maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Επίτρεψέ μου να σου πω, πως το τσιράκι δεν έχει κανένα λόγο από τον πρώτο γύρο να κινηθεί εναντίον κάποιου και να ρισκάρει να τραβήξει τα βλέμματα και την προσοχή όλων. Του αρκεί απλά να μην ψηφίζονται οι δολοφόνοι όχι να στρέφει τον κόσμο σε αθώους (αν ο fantasmenos είναι αθώος)...
Τουλάχιστον έτσι νομίζω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
θα δω πως θα κινηθουν και οι υπολοιποι! και θα ψηφισω! αλλα ειμαι μεταξι φαντασμενο... αλλα θα δω! ισως ο wild_boy να ηταν ρουφιανος...
Αν θες την ταπεινή μου άποψη πάντα νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο για την έκβαση του παιχνιδιού αν ψηφιστεί ο fantasmenos σε ημέρα με αποκάλυψη ιδιότητας. Αφού έχει μπερδέψει κόσμο και κοσμάκη (τυχαίο?) θα μας βοηθούσε στο παιχνίδι να καταλαβαίναμε τον ρόλο του!
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Παιδιά κάτι ακόμη....
Το ότι ΔΕΝ έγινε σήμερα δολοφονία δεν σημαίνει ότι οι δολοφόνοι το ξέχασαν ή ότι δεν ήταν μέσα εκείνη την ώρα. Θα είμαστε αφελείς αν υπολογίσουμε μόνο αυτό το ενδεχόμενο.
Μπορεί επίσης, να είναι ένα μέρος της στρατηγικής τους. Να μην έγινε δηλ καμία δολοφονία για να μας θολώσουν τα νερά. Έτσι οι υποψίες θα έπεφταν σε αυτούς που δεν ήταν μέσα εκείνη την ώρα από την μία, και από την άλλη είμαστε σε τέτοιο κρίσιμο σημείο που μία λάθος επιλογή στη δολοφονία μπορεί να σήμαινε πολλά!
Οπότε δεν θεωρώ ότι η elenaki_arnea είναι απαραίτητα δολοφόνος όπως της το χρεώνει η CineFil...
+1 αγαπητή μου συντοπίτισσα, Ζωή... Νομίζω πως οι δολοφόνοι έχουν καταστρώσει ένα πολύ καλό σχέδιο για να φάνε εμάς τα αθώα πολιτάκια... Αλλά θα 'ρθει ο καιρός που θα λάμψει η αλήθεια... Νομίζω πως θα ψηφίσω αύριο κατά το μεσημεράκι αν μου το επιτρέψουν οι δολοφόνοι ή ο s.k....
maria_lulu
Επιφανές μέλος
η ΣΕ εκανε μια μικρη πατατα...
επρεπε οταν ειναι και δολοφονια του σ.κ να ειναι αποκαλυψη μνρ...
και οταν ειναι μονο δολοφονοι του νεκρου....
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αν θες την ταπεινή μου άποψη πάντα νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο για την έκβαση του παιχνιδιού αν ψηφιστεί ο fantasmenos σε ημέρα με αποκάλυψη ιδιότητας. Αφού έχει μπερδέψει κόσμο και κοσμάκη (τυχαίο?) θα μας βοηθούσε στο παιχνίδι να καταλαβαίναμε τον ρόλο του!
σημερα θα ηταν ωραια...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο wild_boy όμως, είναι καινούργιος στο παιχνίδι και λογικά δεν είναι τόσο έμπειρος με το ρόλο του τσιρακιού Αφού έχει παίξει μόνο σε δύο παιχνίδια (αυτό και το προηγούμενο), μάλλον είναι σωστές οι υποψίες μου για το ρόλο τουΜάλιστα...
Επίτρεψέ μου να σου πω, πως το τσιράκι δεν έχει κανένα λόγο από τον πρώτο γύρο να κινηθεί εναντίον κάποιου και να ρισκάρει να τραβήξει τα βλέμματα και την προσοχή όλων. Του αρκεί απλά να μην ψηφίζονται οι δολοφόνοι όχι να στρέφει τον κόσμο σε αθώους (αν ο fantasmenos είναι αθώος)...
Τουλάχιστον έτσι νομίζω....
love_angel
Επιφανές μέλος
οποτε των δολοφονων θα μαθετε!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ο wild_boy όμως, είναι καινούργιος στο παιχνίδι και λογικά δεν είναι τόσο έμπειρος με το ρόλο του τσιρακιού Αφού έχει παίξει μόνο σε δύο παιχνίδια (αυτό και το προηγούμενο), μάλλον είναι σωστές οι υποψίες μου για το ρόλο του
μηπως ηταν ο ρουφιανος??? και προσπαθουσε να μας δειξει κατι???
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Ο wild_boy όμως, είναι καινούργιος στο παιχνίδι και λογικά δεν είναι τόσο έμπειρος με το ρόλο του τσιρακιού Αφού έχει παίξει μόνο σε δύο παιχνίδια (αυτό και το προηγούμενο), μάλλον είναι σωστές οι υποψίες μου για το ρόλο του
Είναι όμως σπίρτο, πανέξυπνο παιδί οπότε μην τον υποτιμάς έτσι!
Μήπως σπεύδεις να του αποδώσεις αυτό το ρόλο επειδή εγώ είπα ότι υποψιάζομαι εσένα??
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως σε συμφέρει να είναι τσιράκι επειδή είσαι στη λίστα του!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
απο τις δολοφονιες του serial killer, δε θα μαθαινετε ιδιοτητα. μη ξεχναμε οτι παιζει μονος του, και δολοφονει καθε δευτερη μερα!
οποτε των δολοφονων θα μαθετε!
αα ωραια τωρα θα εχουμε 2 νεκρους!!!
η λιστα που ειναι??? θελω να δω ποιοι ειναι!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Καμία σχέση.Είναι όμως σπίρτο, πανέξυπνο παιδί οπότε μην τον υποτιμάς έτσι!
Μήπως σπεύδεις να του αποδώσεις αυτό το ρόλο επειδή εγώ είπα ότι υποψιάζομαι εσένα??
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως σε συμφέρει να είναι τσιράκι επειδή είσαι στη λίστα του!
Εξάλλου, μόλις αποχώρησε δήλωσα, ότι μπορεί να είναι ρουφιάνος/τσιράκι, πριν πεις κάτι εσύ
Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι ρουφιάνος/τσιράκι/πολίτης, αλλά εγώ του δίνω το ρόλο του τσιρακιού, μέχρι στιγμής, ωστόσο μπορεί να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου, αύριο
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικά και σε συμφέρει αγαπητέ μου γιατί είσαι στη λίστα του, που σημαίνει ότι αν είναι τσιράκι ψεύδεται επομένως εμμέσως πλην σαφώς βγαίνεις λάδι!
Μπορεί όμως όντως να είσαι και εσύ μπερδεμένος όπως όλοι μας άλλωστε...
Καλή νύχτα παιδιά! Θα μπω κατά τις 7 αύριο!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Δεν αποκλείω κανένα ενδεχόμενο. Μπορεί όπως προείπα, να ήταν νοσοκόμος/ρουφιάνος/τσιράκι/πολίτης. Μπορεί να ήταν ρουφιάνος, οπότε στη λίστα του συμπεριέλαβε τον/την δολοφόνο που ξέρει και τους άλλους δύο, τους έβαλε με βάση αυτά που πιστεύει Μπορεί όμως, να ήταν τσιράκι και να προσπαθούσε να μπερδέψει τους πολίτεςΔηλαδή τώρα μου λες ότι εσένα δεν σε συμφέρει να είναι ο Στράτος τσιράκι????
Φυσικά και σε συμφέρει αγαπητέ μου γιατί είσαι στη λίστα του, που σημαίνει ότι αν είναι τσιράκι ψεύδεται επομένως εμμέσως πλην σαφώς βγαίνεις λάδι!
Μπορεί όμως όντως να είσαι και εσύ μπερδεμένος όπως όλοι μας άλλωστε...
Καλή νύχτα παιδιά! Θα μπω κατά τις 7 αύριο!
Καληνύχτα
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Καλη συνεχεια και τα λεμε ξανα το Σαββατο!!
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπον, οπως προειπα αυριο θα λειπω ολη τη μερα (Placebo ftw!!)
Αχου!!!!!!!! Καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τυχερέ!
To the point...
Ξαναδιάβασα όλα τα ποστ από την αρχή και τα "βήματα" είναι τόσο δειλά που δεν υπάρχει καμία ισχυρή ένδειξη παρά μόνο μικρές διασκορπισμένες υποψίες. Δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό για εμάς παιδιά, οπότε ας ξυπνήσουμε γιατί θα μας φάνε στη στροφή!(καλά το είπα το τελευταίο?)
Νομίζω πως η ψήφος μου θα πάει στον jj! (τους λόγους μου τους έχω εξηγήσει εκτενώς στις σελίδες 16-17-18 για να μην λένε μερικοί ότι δεν αιτιολογώ!)
fockos
Επιφανές μέλος
10/9/2010
Λίστα για Παλέρμο #28
- Κλεοπάτρα
- z0itCa: jj!
- fantasmenos
- marialuluf
- tsarachaf
- elenaki_arnea08
- jj!:
- CiNeFiL
- athene
- foreverfreak: jj!
- JaneWin
- rascal_gd
- Kelly
ψήφοι:
2 jj!
απουσίες
1fantasmenos
1 jj!
2 kelly
αποχωρήσεις:
Myrtle: (άγνωστη ιδιότητα)
δολοφονια (δεν υπηρχε)
wild_boy(πολίτης)
Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Δευτέρα θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Σημείωση: Αν δείτε κάποιο λάθος ενημερώστε
fockos
Επιφανές μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.