν θα μάθετε καμία ιδιότητα, έτσι για να σκάσετε.
Τρίτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Αν δείτε λάθος ενημερώστε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα.
Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι;
Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει.
Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους.
Έχω μπερδευτεί. Αλλά λέω να ψηφίσω.
Ο Edmund είχε κάνει προγραμματικές δηλώσεις πριν ξεκινήσει το Παλέρμο και γενικά λειτουργεί παράξενα.
Η Himela από την άλλη, έλεγε πως θα μας πρήξει με ερωτήσεις ενώ κινείται σαν να έχει παίξει πολλές φορές και δεν έχει εκφράσει ως τώρα καμία απορία. Ποιος της έλυσε όλες αυτές τις απορίες που έλεγε πως είχε; Μήπως έχει συνεργούς που της εξήγησαν πως παίζεται το παιχνίδι;
Από την άλλη όλη η παρέα που έκανε επίθεση στη maria_lulu είναι ύποπτη. Μάλιστα όταν είδα τη χαρακτηριστική ατάκα "καμία κακία" οι υποψίες μου εκτινάχθηκαν στο ζενίθ. Ειδικά μετά τη δήλωση του φρικ που είχε ήταν πολύ λογική και πείθει.
Ψηφίζω athene για σήμερα αν και υποπτεύομαι και τους άλλους.
Πολύ καλές οι σκέψεις σου. Για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να απαντήσω οτι έχω διαβάσει σήμερα αρκετές φορές το θρεντ με την επεξήγηση του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα έχω παίξει παλέρμο λάιβ (μπορείς να το επιβεβαιώσεις εδώ) και ξέρω γενικά τι γίνεται, στα μόνα που μπερδεύομαι είναι οι ώρες ψηφοφορίας κλπ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.