tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ε καλα... Εγω πολυ γουστο τελικα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε καλα... Εγω πολυ γουστο τελικα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Λιγοι μειναμε ! ολοι υποπτοι μου φαινομαστε κοιταζωντας τη λιστα
Θα ψηφισω τη rewial επειδη μεχρι στιγμης παρουσιαζεται πολυ αθωα και εχει μεινει εξω απο καποιες "κοντρες" στο παιχνιδι! μαλλον κανει τη δουλεια της πολυ σιωπηλα ^^
rewial +1 !
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Εγω θα ψηφισω τωρα γιατι μετα δεν θα ειμαι σπιτι και θα το ξεχασω!
Λιγοι μειναμε ! ολοι υποπτοι μου φαινομαστε κοιταζωντας τη λιστα
Θα ψηφισω τη rewial επειδη μεχρι στιγμης παρουσιαζεται πολυ αθωα και εχει μεινει εξω απο καποιες "κοντρες" στο παιχνιδι! μαλλον κανει τη δουλεια της πολυ σιωπηλα ^^
rewial +1 !
Μάλιστα...
Και εγώ που περίμενα ότι θα ψηφίσεις εμένα που είμαι τόόόόόσο ύποπτη που κάνω μπαμ!!!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
το ξανασκεφτηκαΜάλιστα...
Και εγώ που περίμενα ότι θα ψηφίσεις εμένα που είμαι τόόόόόσο ύποπτη που κάνω μπαμ!!!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
το ξανασκεφτηκα
Δεκτή η συγγνώμη σου καλέ μου!
mariza_93
Δραστήριο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Λίστα για Δευτέρα 16/08/2010
- rewial: mariza93
[*]gianniskeeper Κλεοπατρα - mariza93:
- kleop:
- Morelo: rewial
- Κλεοπάτρα Morelo
- zoitca
1 Μorelo
1 Κλεοπατρα
1 mariza93
1 rewial
Αποχωρήσεις:
- foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα)
- yozereh: δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- Goseithor: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσίες)
- athene: αποχώρηση (2 συνεχόμενες απουσιες)
- aporw: ψηφοφορία (πολίτης)
- misskit: δολοφονία (πολίτης)
- tsaratsaf: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα)
- roseberry δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- janewin Mvp (πολίτης)
2 Goseithor έμεινες από απουσίες
2 athene έμεινες από απουσιές
2 Kλεοπάτρα
1 Morelo
1 janewin
Δευτέρα μαθαίνετε την ταυτητα του νεκρού
Την Τρίτη του mvp
Περισσοτερες λεπτομερειες οταν μπει ο Φοκος!!
Καλο ταξιδι στον παραδεισο Μαριζα μου!!!!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Μαρίζα έξω...
Την οποία Μαρίζα, είχε ψηφίσει η Rewial....
Ποιος θα ήθελε άραγε (βάσει και των σημερινών ψήφων) να ενοχοποιήσει κατά μία έννοια την rewial???
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εννοεις εμενα,που εμενα εννοειες δηλαδη,επειδη δε σε ψηφισα, προσπαθεις να βαλεις τους υπολοιπους να νομισουν οτι εγω ειμαι δολοφονος και εσυ να την βγαλεις καθαρη?? που να ξερω εγω οτι θα δολοφονησουν τη μαριζα?? αν ημουν δολοφονος χαζος ειμαι να εκανα κατι τετοιο... εμενα απλα με παρεξενεψε η σταση της rewial μεχρι στιγμησΜάλιστα...
Η Μαρίζα έξω...
Την οποία Μαρίζα, είχε ψηφίσει η Rewial....
Ποιος θα ήθελε άραγε (βάσει και των σημερινών ψήφων) να ενοχοποιήσει κατά μία έννοια την rewial???
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Μηπως δολοφονησες εσυ τη μαριζα για να νομισουν οι υπολοιποι οτι το εκανα εγω??
παιζεις πολυ καλα τελικα.........
mariza_93
Δραστήριο μέλος
χαχαχα τελεια.....λοιπον νομίζω οτι οι δολοφόνοι μας έχουν στα χεριά τους....
λοιπον οσο για τους δολοφονους αν ψηφιζα θα ψηφιζα τον μορελο γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειναι δολοφονος..(παιζεις τελεια τον ρολο σου πάντως)
οσο για την ζωη και την Κλεοπάτρα ειμαι σίγουρη οτι ειναι πολίτες αλλά μια από τις δυο είναι νοσοκόμα....
όσο για δεύτερο δολοφόνο το μόνο που μπορώ να πω είναι ή ότι κάποιος παίζει τελεία τον ρόλο του ή ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει να παίζω.....
καλά μάλλον το δεύτερο........χαχα
χαχα θα πω οτι ειχε πει και η μαιρη
ψηφίστε έξυπνα......ο ένας δολοφόνος βγάζει μάτι (ελπίζω οι προβλέψεις μου να μην βγουν λάθος)
τεσπα καλή συνέχεια αν και όπως το κόβω οι δολοφόνοι νίκησαν!
υ.γ τωρα ειδα τα ποστ του μορελο και της ζωής.......και το μονο που εχω να πω ειναι οτι κάποιος ξερει να παιζει καλα......τωρα το ποιος θα αποκαλυφθεί στο τέλος.....
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Αν εννοεις εμενα,που εμενα εννοειες δηλαδη,επειδη δε σε ψηφισα, προσπαθεις να βαλεις τους υπολοιπους να νομισουν οτι εγω ειμαι δολοφονος και εσυ να την βγαλεις καθαρη?? που να ξερω εγω οτι θα δολοφονησουν τη μαριζα?? αν ημουν δολοφονος χαζος ειμαι να εκανα κατι τετοιο... εμενα απλα με παρεξενεψε η σταση της rewial μεχρι στιγμησ
Μηπως δολοφονησες εσυ τη μαριζα για να νομισουν οι υπολοιποι οτι το εκανα εγω??
παιζεις πολυ καλα τελικα.........
Όποιος έχει τη μύγα, αγαπητέ μου, μυγιάζεται!!
Συ είπας. Δεν ανέφερα πουθενά ότι εσύ έκανες κάτι τέτοιο...
Εγώ απλά, έβαλα στη σειρά κάποια γεγονότα που συνέβησαν ώστε κάθε παίκτης να καταλήξει στο δικό του συμπέρασμα.
Εφόσον όμως εσύ όπως λες δεν είσαι δολοφόνος, γιατί τέτοια αντίδραση και λόξα????
Μήπως καρφώθηκες λίγο????
Δεν κατάλαβα τα μαύρα, οπότε αν θες κάνε ένα κόπο να εξηγήσεις την σκέψη σου...
mariza_93
Δραστήριο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Αααααααααα ΥΓ: Η mariza_93 ηταν πολιτης!!!!Δυστυχως για εσας!!!
Αποδεκατιστήκαμε!!!
Εμμμ δεν ξερω ειμαι καινουρια ακομα!!!ε τι άλλο θα μπορούσα να ήμουν αφού με δολοφόνησαν?
mariza_93
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.