maria_lulu
Επιφανές μέλος
μπορεις να πεις τα τελευταια σου λογια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δολοφόνοι μέχρι τις 12 στέλνετε τον νεκρό σας
το ίδιο και η νοσοκόμα που θα δώσει το φιλί της ζωής
σε όλη την ΣΕ θα τα στέλνετε!!!
Λίστα για Παλέρμο #27
1. Wild_Boy
2. maria....
3. roseberry
4. rewial
5. mariza93
6. cherie
7. chemwizard
8. foreverfreak
9. Bill
10. yozerehs
11. Κλεοπάτρα
ψήφοι:
αποχωρήσεις:
zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα)
jj mvp (αγνωστη ιδιότητα)
Κleop δολοφονια(πολίτης)
tsarachaf mvp (αγνωστη ιδιότητα)
eupatridis δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα)
marialuluf1 δολοφονια (πολίτης)
misskit mvp (άγνωστη ιδιότητα)
δολοφονια (σωθηκε απο νοσοκομα)
Hlianna mvp (δολοφονος)
morelo δολοφονια (πολιτης)
elenaki_arnea08 mvp (άγνωστη ιδιότητα)
απoυσίες:
2 marialuluf1 (στις 3 φεύγεις)
2 mariza93 (στις 3 φεύγεις)
1 chemwizard
1 Εupatridis
1 aporw
1 morelo
την παρασκευη θα μαθετε την ταυτοτητα του μνπ!
Σ.Ε. Γιώργος, JaneWin, jj, marialuluf1, fockos
οι φυλακές και ο παράδεισος είναι τα ίδια με τα προηγούμενα
Έγιναν όλες οι απαραίτητες αλλαγές
Σημείωση: Η Cherie, είναι η noulou94 και ο Chemwizard, είναι ο gianniskeeper
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
γι αυτο σε συμπαθωΠωπω... Κοκκίνισε ο τόπος με το όνομα μου!! Ευχαριστώ πολύ που τουλάχιστον βάλατε το αγαπημένο μου χρώμα για το όνομα μου!! Λατρεύω το κόκκινο (πλην του ολυμπιακού)!!
Η σιγουρια θα σε φαειΑς πω λοιπόν και τα τελευταία μου λόγια αφού είναι προφανές ότι θα αποχωρήσω... Αγαπητά μου συμπολιτακια, λυπάμαι που για ακόμη μια φορά κάνετε λάθος και βγάζετε μια αθώα... Η σιγουριά κάποιων ότι είμαι δολοφόνος, αν και δεν είμαι, με έφαγε... Εγώ προτείνω να αναζητήσετε τους υπαίτιους τόσων συμφορών στη χώρα του Μπλιό στα άτομα που ξεκίνησαν να με καταψηφίζουν... Μη ξεχνάτε αγαπητοί μου συμπολίτες, οι δολοφόνοι άλλα λένε κι άλλα είναι!
Πραγματικα θαυμαζω τους ανθρωπους που δεν τα παρατανε οτι και να γινει και υποστηριζουν τις επιλογες τους ως το τελοςΜη ξεχνάτε αγαπητοί μου συμπολίτες, οι δολοφόνοι άλλα λένε κι άλλα είναι! Εγώ όμως σας διαβεβαιώ πως ακόμη κι απ' τις φυλακές θα αγωνίζομαι για να βρω ή καλύτερα για να αποδείξω ότι αυτοί που σας είπα είναι οι δολοφόνοι!!
ας κανω και εγω τις παρατηρησεις μου:
1)wild_boy πολυ καλη η στρατηγικη σου.οταν ειδες πια οτι το αποτελεσμα δεν αλλαζει ,ψηφισες και εσυ την Ελενη για να μην καρφωθεις
2)Ελενη η συνεχομενη επιμονη σου οτι ειμαι εγω η δολοφονος σε εφερε σε αυτη την κατασταση,φρασεις οπως ''ψηφιζω rewial επειδη ειναι υποπτη'' ειναι αβασιμες,μην περιμενεις κανενας να σε εμπιστευτει αν δεν στηριξεις με επιχειρηματα αυτο που πιστευεις
3)θελω να δωσω συγχαρητηρια στους δολοφονους αν και το υποψιαζομουν εδω και 2 μερες
Δολοφονειτε οποιον δεν εχει ψηφισει ως τις 12 για να μην χρεωθειτε με την ψηφο του,αυτο ηταν αρκετα εξυπνο και δυστυχως κριμα που δεν το παρατηρησα απο την αρχη ,θα ειχα σωσει σιγουρα περισσοτερους πολιτες.
Ψηφιζω wild_boy
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δολοφόνοι μέχρι τις 12 στέλνετε τον νεκρό σας
το ίδιο και η νοσοκόμα που θα δώσει το φιλί της ζωής
σε όλη την ΣΕ θα τα στέλνετε!!!
Λίστα για Παλέρμο #27
1. Wild_Boy
2. maria....
3. roseberry
4. rewial wild_boy
5. mariza93
6. cherie
7. chemwizard
8. foreverfreak
9. Bill
10. yozerehs
11. Κλεοπάτρα
ψήφοι:
1 wild_boy
αποχωρήσεις:
zoitca δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα)
jj mvp (αγνωστη ιδιότητα)
Κleop δολοφονια(πολίτης)
tsarachaf mvp (αγνωστη ιδιότητα)
eupatridis δολοφονία (άγνωστη ιδιότητα)
marialuluf1 δολοφονια (πολίτης)
misskit mvp (άγνωστη ιδιότητα)
δολοφονια (σωθηκε απο νοσοκομα)
Hlianna mvp (δολοφονος)
morelo δολοφονια (πολιτης)
elenaki_arnea08 mvp (άγνωστη ιδιότητα)
απoυσίες:
2 marialuluf1 (στις 3 φεύγεις)
2 mariza93 (στις 3 φεύγεις)
1 chemwizard
1 Εupatridis
1 aporw
1 morelo
την παρασκευη θα μαθετε την ταυτοτητα του μνπ!
Σ.Ε. Γιώργος, JaneWin, jj, marialuluf1, fockos
οι φυλακές και ο παράδεισος είναι τα ίδια με τα προηγούμενα
Έγιναν όλες οι απαραίτητες αλλαγές
Σημείωση: Η Cherie, είναι η noulou94 και ο Chemwizard, είναι ο gianniskeeper
προς elenaki_arnea08
γι αυτο σε συμπαθω
Η σιγουρια θα σε φαει
Πραγματικα θαυμαζω τους ανθρωπους που δεν τα παρατανε οτι και να γινει και υποστηριζουν τις επιλογες τους ως το τελος
ας κανω και εγω τις παρατηρησεις μου:
1)wild_boy πολυ καλη η στρατηγικη σου.οταν ειδες πια οτι το αποτελεσμα δεν αλλαζει ,ψηφισες και εσυ την Ελενη για να μην καρφωθεις
2)Ελενη η συνεχομενη επιμονη σου οτι ειμαι εγω η δολοφονος σε εφερε σε αυτη την κατασταση,φρασεις οπως ''ψηφιζω rewial επειδη ειναι υποπτη'' ειναι αβασιμες,μην περιμενεις κανενας να σε εμπιστευτει αν δεν στηριξεις με επιχειρηματα αυτο που πιστευεις
3)θελω να δωσω συγχαρητηρια στους δολοφονους αν και το υποψιαζομουν εδω και 2 μερες
Δολοφονειτε οποιον δεν εχει ψηφισει ως τις 12 για να μην χρεωθειτε με την ψηφο του,αυτο ηταν αρκετα εξυπνο και δυστυχως κριμα που δεν το παρατηρησα απο την αρχη ,θα ειχα σωσει σιγουρα περισσοτερους πολιτες.
Ψηφιζω wild_boy
H Ριουαλ εκανε μακροσκελές ποστ
θα ακολουθήσω το ένστικτο της και θα ψηφίσω κι εγώ wild_boy
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Η Ριουαλ μου θύμισε τον Πολ το χταπόδιπείτε μου ένα λόγο που με ψηφίζετε??
Eσύ στο χώμα κι αυτό στη φυλακή;Κι επειδή είμαι καλός άνθρωπος και ΔΕ θέλω να σας κολάσω, εχω να πω ότι το ραβανί μου πέτυχε, είναι αφράτο κι όχι βαρύ στο σιρόπι, γι' αυτό και θα κερασω μάλλον τους υπόλοιπους φυλακισμένους, μιας και πρόλαβα και πήρα μαζί μου το ταψί!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
rewial έχω να πω ότι είσαι τρελή.....
πείτε μου ένα λόγο που με ψηφίζετε??
Επειδη δε γουσταρουμε τους προσωπικους χαρακτηρισμους.Ψηφίζω Wild_Boy και προσεξε ποσο wild θα απαντησεις γιατι ξερω να βαζω ορια σε ενα παιχνιδι.Λιγος σεβασμος στους (πολυ) μεγαλυτερους δεν εβλαψε κανεναν.
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Cherie
Δραστήριο μέλος
Αυτό στο κελί
κι εσύ στο mvp
ορίστε
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
ας με βγάλουν..
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Επειδη δε γουσταρουμε τους προσωπικους χαρακτηρισμους.Ψηφίζω Wild_Boy και προσεξε ποσο wild θα απαντησεις γιατι ξερω να βαζω ορια σε ενα παιχνιδι.Λιγος σεβασμος στους (πολυ) μεγαλυτερους δεν εβλαψε κανεναν.
Σιγά το χαρακτηρισμό...
Κάθε μέρα λέγονται πολύ χειρότεροι..
Δικαιολογία να με ψηφίσεις έψαχνες..
Cherie
Δραστήριο μέλος
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Δεν είχε άλλη παροιμία
Αυτό στο κελί
κι εσύ στο mvp
ορίστε
8)
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
\Υποτίθεται πως διασκεδάζουμε Αν είναι να παρεξηγηθούμε δεν έχει νόημα
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.