MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:30 Η MissKit έγραψε: #761 02-09-10 22:30 Φοκο ευχαριστώ! Πάντα ήθελα να γίνω μαφιόζος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:30 Η maria_lulu: #762 02-09-10 22:30 --- PLAYERS --- 1. marialuluf1 2. MissKit 3. Wild_Boy 4. jj! 5. maria.... 6. roseberry 7. elenaki_arnea08 8. tsarachaf 9. aporw 10. rewial 11. z0itCa 12. kleop 13. mariza_93 14. morelo 15. Noulou94 16. gianniskeeper 17. foreverfreak 18. Hlianna 19. Eupatridis 20. Bill 21. yozerehs 22. Κλεοπάτρα --- MAFIA --- 1. Wild_Boy 2. elenaki_arnea08 3. Hlianna 4. MissKit --- SPY --- 1. z0itCa --- TRAITOR --- 1. roseberry --- NURSE --- 1. rewial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Η maria....: #763 02-09-10 22:31 Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτι ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2010 Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:32 Η Cherie έγραψε: #764 02-09-10 22:32 Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:32 Η MissKit έγραψε: #765 02-09-10 22:32 Μαρία, καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Παραδέχτηκα εγώ ποτέ ότι ήμουν δολοφόνος; Εδώ έστησα ολόκληρο σενάριο με τον τσαφ τσουφ και τη Ζωή. @Cherie: Οι πολίτες. Η κίνηση για να διαλυθεί το παιχνίδι έγινε από δολοφόνο. Άρα το σωστό είναι να κερδίσουν οι πολίτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Η maria_lulu: #766 02-09-10 22:33 τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Ο Chemwizard: #767 02-09-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτ ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθητε... Click για ανάπτυξη... Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Η mariza_93: #768 02-09-10 22:36 γιατι το ληξαμε? πφφφ τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Ο fockos έγραψε: #769 02-09-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοκο ευχαριστώ! Πάντα ήθελα να γίνω μαφιόζος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:30 Η maria_lulu: #762 02-09-10 22:30 --- PLAYERS --- 1. marialuluf1 2. MissKit 3. Wild_Boy 4. jj! 5. maria.... 6. roseberry 7. elenaki_arnea08 8. tsarachaf 9. aporw 10. rewial 11. z0itCa 12. kleop 13. mariza_93 14. morelo 15. Noulou94 16. gianniskeeper 17. foreverfreak 18. Hlianna 19. Eupatridis 20. Bill 21. yozerehs 22. Κλεοπάτρα --- MAFIA --- 1. Wild_Boy 2. elenaki_arnea08 3. Hlianna 4. MissKit --- SPY --- 1. z0itCa --- TRAITOR --- 1. roseberry --- NURSE --- 1. rewial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Η maria....: #763 02-09-10 22:31 Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτι ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2010 Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:32 Η Cherie έγραψε: #764 02-09-10 22:32 Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:32 Η MissKit έγραψε: #765 02-09-10 22:32 Μαρία, καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Παραδέχτηκα εγώ ποτέ ότι ήμουν δολοφόνος; Εδώ έστησα ολόκληρο σενάριο με τον τσαφ τσουφ και τη Ζωή. @Cherie: Οι πολίτες. Η κίνηση για να διαλυθεί το παιχνίδι έγινε από δολοφόνο. Άρα το σωστό είναι να κερδίσουν οι πολίτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Η maria_lulu: #766 02-09-10 22:33 τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Ο Chemwizard: #767 02-09-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτ ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθητε... Click για ανάπτυξη... Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Η mariza_93: #768 02-09-10 22:36 γιατι το ληξαμε? πφφφ τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Ο fockos έγραψε: #769 02-09-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
--- PLAYERS --- 1. marialuluf1 2. MissKit 3. Wild_Boy 4. jj! 5. maria.... 6. roseberry 7. elenaki_arnea08 8. tsarachaf 9. aporw 10. rewial 11. z0itCa 12. kleop 13. mariza_93 14. morelo 15. Noulou94 16. gianniskeeper 17. foreverfreak 18. Hlianna 19. Eupatridis 20. Bill 21. yozerehs 22. Κλεοπάτρα --- MAFIA --- 1. Wild_Boy 2. elenaki_arnea08 3. Hlianna 4. MissKit --- SPY --- 1. z0itCa --- TRAITOR --- 1. roseberry --- NURSE --- 1. rewial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Η maria....: #763 02-09-10 22:31 Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτι ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2010 Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:32 Η Cherie έγραψε: #764 02-09-10 22:32 Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:32 Η MissKit έγραψε: #765 02-09-10 22:32 Μαρία, καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Παραδέχτηκα εγώ ποτέ ότι ήμουν δολοφόνος; Εδώ έστησα ολόκληρο σενάριο με τον τσαφ τσουφ και τη Ζωή. @Cherie: Οι πολίτες. Η κίνηση για να διαλυθεί το παιχνίδι έγινε από δολοφόνο. Άρα το σωστό είναι να κερδίσουν οι πολίτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Η maria_lulu: #766 02-09-10 22:33 τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Ο Chemwizard: #767 02-09-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτ ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθητε... Click για ανάπτυξη... Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Η mariza_93: #768 02-09-10 22:36 γιατι το ληξαμε? πφφφ τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Ο fockos έγραψε: #769 02-09-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτι ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:32 Η Cherie έγραψε: #764 02-09-10 22:32 Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:32 Η MissKit έγραψε: #765 02-09-10 22:32 Μαρία, καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Παραδέχτηκα εγώ ποτέ ότι ήμουν δολοφόνος; Εδώ έστησα ολόκληρο σενάριο με τον τσαφ τσουφ και τη Ζωή. @Cherie: Οι πολίτες. Η κίνηση για να διαλυθεί το παιχνίδι έγινε από δολοφόνο. Άρα το σωστό είναι να κερδίσουν οι πολίτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Η maria_lulu: #766 02-09-10 22:33 τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Ο Chemwizard: #767 02-09-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτ ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθητε... Click για ανάπτυξη... Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Η mariza_93: #768 02-09-10 22:36 γιατι το ληξαμε? πφφφ τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Ο fockos έγραψε: #769 02-09-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:32 Η MissKit έγραψε: #765 02-09-10 22:32 Μαρία, καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Παραδέχτηκα εγώ ποτέ ότι ήμουν δολοφόνος; Εδώ έστησα ολόκληρο σενάριο με τον τσαφ τσουφ και τη Ζωή. @Cherie: Οι πολίτες. Η κίνηση για να διαλυθεί το παιχνίδι έγινε από δολοφόνο. Άρα το σωστό είναι να κερδίσουν οι πολίτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Η maria_lulu: #766 02-09-10 22:33 τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Ο Chemwizard: #767 02-09-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτ ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθητε... Click για ανάπτυξη... Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Η mariza_93: #768 02-09-10 22:36 γιατι το ληξαμε? πφφφ τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Ο fockos έγραψε: #769 02-09-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρία, καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Παραδέχτηκα εγώ ποτέ ότι ήμουν δολοφόνος; Εδώ έστησα ολόκληρο σενάριο με τον τσαφ τσουφ και τη Ζωή. @Cherie: Οι πολίτες. Η κίνηση για να διαλυθεί το παιχνίδι έγινε από δολοφόνο. Άρα το σωστό είναι να κερδίσουν οι πολίτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Η maria_lulu: #766 02-09-10 22:33 τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Ο Chemwizard: #767 02-09-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτ ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθητε... Click για ανάπτυξη... Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Η mariza_93: #768 02-09-10 22:36 γιατι το ληξαμε? πφφφ τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Ο fockos έγραψε: #769 02-09-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:33 Ο Chemwizard: #767 02-09-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτ ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθητε... Click για ανάπτυξη... Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Η mariza_93: #768 02-09-10 22:36 γιατι το ληξαμε? πφφφ τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Ο fockos έγραψε: #769 02-09-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδια,συγνωμη που επεμβαινω αλλα οταν ολοι οι δολοφονοι ψηφισαν την rewial αφου ειχε πει οτ ηταν νοσοκομα ηταν λογικο να φανερωθητε... Click για ανάπτυξη... Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Η mariza_93: #768 02-09-10 22:36 γιατι το ληξαμε? πφφφ τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Ο fockos έγραψε: #769 02-09-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι το ληξαμε? πφφφ τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:36 Ο fockos έγραψε: #769 02-09-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cherie: Να ρωτήσω κάτι ? Κέρδισαν οι πολίτες ή δεν κέρδισε κανείς? Να ξέρω αν είναι για να δουλέψω τη roseberry! Click για ανάπτυξη... Οι πολίτες κέρδισαν "τυπικά" αλλά συζητάμε αν ήταν έγκυρη "ηθικά" η νίκη edit: Στο chat άνοιξε κανάλι παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:37 Η Cherie έγραψε: #770 02-09-10 22:37 Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξώφτερνοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τσοφ στην Κρητική Μαφία ρεεεεεεεεε φίδι . Είχατε καρφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:38 Η MissKit έγραψε: #771 02-09-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: τι να πω... μολις βγηκε η ελενη καποιος ειχε νευριασει που ειχε μεινει μονο ενας.... Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:39 Ο Pure_Seduction: #772 02-09-10 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Αν θυμασαι το χα σχολιασει ο ιδιος: "λεει η Rewial ειμαι νοσοκομα και αντι την ψηφιζουν 3-4 ατομα.Αν ηταν πολιτες δε θα το καναν γιατι δεν μπορει να ναι σιγοροι αν ειναι δολοφονος,ενω μονο οι δολοφονοι ξερουν οτι δεν ειναι δολοφονος και δε χανουν τιποτα να δοκιμασουν να τη βγαλουν απο τη μεση,χωρις να τη σκοτωσουν" Αυτα. Click για ανάπτυξη... θα μπορουσαν να πουνε οτι μπλοφαρα ο λογος που ειπα οτι ειμαι νοσοκομα ειναι για να γλιτωσω ψηφους και οντως πολλοι με εμπιστευτηκανκαλα κανατε οταν ειδα οτι μεινανε 4 ατομα λεω,οκ,εδω ειμαστε θελω να ευχαριστησω την maria... και να πω συγχαρητηρια στην hilanna γτ μου αρεσε πολυ ο τροπος του παιχνιδιου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:42 Η maria_lulu: #773 02-09-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχει πολύ μικρό δίκιο. Όταν βγαίνεις και φωνάζεις 4-5 φορές οι δολοφόνοι να στείλουν το νεκρό με μια μικρή αναζήτηση για το ποιος είναι ον-λάιν μπορούσαν οι πολίτες να εντοπίσουν ποιοι έλειπαν και να περιοριστούν στους απόντες. Δεν ήταν σωστό. Όπως κι όταν ο jj! έκανε ανακοίνωση μια ώρα νωρίτερα. Εγώ έπρεπε να την ψηφίσω μπας και σωθώ. Ήταν η δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους μετά από εμένα. Click για ανάπτυξη... εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:44 Η JaneWin έγραψε: #774 02-09-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: εγω γενικα το ελεγα! δεν εβλεπα ποιος ειναι ονλινε! Click για ανάπτυξη... Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:46 Η MissKit έγραψε: #775 02-09-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κατάλαβες! Αυτό ακριβώς εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:47 Ο fockos έγραψε: #776 02-09-10 22:47 Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το παιχνίδι χάθηκε για μένα για τον παρακάτω λόγο: Οι δολοφόνοι έκαναν το λάθος και δεν δολοφόνησαν την Rewial που φαινόταν ότι τους είχε καταλάβει. Η Rewial επειδή είχε πει ότι είναι νοσοκόμα και ψήφισε σωστά τη δολοφόνο (όταν έγινε αποκάλυψη ιδιότητας) επηρέαζε πολύ κόσμο. Έπρεπε να την δολοφονήσετε την αμέσως επόμενη ημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:49 Η maria_lulu: #777 02-09-10 22:49 αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αλλα ετσι θα φαινοντουσαν ... 1 παιχτης καταλαβε μερικα ατομα και μετα βρεθηκε νεκρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:55 Ο fockos έγραψε: #778 02-09-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Δεν λεει εσενα!!!(νομιζω δλδ) γτ οι πολιτες μπορουσαν να δουν ποιοι δεν ειναι μεσα και να βγαλουν δικα τους συμπερασματα!!! αυτο καταλαβα εγω!! Click για ανάπτυξη... Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:58 Η JaneWin έγραψε: #779 02-09-10 22:58 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είναι κάπως άκυρο.... γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν ως αόρατοι. Click για ανάπτυξη... H Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη και αορατη. εε στο κατω κατω δεν το σκεφτηκα εγω..απλα το ανελυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:04 Η MissKit έγραψε: #780 02-09-10 23:04 Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οι περισσότεροι; Εγώ μια χαρά τους βλέπω τους περισσότερους στον πίνακα κάτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.