maria_lulu
Επιφανές μέλος
10/9/2010
Λίστα για Παλέρμο #28
- Κλεοπάτρα
- z0itCa: jj!
- fantasmenos
- marialuluf
- tsarachaf
- elenaki_arnea08 fantasmenos
- jj!: z0itCa
- CiNeFiL jj!
- foreverfreak: jj!
- JaneWin
ψήφοι:
3 jj!
1 z0itCa
1 fantasmenos
απουσίες
1 fantasmenos
1 jj!
1 Z0itCa
αποχωρήσεις:
Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα)
δολοφονια (δεν υπηρχε)
wild_boy(πολίτης)
kelly (εμεινες απο απουσιες)
athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα)
rascal_gd δολοφονια (πολίτης)
Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος.
Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
elenaki92
Δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
θα ψηφιζω παλι fantasmeno γιατι ο γουαλντ μποι μπορει να ηταν ρουφιανος και να ηθελε να μας δειξει κατι... ισως μπορει να ηταν τσιρακι. αλλα δεν ξερω! φαινετε πολυ ενοχα. σε αλλα παλερμο η συμμετοχη του ηταν πολυ πιο ενεργη! τωρα κατι ετοιμαζει... δεν μιλαει σχεδον καθολου....
ισως και να κανω λαθος! αναλογα τι θα δω κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να αλλαξω ψηφο!!!!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ()Μη στενοχωριέσαι, jj!... Θα φτιάξουν τα πράγματα... Κι επειδή μου κόλλησε, σας λέω κι ένα τραγούδι... "εμπρός! Εμπρός! Είναι ο παππούς εκεί? Πείτε μου ποια τον ζητεί? Μπεμπε Lilly! Μπεμπε Lilly! Η μικρούλα η μπεμπε Lilly!!"
maria_lulu
Επιφανές μέλος
λοιπον αλλαξα κι εγω γνωμη παιδια ειδα οτι δολοφονηθηκαν οι athene και ο rascal_gd που χθες ψηφισαν fantasmeno...οποτε ισως τους καθαρισαν γι'αυτο το λογο...ψηφιζω fantasmeno κι εγω
απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους!
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Έλεος, άλλη φορά δε μωρουδίζω. Σχολιάζετε τα πάντα, καμία αίσθηση του χιούμορ()
νομίζω πως το αφιέρωσα σε όλους τους Παλερμιτες...
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
ισως και να ειναι κι ετσι...τεσπα ισως να αλλαξω ψηφο μετα αν δω κατι πιο υποπτοαπο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν!το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Προσπαθούσες να μου αλλάξεις γνώμη, γι' αυτό σε υποψιάζομαι. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο (διάβασε τι έγραψα χτες), εκτός και αν υπάρχει πολύ πολύ μεγάλη ανάγκη
Συγνώμη, αλλά δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη ΚΑΝΕΝΟΣ!!!
Το ότι λέω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι δεν το κάνω για να πείσω κανέναν. Το κάνω για να δώσω το ερέθισμα και στους υπόλοιπους, και ίσα - ίσα έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί κάτι που το σκέφτηκες εσύ, μπορεί εγώ να μην το σκέφτηκα και τούμπαλιν!
Αν και τώρα που είπατε αυτό για τον rascal και την athene με προβληματίσατε...
Πιστεύετε όμως ότι ο fantasmenos θα καρφωνόταν τόσο πολύ?
Λοιπον...Ω ναι θα ειμαι και εγω μια απο αυτους που θα ψηφισουν τον φαντα...
Βασικα μου φανηκε καπως οτι ειναι ο μονος που εκανε αναφορα στον σιριαλ κιλερ στο ποστ του....σαν να θελει να δειξει οτι δεν ειναι αυτος....
Fantasmenos και απο εμενα...
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1;2411263[B:απο την αλλη μπορει να ειναι μεθοδος για να τον ενοχοποιησουν![/b]το ιδιο κανεμε και εμεις οταν ημασταν δολοφονοι! ο σ.κ δεν ειναι με κανεναν προσπαθει να σκοτωσει πολιτες και δολοφονους!
ναι...αυτό λέω και εγώ..σκέφτομαι να αλλάξω πάλι ψήφο..
maria_lulu
Επιφανές μέλος
10/9/2010
Λίστα για Παλέρμο #28
- Κλεοπάτρα
- z0itCa: jj!
- fantasmenos
- marialuluf1 Fantasmenos
- tsarachaf
- elenaki_arnea08 fantasmenos
- jj!: z0itCa
- CiNeFiL Fantasmenos
- foreverfreak: jj!
- JaneWin Fantasmenos
ψήφοι:
4 fantasmenos
2 jj!
1 z0itCa
απουσίες
1 fantasmenos
1 jj!
1 Z0itCa
αποχωρήσεις:
Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα)
δολοφονια (δεν υπηρχε)
wild_boy(πολίτης)
kelly (εμεινες απο απουσιες)
athene δολοφονια serial Killer (αγνωστη ιδιοτητα)
rascal_gd δολοφονια (πολίτης)
Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Τριτη θα μαθετε την ταυτοτητα του δολοφονηθεντος.
Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Κραταω τον jj! σαν υποψια για τον φανερο δολοφονο, γιατι παιζει με τον τροπο που εχω δει απο δολοφονο στο προηγουμενο Παλερμο...
Επισης πιστευω πρεπει να στρεψουμε το βλεμμα μας σε ατομα που δεν φαινονται πολυ στο παιχνιδι...
Δεν θα ψηφισω ακομα... Θελω να δω που το πατε...
elenaki92
Δραστήριο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Πολυ μουδιασμενα κινουμαστε σ'αυτο το Παλερμο...
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
αύριο έχει δολοφονία;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.