maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #201 10-09-10 14:02 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL jj! foreverfreak: jj! JaneWin ψήφοι: 3 jj! 1 z0itCa 1 fantasmenos απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:04 Η elenaki92: #202 10-09-10 14:04 Jj!, γιατί πάντα φεύγεις νωρίς? Πως το πετυχαίνεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:07 Ο jj! έγραψε: #203 10-09-10 14:07 Δεν ξέρω, δεν με αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Drama Prinzessin: #204 10-09-10 14:08 ψηφίζω fantasmeno, κακώς άλλαξα χτες την ψήφο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:10 Η CiNeFiL έγραψε: #205 10-09-10 14:10 λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:12 Η elenaki92: #206 10-09-10 14:12 Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:18 Η maria_lulu: #207 10-09-10 14:18 εφτασε η ωρα να ψηφισω! θα ψηφιζω παλι fantasmeno γιατι ο γουαλντ μποι μπορει να ηταν ρουφιανος και να ηθελε να μας δειξει κατι... ισως μπορει να ηταν τσιρακι. αλλα δεν ξερω! φαινετε πολυ ενοχα. σε αλλα παλερμο η συμμετοχη του ηταν πολυ πιο ενεργη! τωρα κατι ετοιμαζει... δεν μιλαει σχεδον καθολου.... ισως και να κανω λαθος! αναλογα τι θα δω κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να αλλαξω ψηφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο jj! έγραψε: #208 10-09-10 14:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Click για ανάπτυξη... Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η maria_lulu: #209 10-09-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL jj! foreverfreak: jj! JaneWin ψήφοι: 3 jj! 1 z0itCa 1 fantasmenos απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:04 Η elenaki92: #202 10-09-10 14:04 Jj!, γιατί πάντα φεύγεις νωρίς? Πως το πετυχαίνεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:07 Ο jj! έγραψε: #203 10-09-10 14:07 Δεν ξέρω, δεν με αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Drama Prinzessin: #204 10-09-10 14:08 ψηφίζω fantasmeno, κακώς άλλαξα χτες την ψήφο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:10 Η CiNeFiL έγραψε: #205 10-09-10 14:10 λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:12 Η elenaki92: #206 10-09-10 14:12 Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:18 Η maria_lulu: #207 10-09-10 14:18 εφτασε η ωρα να ψηφισω! θα ψηφιζω παλι fantasmeno γιατι ο γουαλντ μποι μπορει να ηταν ρουφιανος και να ηθελε να μας δειξει κατι... ισως μπορει να ηταν τσιρακι. αλλα δεν ξερω! φαινετε πολυ ενοχα. σε αλλα παλερμο η συμμετοχη του ηταν πολυ πιο ενεργη! τωρα κατι ετοιμαζει... δεν μιλαει σχεδον καθολου.... ισως και να κανω λαθος! αναλογα τι θα δω κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να αλλαξω ψηφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο jj! έγραψε: #208 10-09-10 14:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Click για ανάπτυξη... Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η maria_lulu: #209 10-09-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Jj!, γιατί πάντα φεύγεις νωρίς? Πως το πετυχαίνεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:07 Ο jj! έγραψε: #203 10-09-10 14:07 Δεν ξέρω, δεν με αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Drama Prinzessin: #204 10-09-10 14:08 ψηφίζω fantasmeno, κακώς άλλαξα χτες την ψήφο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:10 Η CiNeFiL έγραψε: #205 10-09-10 14:10 λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:12 Η elenaki92: #206 10-09-10 14:12 Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:18 Η maria_lulu: #207 10-09-10 14:18 εφτασε η ωρα να ψηφισω! θα ψηφιζω παλι fantasmeno γιατι ο γουαλντ μποι μπορει να ηταν ρουφιανος και να ηθελε να μας δειξει κατι... ισως μπορει να ηταν τσιρακι. αλλα δεν ξερω! φαινετε πολυ ενοχα. σε αλλα παλερμο η συμμετοχη του ηταν πολυ πιο ενεργη! τωρα κατι ετοιμαζει... δεν μιλαει σχεδον καθολου.... ισως και να κανω λαθος! αναλογα τι θα δω κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να αλλαξω ψηφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο jj! έγραψε: #208 10-09-10 14:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Click για ανάπτυξη... Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η maria_lulu: #209 10-09-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω, δεν με αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:08 Η Drama Prinzessin: #204 10-09-10 14:08 ψηφίζω fantasmeno, κακώς άλλαξα χτες την ψήφο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:10 Η CiNeFiL έγραψε: #205 10-09-10 14:10 λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:12 Η elenaki92: #206 10-09-10 14:12 Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:18 Η maria_lulu: #207 10-09-10 14:18 εφτασε η ωρα να ψηφισω! θα ψηφιζω παλι fantasmeno γιατι ο γουαλντ μποι μπορει να ηταν ρουφιανος και να ηθελε να μας δειξει κατι... ισως μπορει να ηταν τσιρακι. αλλα δεν ξερω! φαινετε πολυ ενοχα. σε αλλα παλερμο η συμμετοχη του ηταν πολυ πιο ενεργη! τωρα κατι ετοιμαζει... δεν μιλαει σχεδον καθολου.... ισως και να κανω λαθος! αναλογα τι θα δω κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να αλλαξω ψηφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο jj! έγραψε: #208 10-09-10 14:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Click για ανάπτυξη... Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η maria_lulu: #209 10-09-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ψηφίζω fantasmeno, κακώς άλλαξα χτες την ψήφο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:10 Η CiNeFiL έγραψε: #205 10-09-10 14:10 λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:12 Η elenaki92: #206 10-09-10 14:12 Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:18 Η maria_lulu: #207 10-09-10 14:18 εφτασε η ωρα να ψηφισω! θα ψηφιζω παλι fantasmeno γιατι ο γουαλντ μποι μπορει να ηταν ρουφιανος και να ηθελε να μας δειξει κατι... ισως μπορει να ηταν τσιρακι. αλλα δεν ξερω! φαινετε πολυ ενοχα. σε αλλα παλερμο η συμμετοχη του ηταν πολυ πιο ενεργη! τωρα κατι ετοιμαζει... δεν μιλαει σχεδον καθολου.... ισως και να κανω λαθος! αναλογα τι θα δω κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να αλλαξω ψηφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο jj! έγραψε: #208 10-09-10 14:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Click για ανάπτυξη... Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η maria_lulu: #209 10-09-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:12 Η elenaki92: #206 10-09-10 14:12 Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:18 Η maria_lulu: #207 10-09-10 14:18 εφτασε η ωρα να ψηφισω! θα ψηφιζω παλι fantasmeno γιατι ο γουαλντ μποι μπορει να ηταν ρουφιανος και να ηθελε να μας δειξει κατι... ισως μπορει να ηταν τσιρακι. αλλα δεν ξερω! φαινετε πολυ ενοχα. σε αλλα παλερμο η συμμετοχη του ηταν πολυ πιο ενεργη! τωρα κατι ετοιμαζει... δεν μιλαει σχεδον καθολου.... ισως και να κανω λαθος! αναλογα τι θα δω κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να αλλαξω ψηφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο jj! έγραψε: #208 10-09-10 14:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Click για ανάπτυξη... Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η maria_lulu: #209 10-09-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:18 Η maria_lulu: #207 10-09-10 14:18 εφτασε η ωρα να ψηφισω! θα ψηφιζω παλι fantasmeno γιατι ο γουαλντ μποι μπορει να ηταν ρουφιανος και να ηθελε να μας δειξει κατι... ισως μπορει να ηταν τσιρακι. αλλα δεν ξερω! φαινετε πολυ ενοχα. σε αλλα παλερμο η συμμετοχη του ηταν πολυ πιο ενεργη! τωρα κατι ετοιμαζει... δεν μιλαει σχεδον καθολου.... ισως και να κανω λαθος! αναλογα τι θα δω κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να αλλαξω ψηφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο jj! έγραψε: #208 10-09-10 14:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Click για ανάπτυξη... Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η maria_lulu: #209 10-09-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εφτασε η ωρα να ψηφισω! θα ψηφιζω παλι fantasmeno γιατι ο γουαλντ μποι μπορει να ηταν ρουφιανος και να ηθελε να μας δειξει κατι... ισως μπορει να ηταν τσιρακι. αλλα δεν ξερω! φαινετε πολυ ενοχα. σε αλλα παλερμο η συμμετοχη του ηταν πολυ πιο ενεργη! τωρα κατι ετοιμαζει... δεν μιλαει σχεδον καθολου.... ισως και να κανω λαθος! αναλογα τι θα δω κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να αλλαξω ψηφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:20 Ο jj! έγραψε: #208 10-09-10 14:20 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Click για ανάπτυξη... Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η maria_lulu: #209 10-09-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!" Click για ανάπτυξη... Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η maria_lulu: #209 10-09-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω Click για ανάπτυξη... απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:24 Η elenaki92: #210 10-09-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ() Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:28 Η CiNeFiL έγραψε: #211 10-09-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Eileen έγραψε: #212 10-09-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν! Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε... Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η JaneWin έγραψε: #213 10-09-10 14:30 Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πφφφ δυσκολα τα πραγαματα.... Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα... Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος.... Fantasmenos και απο εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:31 Η Drama Prinzessin: #214 10-09-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B: απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους! Click για ανάπτυξη... ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:51 Η maria_lulu: #215 10-09-10 15:51 ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ψηφίζετε ως τις 20:00 10/9/2010 Λίστα για Παλέρμο #28 Κλεοπάτρα z0itCa: jj! fantasmenos marialuluf1 Fantasmenos tsarachaf elenaki_arnea08 fantasmenos jj!: z0itCa CiNeFiL Fantasmenos foreverfreak: jj! JaneWin Fantasmenos ψήφοι: 4 fantasmenos 2 jj! 1 z0itCa απουσίες 1 fantasmenos 1 jj! 1 Z0itCa αποχωρήσεις: Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα) δολοφονια (δεν υπηρχε) wild_boy(πολίτης) kelly (εμεινες απο απουσιες) athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα) rascal_gd δολοφονια (πολίτης) Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος. Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Ο tsarachaf: #216 10-09-10 16:45 Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχα... Με μπερδεψατε... Πιστευω πως ακομη δεν εχουμε αγγιξει κανεναν δολοφονο... Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο... Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι... Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η elenaki92: #217 10-09-10 17:28 tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tsarachaf, κι εσυ συντοπίτης βρε?? Τώρα το πρόσεξα!! επί του θέματος... Τώρα που το συζητάτε με προβληματίζετε πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:31 Ο tsarachaf: #218 10-09-10 17:31 Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συντοπιτης που τρεχει να αλλαξει τοπο ειμαι!!! Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Η maria_lulu: #219 10-09-10 17:37 γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
γιατι κλειδωσαν τις φυλακες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:13 Η Drama Prinzessin: #220 10-09-10 18:13 καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καταρχήν, δεν βάλατε στην λίστα την δική μου ψήφο.δεύτερον την αλλάζω και ψηφίζω jj! αύριο έχει δολοφονία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.